как сказали мне сегодня в УПБ, введен новый мораторий до 21 января 2010, поэтому все движения замораживаются и ничего они выдавать не будут![]()
|
как сказали мне сегодня в УПБ, введен новый мораторий до 21 января 2010, поэтому все движения замораживаются и ничего они выдавать не будут![]()
Мои близкие и я здоровы и счастливы!
- а вы меньше слушайте что вам говорят в УКРПРОМе ...
- и тыкайте их мордой в пояснения от НБУ - мораторий не распространяется на вклады !!! Так шо деньги на бочку
http://www.bank.gov.ua/Inf_mat/Pres_service/2009/banki_timch_adm.pdf
- пояснение это размещено на официальном сайте НБУ.
Прям в самом начале , в центре.
http://www.bank.gov.ua/
- а документ №447 они вам согласно закону и показывать не обязаны - только ссылку на него должны давать.
- сделанно это намеренно : без самого документа практически невозможно оспорить его неконституционность в суде.
- так протестует Киев (24августа):
http://photofile.com.ua/users/al_la/150138352/?page=1
http://photofile.com.ua/users/al_la/150138441/
- а вот и следущие акции : 27 августа - под НБУ и секретар.Президента:
http://photofile.com.ua/users/al_la/150140328/154639760/
http://photofile.com.ua/users/al_la/150140625/154639761/#mainImageLink
А вот текст,вручённого письма:
Голові Національного Банку
України (НБУ)
Стельмаху В.С.
Ініціативної группи вкладників
ТОВ «УКРПРОМБАНК»
Відкритий лист .
Шановний Володимир Семенович!
Комітет вкладників , уповноважений ініциативною групою , вимагає від Вас дослухатись до численних вимог вкладників ТОВ «УКРПРМБАНК» , що не з власної вини опинились в тяжкій скруті і повному матеріальному нокауті.
Ми , платникИ податків , за чий рахунок Ви і тимчасова адміністрації (ТА) отримує заробітну плату вимагаємо від Вас звітності про те, що зроблено для нормальної роботи банку. Хто відповідає (Прізвище) за те, що продовжується разкрадання активів банку ? Чому НБУ і досі не подав документи у прокуратуру про порушення кримінальних справ по незаконному виводу активів банку ?
Коли Ви , як Голова НБУ нарешті це зробите ? На якій підставі ПОДОВЖЕНО дію мораторію , якщо на момент введення нового мораторію срок дії попереднього ВЖЕ ЗАКІНЧИВСЯ ? Це плювок в обличчя всім вкладникам депозитів і грубе порушення елементарних прав людини.
Ми вважаєм злочинну бездіяльність Кабінету міністрів(КМ) і НБУ тяжким державним злочином і розкраданням державних (наших) коштів у особливо великих розмірах.
Коли буде вирішене це питання з «Укрпромбанком» і хто штучно затягує врегулювання цього питання? (Прізвище) . Якщо НБУ подовжив дію мораторію і проводить безконтрольну емісію, яка знецінює гривню,то чи готовий НБУ відшкодувати збитки від інфляції, понесені нами з його вини? Якщо так – в якому розмірі? В іншому випадку це узаконений грабіж..
Вимагаємо виплатити ВСІМ вкладникам компенсації за ПРИМУСОВЕ незаконне утримання наших вкладів виходячи з 25% (максимальна ставка, що діє на сьогодні) річних незалежно від пролонгації договору чи ні. НБУ не дає можливості навіть пролонгувати вклад, оскільки вивів Банк з ФГВ. Це що? Навмисне знущання над багатьма вкладниками-громадянами України ?
Злочинна бездіяльність НБУ призводить до масової втрати довіри до банків, сприяє поглибленню кризи в Україні, втраті довіри громадян до держави Україна. Нам соромно і осоружно жити в такій країні.
Про що ми і надалі інформуватимемо всі посольства і консульства.
Ви добре знайомі сумную історією «УКРПРОМБАНКУ» ,тому ми не будемо докладно зупинятись на падінні Банку , а разом із ним наших численних надій та сподівань .
Звертаємо вашу увагу на ряд невідкладних дій , що на погляд вкладників зможуть призвести до вірішення НАШИХ проблем .
Комітет вкладників вимагає від НБУ рішучих дій по наведенню порядку в
ТОВ «УКРПРОМБАНК», а саме :
1.НБУ повинен вплинути на ТА ТОВ «УКРПРОМБАНК», щоб ТА своїм спеціальним розпорядженням дозволила всім бажаючим вкладникам з закінчившимся терміном дії депозитного рахунка перевести свої депозитні або транзитні рахунки на поточні або карткові рахунки (у повній сумі або частково).
2.НБУ повинен вплинути на ТА ТОВ «УКРПРОМБАНК» , щоб ТА відмінила практику вимагання від вкладників медичних довідок , оскільки ця процедура приховує в собі величезну корупційну компоненту. До штату ТА не входять фахові медичні працівники, які б мали право приймати такі важливі для вкладників рішення.
3.НБУ повинен вплинути на ТА ТОВ «УКРПРОМБАНК», щоб ТА в обов’язковому порядку надавала кожному вкладнику з закінчившимся терміном дії депозитного договору спеціальний номер у черзі на виплату депозиту.
Цей номер повинен встановлюватись згідно із прозорою та чіткою формулою з урахуванням дати закінчення договору.
А у відділеннях банку і на його офіційному сайті повинно бути встановлене спеціальне інформаційне табло з щоденним (а можливо і щогодинним) висвітленням порядкових номерів сьогоднішніх отримувачів вкладів . Такім чином банківська таємниця не буде порушена , а справедливість буде торжествувати.
4.Також Комітет вкладників і ініциативна группа вимагає від НБУ постійного щоденного і чіткого контролю за діями ТА , а також за наглядом порядку черговості виплати вкладів , згідно з отриманим вкладником раніше номером.
До вірішення наших питань ми оголошуєм Вам МОРАТОРІЙ на оплату нами комунальних послуг і всіх можливих платежів до держбюджету.
В разі неприйняття заходів залишаємо за собою право на ВСІ можливі акції протесту, аж до акцій громадянської непокори.
Копія листа відправляється до президента , всіх інформагенцій та
преси , а також до різноманітних закордонних установ.
27.08.2009 Підписи:
Последний раз редактировалось Witness; 29.08.2009 в 22:28.
Подскажите пожалуйста, куда именно и к кому имеет смысл обращаться на Базарной (и имеет ли вообще)? В филиале сказали "Денег до конца января не ждите, ругаться не ходите только нервы потрепите" На форумах я тоже ничего обнадеживающего не нашла, акции в Одессе, я так поняла, не проводяться.....
Чтож делать а?
Попробуйте обойти несколько филиалов, м.б. в каком-то и будут деньги.
Чтобы проводить акции, нужно их организовывать, а кто за это возмется?
При своем последнем посещении ЦО, я стала свидетельницей сцены: мужик с заискивающим видом получал у кассирши проценты, потом отслюнявил ей какую-то сумму обратно. Людям легче дать банковской крыске взятку, чем потребовать свое.
Кстати, мне эта же кассир отказала в выдачи % ссылаясь на то, что я заранее ее не предупредила, что приду за деньгами и отправила ходить по кабинетам.Я не скандальная, но в тот день у меня было скверное настроение, поэтому я подняла крик. Кроме меня никто из клиентов банка не возмутился. Кто-то стоял молча потупив взгляд, дяденька, получивший свои даже попытался призвать меня к совести, ведь банк в тяжелом положении, а я деньги у них требую.
Кстати, убедившись, что без своих % я не уйду, деньги мне таки выдали.
Есть идея, как РЕАЛЬНО взыскать с Укрпромбанка деньги в судебном порядке. Чтоб её опробовать, нужен человек, имеющий большую сумму "зависшего" вклада - от 100 000 грн. и более.
Если есть желающие попробовать - пишите в личку.
индустрия уверенности
А в ЦО есть кто то конкретный ответственный за депозитные претензии?
- вот смонтировали ещё и видеоряд с последней акции под НБУ :
http://www.youtube.com/results?search_query=vzaemodopomoga&search_type=&aq=f
никто не подскажет...?
нет возможности перевести депозит, по которому закончился срок в Укрпромбанке в кредит в другом банке?
Я подскажу. Такой возможности нет. Работать на сег. момент с УПБ депозитариями хочет только сам он.Есть возможность перевести депозит-в-кредит в другом городе, например, но опять-иаки в самом же УПБ. Можно даже на другое лицо.
Я вот думаю над предложением нач.депортамента УПБ Одессы купить выложенное имущество. Потом его можно все-же продать. Там есть машины всякие ...вот тока я водить не умею-))) Может надо что-то кому-то?
Уважаемые депозитчики УПБ. Предлагаю взаимообмен. Погашение моей кредитной задолженности в сумме 55 тыс.уе в обмен на участок 10 соток в Роксоланах.
Если кому интересно и кто, возможно, не видел по ящику, есть небольшая новость
Ну судя из новости..хана нашим вкладам..
надо быстренько менять депозит на активы..
на землю моего депозита не хватит, хотя это было бы лучше всего
а что-то подешевле есть где посмотреть?
не смотрите альтернативных новостей и будет вам счастье
"Выплатами депозитов будут заниматься определенные отделения Родовид Банка. Наверное, мы пойдем проверенной дорогой: создадим реестр, так называемую электронную очередь, в рамках которой и будут осуществляться выплаты депозитных вкладов. Зарегистрироваться в электронной очереди можно позвонив в наш контактный центр или через веб-страницу Банка. После чего клиенту будет назначено время, в которое он может получить свои деньги", - цитирует пресс-служба Родовид Банка Сергея Щербину, временного администратора финучреждения.
Счастье, это не станция на которую вы прибываете - это манера путешествовать!
]"Выплатами депозитов будут заниматься определенные отделения Родовид Банка. Наверное, мы пойдем проверенной дорогой: создадим реестр, так называемую электронную очередь, в рамках которой и будут осуществляться выплаты депозитных вкладов. Зарегистрироваться в электронной очереди можно позвонив в наш контактный центр или через веб-страницу Банка. После чего клиенту будет назначено время, в которое он может получить свои деньги", - цитирует пресс-служба Родовид Банка Сергея Щербину, временного администратора финучреждения.[/I][/QUOTE]
Да Родовид со своими расчитаться не может..еще и нас в очередь поставят
нет спасибо, лучше иметь хоть что-то, чем стоять в очереди и ждать, когда меня кинут окончательно..еще не известно, что с Родовидом будет после выборов
![]()
Социальные закладки