|
Навіть найкращі стають згодом катами
Я говорил про 5 место! Если девушка радовалась 3 месту) Значит все для нее намного лучше чем она мечтала!!!! Где много сильных спортсменов???? В Украине? Спортом Вы НЕ занимались!!! Тут фокус в том что Олимпийский чемпион НАВСЕГДА!!! В отличие от чемпиона мира))) Перестаньте проецировать Ваши мыли на меня) Про снобизм про истерики и тд)))
Перепрошую, але це Ваші слова: Для большинства спортсменов 2 место!!!!! Это неудача!!!
То навіщо зараз мені розказувати, що мова була про 5-те...
Сильних спортсменів багато в СВІТІ. І тому посісти 5-те місце вкрай почесно. Я вже мовчу про те, що Олімпійські ігри зараховують до Кубка світу, відповідно й бали дають не тільки призерам. І, якщо Ви цікавитеся біатлоном (а поки що я того не помічаю), то Ви розумієте, наскільки це 5-те місце є важливим.
І ще, не треба тут мені нічого закидати. Справа не в тому, хто і чим займався, а хто й на чому розуміється.
Олімпійське чемпіонство ніколи не робить спортсмена видатним, як і відсутність золотої медалі не позбавляє цього самого статусу.
Фігурне катання - це триндець. Судді що хочуть те і бачать чи не бачать.
Найбільше шокували оцінки канадської пари, які зараз на 6-му місці. З такою кількістю помилок вони отримали такі чудові оцінки ніби й не помилялися. Мало того, за ті компоненти, де вони помилилися, вони отримали оцінки не гірше за лідерів, які не помилялися. Прям диво якесь.
Добре, наші помилилися, але й поза тим судді знайшли де щось не знайти. Як вони побчаили доріжку 1-го рівня? Чим вони дивилися?
Второе место в мире как раз для большинства спортсменов большой успех а неудача лишь для великих уже ранее бывших Олимпийскими чемпионами.
Как например для бегуна Лассе Вирена который на Московской олимпиаде просто бросил бег на 10ке когда его на финише обошли эфиопы.Но он к тому времени уже был 4х кратным олимпийским чемпионом и 2е место ему никак не прибавило бы славы и бороться было не за что.
ПО собственному опыту знаю, обидно занимать 2-е и 4 е места.
есть принципиальная разница! Но дело не столько в месте, сколько во времени отставания от лидера! У Дериземли - меньше минуты (точно не помню,), он 5-ый, а уже у 7-ого - 1.08., если я правильно понял комментаторов, то тот результат с которым гонщик финишировал, с таким отставанием он будет стартовать в гонке преследования! Т.е. в гонке преследования Первый стартует Винсент Джей и еще 3 спортсмена спустя то время что они показали во вчерашней гонке, а Дериземля стартует через 41 сек после француза (вроде именно такое у него отставание!).
А, например, Бьёрндален выйдет спустя 2.12. сек после старта Джея, немалый отрыв, согласитесь!
К тому же, есть еще такой аспект, в гонке преследования принимают участие, те кто вчера квалифицировался в ТОП-60, остальные не бегут в преследовании)))
Таким образом Россия потеряла одного спортсмена!
Максим Чудов финишировал в 50-ке, а потом его подвинули на 63 место и он пролетает с гонкой преследования!
Quen si no mi?
Кроме Дериземли, из украинцев, в преследовании будут участвовать Седнев и Семенов, Деркач свой шанс тоже упустил, финишировав 77 из 88
Quen si no mi?
Саме так. Саме тому в цій гонці та важливо було програти за часом небагато. З огляду на досвід Деріземлі, і з огляду на те, що в першій 20-ці дофіга сюрпризів, то в Андрія є шанси. Не буду казати вголос, щоб не наврочити.
Вчора стартував не один олімпійський чемпіон і призер. Я впевнена, що в такій компанії посісти 5-те місце - не ганебно.
Социальные закладки