Какая вам сейчас нужна помощь? Что с мамой щенков? её нужно стерилизовать. а чем болеют щенки,какой поставили диагноз на Бочарова?
|
Какая вам сейчас нужна помощь? Что с мамой щенков? её нужно стерилизовать. а чем болеют щенки,какой поставили диагноз на Бочарова?
Инициативная группа помощи животным "Кот и пес"
Если душа — это умение любить, быть преданным и благодарным, то животные обладают ею в большей степени, чем многие люди.
Мы научились летать в воздухе, как птицы, плавать в воде, как рыбы, теперь нам осталось научиться только жить, как люди. Антуан де Сент-Экзюпери
А я без музыки не могу. Не знаю, что бы делала без неё. Иногда я словно заворачиваюсь в неё, как в воображаемый плащ.(Айрис Мердок "Итальянка")
Пробачте за довгу відсутність: вдома до інтернету не долізу, а на роботі -тишком-нишком.
По-перше, хочу подякувати Nickolette за 200 грн. на лікування! З них я витратила 74,72 грн. в аптеці (копію чека я додам обов"язково). Залишок на рахунку я не витрачаю, гроші так і лежать.
По-друге, цуценята одужали і живуть у мене вдома. Але на тому тижні сталася дивна подія. Я не знаю чому до цього Харта я вважала хлопчиком, якщо це насправді дівчинка. Я не можу знайти собі пояснень і виправдань. Вона (вже Харті) давала гладити пузьку і я чомусь не помічала,що немає пімпочки мужикової на пузі, а є дівчача пімпочка)))
Напевно, я була в стані стресу і ціллю було вилікувати. Отже, маю Тіну і Харті вдома. Я подумую відвезти назад їх в садочки,бо я звикаю, вони звикають, а від цього ще гірше.
Третій песик,якого підібрала ще раніше (Граф) теж живе у нас. Я б хотіла його залишити собі,бо за декілька місяців він вже конкретно звик до нас, але розумію і те,що у нас дві собаки дівчинки і не стерилізовані. =(
По-третє, дякую oksana-1965 за те,що дала мій номер людям з Крижанівки, які бажали взяти цуцика. Я з ними зустрілася в четвер (14.11), пішли до цуценят і вони собі обрали хлопчика (братика Тіни) і одразу ж забрали. На наступний день, як і домовлялись, я зателефонувала запитати як він. Отже, він потрапив у хорошу сім"ю, до добрих людей і купатиметься тепер як сир в маслі =) Назвали Джеком =) Через тиждень я зателефоную ще раз. Я дуже щаслива,що один цуцик вже прилаштований вдало. Я дуже боялася цих смотрин, бо маю за плечима одну погану історію (пізніше опишу в іншій темі), але тепер спокійна за Джека =)
Какая вам сейчас нужна помощь? Что с мамой щенков? её нужно стерилизовать. а чем болеют щенки,какой поставили диагноз на Бочарова?Дякую за небайдужість і бажання допомогти!присоединяюсь к вопросу.
Мама (Білочка) і цуценята (5 в садочках і 2 у мене вдома, загалом 7) живі-здорові!
Цуценята хворіли ентерітом - вилікувались =)
Допомога потрібна в стерилізації - чесно і відверто, а там я думаю і домівочки кожному знайдемо =)
Кормлю я їх тепер лише раз на день, просто не маю змоги їздити двічі. Але баба Кет жаліє їх і варить їм якусь кашку - їдять)
І сьогодні маю вносити третю частину оплати за проживання (з 18 по 27 листопада).
Ось, в принципі все.
А, і сухарі потрібні, щоб бульйоном заливати. Бо у мене лише дві каністри, які ми наповнюємо їжею. Бульйон можна і в бутилках возити. Але це так. Головне,що одужали і здорові.Правда, в одного цуцика я помітила місцинку без шерсті, помажу Унісаном про всяк випадок.
необходимы актуальные фото щенят!!!
без новых фото пристройство затянется(((
у Вас есть знакомый фотограф?или обратитесь за помощью с фото на форуме.
Сколько мальчиков и сколько девочек? И нужны уже фото этих подросших щенков и ПО ОДНОМУ! Без фото сложно пристраивать.Нужно не упустить время пока они не переросли-хотя бы мальчиков с места пристроить,а девочек потом уже в НП на стерилизацию отвезти.
Нужна будет помощь с машиной чтоб отвезти щенков и маму на стерилизацию,так как почти все ловцы уволились и теперь не известно когда и кто будет работать
Я могу помочь руками и у меня есть клетка,в которой можно перевезти щенков
Если душа — это умение любить, быть преданным и благодарным, то животные обладают ею в большей степени, чем многие люди.
Район?
Отправлено с моей микроволновки через розетку!
Добрий день! Мені потрібна допомога. Терміново!
У мене дуже великі неприємності.
Справа в тому,що вчора о 9 ранку зателефонував С. М. і повідомив,що приїхади родичі Катерини Павлівни і виганяють собаку.
Про Білочку вони(родичі) дізнались випадково тиждень назад, бо комусь приспичило піти в туалет, а собаки були поруч.
Ми думали,що все обійдеться. Я поки налаштувала фотоапарат, на неділю запланувала фото робити. Аж тут....
Я думала зможу з ними домовитись, але...по телефону мене обматюкали. Приїхала - навіть трохи штовхнули...Якими тільки словами мене не називали, отак матюхали мене вперше. І це дорослі люди - її брат і сестра. Що творилося...Гидили, обзивали, чого, мовляв, я така сука взагалі сюди прийшла з цими собаками. Приїхали родичі на грузовій(!!!) машині,щоб вивозити собак в Олександрівку на відпочинок (як мені сказали). Що мені лишалось робити?
Нічого =(
Забарала цуценят додому до себе - 7 штук. Білочку ввечорі з мамою моєю теж забрали,щоб і духу нашого не було в тому проклятому дворі. Але Білочку звлишили на вулиці - на попередньому місці проживання. Територію вона впізнала. Собак дворових теж..і вони її. Отак сталося. Хто б міг подумати,що буде саме так?
Я думаю,що ці "родичі" злякалися за землю, за хату,що якась невідома з собаками у них її відбере. Як гидко!
Дівчата і хлопці, допоможіть! Мені терміново треба їх на стерилізацію в НП і потім шукати домівки.
Живуть в моїй кімнаті 7 кабанчиків)) Я стараюсь підтримувати чистоту,що кімната не стала сараєм, але,що таке 7 цуценят,думаю, ви розумієте.
Можете вважати мене ненормальною, але викинути на вулицю цуценят я не могла і везти мені більше не було куди їх.
Також пробачення прошу за довгу відсутність на форумі: сталося багато лихого: 23 листопада машина збила на смерть одного мого підопічного песика (Тиграна), для мене це шок був;28 листопада моя собака на вулиці з"їла якусь гидоту - піна з рота, лапи підкошуються, судороги -добре,що я як раз в той момент додому після собак приїхала, а мама з телефоном в руках стояла - мені телефонувала. Собаку відкачали в клініці Марквет - встигли вчасно. 29 листопада - машина збила це одну собаку (Князя), теж насмерть. Я вже не плакала, я вила. 1 грудня - нас виселили з перетримки і того ж 1 грудня машина збиває ще одну собаку (яких я годую) на моїх очах. І не просто збиває, собака декілька разів перекручується і по землі котиться, як перекотиполе.Дивом, просто дивом вона залишається жива і ціла зовнішньо.
Мені дуже важко.
По цуценятах: машина,щоб везти є, але невелика і є одна переноска.
Какая нужна помощь? Машина есть-бензин нужен? В смысле деньги на бензин,несколько ходок придется делать или можно за 1 ходку перевезти? Мы возили прямо в багажнике щенков оптом.Когда планируете поездку? Все-таки долго вы решаетесь,это им по сколько уже?
Я вже конкретно вирішуюсь,бо одна справа, коли вони в захищеному (на той момент) місці жили,а тепер у мене в квартирі і Білочка сама на вулиці =((((
Яка допомога? 1.Дозвіл на приїзд в НП. Я ж не знаю їхнього порядку,можуть і не прийняти невідомо кого. Мене ж вони не знають. 2.Людина, яка допоможе перевозити і той,хто знає дорогу до НП.
Машина є, бензин не треба. Скільки км до НП? Можна оптом всіх цуценят - 7 штук, а Білочку окремо. Можна і в багажник, тільки він за розміром невеликий. У мене є одна переноска - 1 цуцик влізе.
Цуценятам 3 місяці і 10 днів (21 серпня народились).
Можна і за одну ходку. Я коли забирала їх з перетримки, то двічі їздила і Білочка - 3 раз. Але я була одна. Якщо в когось є переноска...можете позичить? Ми б їх понатикали на задні сидіння, а то малі як їхали так сюрпризи в машині залишили =))))
Black swan , яка за розміром ваша клітка,яку пропонували?
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 02.12.2013 в 15:24.
По размеру клетка хорошая,нормальная,спокойно влазит в машину и на переднее и на заднее сидение и т.д..
Мы перевозили в ней 6 щенков по 2,5 месяца.
Высота 50 см,ширина 40 см,глубина 60 см. Я могу поехать с вами,какой возраст сейчас у щенков?
Нужно везти сразу всех и маму и щенков.
Цуценятам зараз 3,5 місяці. Дуже добре,якщо Ви поїдете зі мною. З цуценятами все гаразд, розносять по частинах мою кімнату)) Це не смішно,правда, а дуже важко. Але у мене сталася ще неприємність - у моєї собаки вдруге стався напад (піна з рота+ судороги+ спазми) і в клініці на Бочарова її відкачали ледве. В отруєння ми вже мало віримо, вдруге таке сталося. Тепер ходимо на крапельниці і доведеться здавати аналізи. Тепер вся моя увага прикута до моєї собаки. Другий напад почався ні з того, ні з чого. Я боюся її вдома залишати навіть =(((
Через цю біду я навіть не знаю,коли везти цих малявок.
Black swan, коли можете Ви і коли може НП нас прийняти?
Ось фото цуценят. Колективне))
Добре, що вони облюбували старий диван в кімнаті, а він волею долі ще досі стояв там))
Зліва направо:3 хлопчики підряд + 4 дівчинки підряд (чорні -нерідні дітки Білочки)
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 06.12.2013 в 00:03.
Я смогу с вами поехать только на следующей неделе.
Меня ещё вопрос интересует вопрос,маму после стерилизации нужно будет забрать и она будет жить,там где и жила,а что делать с щенками?
Не знаю.
Я на С.М. насідаю,щоб він телефонував отим бажаючим, які хотіли цуциків взяти.
Виставить я їх теж не можу, та ще й на таку дибільну вулицю, як моя =(
А якщо везти самим, то стерилізація буде безоплатна? Чи все рівно потрібні якісь гроші дати?
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 06.12.2013 в 09:43.
какие детки красивенькие) удачи им в пристройстве
постараюсь сегодня (если сегодня не получится- то в понедельник) отпраить Вам на карточку денежку
Социальные закладки