Голосувала як мажор, на майдані Незалежності, на тій же ж дільниці, що й Президент з родиною. Правда знаючи, коли він буде голосувати, пішла пізніше.
В результаті, черга була не такою ж великою.
На цій дільниці столи розподілялись по будинках, а не по літерах прізвищ. Чи то сусіди разом йшли голосувати чи шо, але біля одного столу було 0 людей, а біля іншого - величезна черга.
До мені потрібного столу була також черга, бо окрім якогось дому, тут брали бюлетені й ті, хто голосував за відкріпними. В принципі черга просувалася достатньо швидко. Правда один екстримал все ж так підняв бучу, бо не зареєструвався раніше і відповідно його в списках не знайшли. Вся моя черга йому науково-популярно пояснила, що всі реєструвалися завчасно і всіх попереджали, що це потрібно буде зробити, коли давали відкріпний. Дядінбка все одно скандалив і вимагав дати йому проголосувати. Не знаю, чим це закінчилося, бо написати йому якусь скаргу таки дозволили.
Черг, щоб пройти у кабінку в принципі не було. Тобто доводилось чекати лише хвилину-дві. Більшість вивчали "туалетний папір" десь на стільці в залі, лише потім йшли голосувати.
ось такий от звіт. Знаю, що й в Києві були черги величезні, де доводилось стояти й по 2-3 години...
Социальные закладки