Мила*ночка,Соррі, але якийсь з законів Ньютона зміниться, якщо дитині його викладуть українською мовою?!дети должны усваивать школьный материал (по наукам - особенно) непосредственно на уроке(а не в библиотеке), когда учитель его объясняет , а вот домашняя часть работы уже направлена на проработку и закрепление этого материала .
А, ну звісно, російськомовна дитина апріорінастільки тупа, що не може вивчити українську мову, не може запам'ятати, що Сила=сила, скорость=швидкість, вес=вага тощо.
Це ж такі тонкі матерії, мама мія....
І звісно, якщо ввести другу державну, то дитина щвидко все зрозуміє. Як все просто
В мене була однокласниця, яка до нас прийшла в 6-му класі. Приїхала з Росії. Рівень зань українською мови дорівнював нулю. Тим не менш, це не заважала їй мати лише відмінні оцінки з української мови та літератури. Вона просто вивчила.Что русскоговорящие дети могут усвоить на уроке , ведущемся на другом полупонятном им языке ?!!
Ви знущаєтесь?! Таки точно знущаєтесь. НЕ ВІРЮ, що нормальна дитина, яка живе в Україні, не може засвоїти будь-який матеріал з будь-якого предмета українською мовою. НУ НЕ ВІРЮ!!!!!!И какой смысл вообще высиживать эти уроки , если дома их родителям придётся искать время(или деньги) для повторного изучения непройденного в школе материала ?!
І ще жодного подібного преценденту ані з моїм оточенням, ані з дітьми моїх друзів/знайомих не було...
Батьків треба міняти...А далеко не у всех родителей получится найти это самое время (и, кстати - не все могут объяснить давно пройденные науки без предварительной подготовки) -- и какие знания в этом случае будут иметь дети ?
Мої ніколи мені ні в чому не допомагали, та й навряд би змогли, бо викладалось в мене все російською мовою, а вони навчались українською. Тим не менш, на рівень моїх знань ще ніхто не дорікав. Навпаки.
Социальные закладки