|
Тут могла бути ваша реклама
Ну Ваш стиль ответов давно известен. Без перехода на личности Вы отстаивать свою точку зрения не умеете. Получила, получила, не переживайте.Монтана, а чого ви власне мішаєтесь в справи які вас не стосуються?
Ви вже хоть громадянство українське отримали?
Я вже просто мовчу про те, що багато питань, яким ви намагаєтеся дати свою оцінку для вас "як рябій кобилі сон" - ви просто некомпетентні.
Кстати, почему именно 5-е число? вроде ж рабочий день...
Росіяни в безправному статусі??? А ви нічого не переплутали? Бо щось я не бачив на вулицях бідних, заляканих російськомовних, яким пальці дверима затискають за кожне неукраїнське слово...
Російською спокійно можна спілкуватися на вулицях і в установах, дивитися передачі по регіональному телебаченню, слухати російські пісні по FM радіо, купляти літературу російською (90 % всіх книжок в наших книгарнях) і періодичну літературу (95 % всіх видань в регіоні), освіта в ВНЗ також здебільшого проводиться російською, щоби захищати диплом російською - потрібно лише написати заяву; щоби виступати російською в судах - потрібно лише подати усне клопотання... Можна і в кіно піти, спокійно подивитися фільм російською. А де то зробити українцю в Одесі? І ви кажете про безправних російськомовних?
А щодо законів, то маєте рацію: вони дійсно прийняті. Тільки їх не виконують. І не ми, а передовсім російськомовні.
Последний раз редактировалось Осташ; 23.03.2007 в 12:21.
Єдина поправка - З ТОЧКИ ЗОРУ ПРАВА таки да, має.
Але морального права - ні.
Власне, мій коментар стосувався не лише виключно цього поста.
Я раніше вже зустрічав слова Монтани, які м`яко кажучи не характерезуються як патріотичні.
Не розумію такої реації.ЗЫ: о выделенном: и действительно, где здесь переход на личности?![]()
Я просто знаю, що вона переселенка з Росії, я тільки запитав, чи є вона вже громадянкою України. У нас на фірмі працює така ж одна, уже четвертий рік, російську вимагає, про знущання українізації розповідає, але громадянства немає по сей день.
І взагалі, ми вже про це говорили.
5-те квітня, то дата проведення чергової сесії міськради, на якій кауровці хочуть поставити питання про надання російській мові офіційного статусу (а такий статус взагалі невизначений) в місті. Тому то не ми придумали, а Кауров: у нього дійно робочий день буде, і людям своїм дасть можливість підзаробити...![]()
Йоко, не смешите меня! Откуда Вам это знать? Переселенка...))) Или Вы по месту рождения судите? Да, я родилась в Москве. И горжусь этим. Но прошу заметить, меня двухлетнюю не переселили в Украину. А моего отца - военнослужащего перевели в Одессу. И тогда не было Украины. Тогда была единая страна. И я сменила город проживания. Так что Ваше "переселенка" не к месту. Я потрудилась рассказать Вам историю своего переезда вкратце, так что прошу больше эту тему не затрагивать.Я просто знаю, що вона переселенка з Росії, я тільки запитав, чи є вона вже громадянкою України.
Ну та гордіться собі далі.Да, я родилась в Москве. И горжусь этим.
Але не доводьте до маразму, а то вийде, що і узбеки з татарами - це корінне населення Москви і просто народилися у себе в аулі, бо раніше був Союз.![]()
Всегда цитируете только то, что можно перекрутить себе на пользу? Что же вы весь пост не скопировали вместе со своим презрительным "переселенка"?)Ну та гордіться собі далі.
Але не доводьте до маразму, а то вийде, що і узбеки з татарами - це корінне населення Москви і просто народилися у себе в аулі, бо раніше був Союз.
Человеку свойственно уважать и любить место, где он родился. И что тогда был Союз я написала исключительно для того, чтобы Вы заметили, что я переехала тогда не в другую страну, а в другой город.
э. глупость какая-то. какие еще моральные права? кто это решает и как?без разницы. от этого переход на личности не перестал быть таковым.Власне, мій коментар стосувався не лише виключно цього поста.ну и что из этого? где написано, что надо быть патриотом?Я раніше вже зустрічав слова Монтани, які м`яко кажучи не характерезуються як патріотичні.
Montana
Що б мене ні в чому ще не звинуватили відповім по пунктам:
- Я цитую саме те, що коментую.Всегда цитируете только то, что можно перекрутить себе на пользу? Что же вы весь пост не скопировали вместе со своим презрительным "переселенка"?)
Так і легше відслідкувати зв`язок коментаря з оригіналом і чітке правило існую, яке я зараз зацитую:
Окрім цього, не надавайте штучного забарвлення моїм словам.14. При цитировании чужих сообщений оставляйте только то, что нужно для понимания вашего ответа. Избегайте оверквотинга, известного также, как "избыточное цитирование". При цитировании из квотинга убирайте ссылки на картинки.
В слові "переселенка" немає нічого образливого.
-Звичайно, можна було б цього і не писати - це так звана "прописна істина".Человеку свойственно уважать и любить место, где он родился.
- І про узбеків з татарами, які в Москві живуть, я згадав саме для цього.И что тогда был Союз я написала исключительно для того, чтобы Вы заметили, что я переехала тогда не в другую страну, а в другой город.
Але не лукавте, ви переїхали як мінімум до іншої РЕСПУБЛІКИ, а не просто до іншого міста.![]()
Последний раз редактировалось YOKO; 23.03.2007 в 12:54.
Социальные закладки