А російською?!Сообщение от lawyer's ass
А китайською?! Уявляєте Том Круз та Анжеліна Джолі розмовляють китайською?! Мати моя рідна...
А головне ж, Вас забули запитати...
|
А російською?!Сообщение от lawyer's ass
А китайською?! Уявляєте Том Круз та Анжеліна Джолі розмовляють китайською?! Мати моя рідна...
А головне ж, Вас забули запитати...
Навіть найкращі стають згодом катами
Ну,я смотрела Титаник на иврите-и по правде говоря, смотреть Джека и как-её-там мурлычащих на иврите намного приятнее,чем блеющих как овцы на мове..Без обид-но мне звучание мовы абсолютно не нравитсяСообщение от Iрися
Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.
(Buddha)
Да! Вы полностью правы!!!Сообщение от lawyer's ass
Украинский язык - в деревни, русский - в города!
Ой,как хорошо ,что есть единомышленники..А то я думала,что меня тут на куски порвут за "неуважение к государственному языку".С вами согласна-мова дальше за пределы села выходить не должна..А о дубляже фильмов и речи быть не можетСообщение от Saint Anger
![]()
Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.
(Buddha)
Нас уже двое...Сообщение от lawyer's ass
А чего мы должны уважать свой гос. язык...
Але ж то Ваша особиста суб'єктивна думка. Мені може казахська мова не подобається, але ж я не лізу в Казахстан і не наполягаю на тому, щоб вони ніколи не дублювали фільми казахською, бо, як на мене, це звучить маразматично.Сообщение от lawyer's ass
Чесно кажучи, мені не завжди подобається український дубляж, але все приходить з досвідом. Особисто знаю людей, які дублюють на сьогодні фільми українською, тому можу бути впевнена в чудововму майбутньому таких дубляжей. І, між іншим, знаю багатьох людей, які українську мову знають на рівні розуміння, а сказати ані слова не можуть. Тим не менш, вони в один голос заявляють, що "ПІрати" українською були краще за російський відповідник.
І ще, ніколи не думали про те, що Ви обмежуєте себе таким ставленням до української мови?! Адже скільки мов Ви знаєте, стільки разів Ви людина.
И в городе и в селе - Украинский язык!
Дубляж - только на Украинском!
Для получения Украинского гражданства - здача экзамена по Украинскому языку!
А я знаю укр. язык, но я его не уважаю и он мне противен...Сообщение от Iрися
Ну я владею 4 языками в совершенстве и сейчас учу японский..Так что я 4.5 раза человек..А вы?Сообщение от Iрися
![]()
(Buddha)
поддерживаю!!Сообщение от Saint Anger
(Buddha)
А скільки мінусує неповага до мови держави, в якій Ви живете?!Сообщение от lawyer's ass
Чесно кажучи, а от тупо не розумію такою неповаги до українською мови. Ще й такої агресивною.
Ну я не люблю родзинку. Ну ненавиджу просто. Але ж я не виступаю за те, щоб ніхто й ніколи їх не їв, ще й не скандалю, коли в магазині всі шоколадки з родзинками. Це ж дитячий садочок.
Ми ж живемо в демократичному суспільстві. В кожного має бути вибір. І якщо я і ще дофіга народу хоче дивитися фільми українською мовою, то якого Ви нас цього вибору позбавляєте?! Просто тому що?!
Ну,в украине я не живу,а даже когда и жила,то гражданства вашего не имела,так что украина официально не моя странаСообщение от Iрися
а украинский я знаю от необходимости,а не от большого желания..Знаете,девушка, у меня есть ,с чем сравнивать..Насколько уже японский или иврит резкие языки,но как украинский режет ухо (мне во всяком случае),так еще ни один язык не делает
ну,разве что еще вьетнамский-это мяукающий язык еще может сравниться по ужасности с мовой
(Buddha)
А... Так Ви ще тут ще й не живете та й громадянства не маєте... Так ото й варто пхатися в наш монастир зі своїм уставом. Якось виірішемо саміСообщение от lawyer's ass
До речі, про те, що українська мова одна з наймилозвучніших у світи Ви певно не чули?!
Коротше, проїхали, не хочеться спілкуватися з людиною з такими комплексами.
А фільми будуть дублюватися українською мовою. Хочете Ви того чи ні. Просто тому, що це класно...
Теж мені, "Баба Яга против". Лол.
Сообщение от Iрися
то,что про мову говорят что это "милозвучна мова"- придумали сами же украинцы..В других странах я еще такого отзыва не слышала.. А на счет того,что я высказываюсь- я в украине прожила 9 лет- почти половина моей жизни,я там выросла,и наслушалась фильмов с украинским переводом..ЭТо прям травмирует! А то,что вы мне рот затыкаете-девушка,вы еще не доросли до того,чтобы кого-то ставить на место,тем более,когда этот кто-то уверенно стоит на этом самом месте!
(Buddha)
А чего это ты решила, что у нее комплексы? Может они у тебя?Сообщение от Iрися
Я лично высказываю свое мнение - Украинский язык фтопку! И это мое мнение.Мое право. Мой выбор. И никому я ничего не должен, тем более этой стране...
Amen for that,brother!!!Сообщение от Saint Anger
![]()
(Buddha)
А нескільки!Сообщение от Iрися
Это ее право.
зы. даже звучит смешно - нескільки...![]()
![]()
![]()
пасиб за поддержку!!!!Сообщение от Saint Anger
![]()
(Buddha)
Самі українці вигадали?! Ги... То тепер ЮНЕСКО - це українська організація?! Прям як Братсво Корчинсько... Лол...Сообщение от lawyer's ass
До речі, щодо того, що не доросла, то скільки Вам років, якщо майже половину свого життя, а це 9 років, Ви прожили в Україні?! Більше 18-ти?! Так і мені не 15...
Щодо того, що Ви впевнено стоїте на якомусь місці... Смішно. Людина вже давно не живе в Україні, не чула сучасний український дубляж, але має свою думку ще й збирається мені, людині, яка працює на одному з загальнодержавних українських телеканалів, вказувати якою мовою працювати. В мене і без Вас достатньо керівників, які, повірте, досягли в цьому житті, набагато більше ніж ви, обидва, разом узяті, які будуть мені щось вказувати. І їм українська мова тішить ухо. І рекламодавці не проти.
А Ви... Вказуйте щось і комусь в тій країні, в якій живете. В наш монастир лізти не раджу.
І, повторюю, можету тут які завгодно смайлики ставити, але дубляж українською мовою все одно буде. Се ля ві. Мої співчуття.
Социальные закладки