Тема: Кто и ЧТо видел?

Ответить в теме
Страница 3 из 3 ПерваяПервая 1 2 3
Показано с 41 по 44 из 44
  1. Вверх #41
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Голосувала як мажор, на майдані Незалежності, на тій же ж дільниці, що й Президент з родиною. Правда знаючи, коли він буде голосувати, пішла пізніше.
    В результаті, черга була не такою ж великою.
    На цій дільниці столи розподілялись по будинках, а не по літерах прізвищ. Чи то сусіди разом йшли голосувати чи шо, але біля одного столу було 0 людей, а біля іншого - величезна черга.
    До мені потрібного столу була також черга, бо окрім якогось дому, тут брали бюлетені й ті, хто голосував за відкріпними. В принципі черга просувалася достатньо швидко. Правда один екстримал все ж так підняв бучу, бо не зареєструвався раніше і відповідно його в списках не знайшли. Вся моя черга йому науково-популярно пояснила, що всі реєструвалися завчасно і всіх попереджали, що це потрібно буде зробити, коли давали відкріпний. Дядінбка все одно скандалив і вимагав дати йому проголосувати. Не знаю, чим це закінчилося, бо написати йому якусь скаргу таки дозволили.
    Черг, щоб пройти у кабінку в принципі не було. Тобто доводилось чекати лише хвилину-дві. Більшість вивчали "туалетний папір" десь на стільці в залі, лише потім йшли голосувати.

ось такий от звіт. Знаю, що й в Києві були черги величезні, де доводилось стояти й по 2-3 години...
    Навіть найкращі стають згодом катами

2. Вверх #42
    User banned
    да здраствует выборы !! самые дерьмократические выборы в мире!!! тьфу!!!

3. Вверх #43
    Политическая интриганка Аватар для Cherry
    На нашем участке было очень много народу и очередь растянулась на улицу. В кабинку тоже надо было ждать и некоторые заполняли просто на столах или подоконнике.. Сознательность участия народа приятно удивляет. Действительно, на прошлых выборах такой очереди не помню. Но все вроде прошло нормально, опросов тоже не было.

4. Вверх #44
    экс-miss Аватар для T0nic
    Голосовала в 9 вечера - никаких проблем (без очереди, почти все кабинки пустые).
    Проходя мимо другого участка услышала: "А мне говорят: не стойте тут, молодой человек, Вас нет в списке!" А я хотел проголосовать как нормальный патриот".

Ответить в теме
Страница 3 из 3 ПерваяПервая 1 2 3

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права