Я вот с утра сходил на работу,а пообедать сходил с семьёй в китайский р-н.
Фсё-таки праздник,так хоть какое-то разнообразие после фсей первомайской свинины.
Анекдня(бородатый)
Еслибы мы проиграли ВОВ,то уже 61 год жилибы в Германии.![]()
| ||
Я вот с утра сходил на работу,а пообедать сходил с семьёй в китайский р-н.
Фсё-таки праздник,так хоть какое-то разнообразие после фсей первомайской свинины.
Анекдня(бородатый)
Еслибы мы проиграли ВОВ,то уже 61 год жилибы в Германии.![]()
14 лет на форуме. 06.05.2005 - 06.05.2019
Когда салют то будет в городе?
И где? кто знает....
В прошлом году на 60 лет объехал 411батарею,таирово,парк Горького-хотел малому салют показать.Ниде не было.Говорят только в центре был.![]()
14 лет на форуме. 06.05.2005 - 06.05.2019
Отметить в кругу семьи !
What a lovely day ©
Я в шоке, гуляла сегодня по городу и с ТРУДОМ нашла флаг! А так вообще ни че не отмечается, что 9 мая -будний и обычный день..ну и город... поточнее народ..
![]()
Вчора гуляла з друзями в Пирогово.
Могли б звісно піти в музей Великої Вітчизняної Війни, але там ДУЖЕ важко, особливо в такий день.
тому вирішили також в музей під відкритим небом піти, але в інший.
2 роки тому робила сюжет про окупацію Одеси. Знімала в військово-історичному музеї Південного оперативного командування, що на Пирогово. Гарний музей і там багато про війну. Питала чи часто його відвідують, кажуть дуже рікдо.
А ми дивуємося, чому так погано знають історію. Бо 411-та батарея та пам'ятник Невідомому матросу - це попсові місця, де школярі просто так лазять і не думають про те, що тут знаходяться. А в інші їх не водять, а самі вони навряд підуть.![]()
Навіть найкращі стають згодом катами
Социальные закладки