СТК, не обижайся , но оплата труда "колхозника" в одессище выше,ем у вас.ВАедь наши к вам не едут на заработки. Правда? Может я обманываю? Скажи, что это коммунистическая пропаганда. Тогда я вообще в тебе разуверюсь как в обьективном националисте.
|
СТК, не обижайся , но оплата труда "колхозника" в одессище выше,ем у вас.ВАедь наши к вам не едут на заработки. Правда? Может я обманываю? Скажи, что это коммунистическая пропаганда. Тогда я вообще в тебе разуверюсь как в обьективном националисте.
Наші "колгоспники" (доречі, в вас ще залишились колгоспи, бо в нас вже давно немає?) їдутьт на заробітки в села на Одещині? Це щось нове. Якщо ти про Одесу, то твоя правда, одеські "колгоспники" заробляють більше за тайкурських, щекіченських, обарівських...Сообщение от капитан
![]()
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Если заметил, слово колхозник взято в скобки. Я не имел ввиду работу в колхозах, а работу в городе и его окресностях. А может наши у вас , что-то строят? расскажи, будет новый одесский анекдот, о том , что наш Моня поехал чото строить.Сообщение от STK
Зарплати в нас і в вас в селах і невеликих містах не сильно відрізняються, просто в нас не має такого великого міста, як Одеса, тому дехто й їде (але мало, їдуть переважно в Київ). Доречі, хто не знайшов нормальної роботи в Одесі, спробуйте в нас в Кузнецовську, там зарплати на рівні київських (ну може трохи нижчі), тільки погано, що місто мале. ))Сообщение от капитан
Последний раз редактировалось STK; 31.01.2007 в 21:13.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Социальные закладки