|
так как всетаки со злотыми? или их спецом он должен был оставить для расчетов в привокзальных туалетах?
Последний раз редактировалось scale; 03.01.2011 в 19:35.
Куріння не шкодить вашому здоров'ю. Вам брешуть!
Так как всё-таки с москалем в гостинице? Как проник? Силой? Корочку ФСБ показал? Все пописять отвернулись?
У дураков две беды - дороги и Россия.
Граждане уважаемые, были летом в Ивано-Франковской, Хмельницкой, Закарпатской областях, нигде не почувствовали к себе "вражеского" отношения. На бытовом уровне общения , разговаривая на русском получаешь нормальные, доброжелательные советы и ответы местных аборигенов, без фальши и неких затаенных недоброжелательств .
Наоборот, кое с кем даже подружились, о чем ни крапли не жалеем![]()
Дашуля! 15.09.2009
Алексей! 04.12.2000
И рыжее чудо Рона)
Как только переедешь туда.
Я не жил там - Бог миловал! Жена оттуда.
Да, от человека многое зависит - перейди на галицку мову, забудь и проклинай все русское, желательно еще в греко-католики подайся - и никаких проблем далее (только за спиной шипеть изредка будут)!
А не чувствовала "вражеского" отношения когда была там летом - только потому что деньги им выкладывала. За это они лучшие друзья будут (тоже, кстати вариант)!
Надто багато тут дописувачів, котрим не пощастило не мати дружину з ЗУ. Хм, цікава тенденція, якщо не вдаватись у клонізм...
Але я не про те.
Описав так усе гарно, аж страшно робиться: неіснуюча "галицька мова" (жінка по пам'яті просвітила?), проклинання усього російського, греко-католицькі злочинці, гроші...
Що ж по порядку...
1."галицька мова"
Можливо, хоча малоймовірно, ти мав на увазі використання діалектизмів? То у профільній темі стосовно мови та язика там все детально розписано - вперед до здобуття знань!
2.проклинання усього російського
Мабуть, у твоїй свідомості закарбувалась футболочка із дражливим написом, котрий тут жували якийсь час в минулому році?
Якщо ж ні, то хочу тобі доповісти, що окупація ЗУ російськомовною агресивною владою СРСР тривала з 1939р. з маленькими перервами.
Щоправда у деяких населених пунктах були т.з. повтанські республіки, де НКВСники боялись потикатись, аж поки регулярні війська не відправили на їхній злам.
Тому і у населення ЗУ досі у пам'яті злочини радянського режиму: нищення молоді, змушення до сексотства, репресії, депортації, росифікація, деукраїнізація, нищення греко-католицької віри(!), примус її священників переходити до православ'я (російського!) тощо.
Доказом моїм словам є безліч охайних пам'ятних знаків воїнам УПА у селах (хто був, може підтвердити), котрі самі ж люди й доглядають.
Тому, не можуть ці люди вшановувати тих, хто їх гнобив. А чи Вас поважають, залежить від Вас же самих. Судячи з твого світогляду, важкенько буде.
3.греко-католицькі злочинці
Я не надаю переваги тій чи іншій конфесії, але перше, з чим я погоджуюсь - церква повинна бути українською, якщо ми українці.
А стосовно греко-католиків зокрема, то хочу зауважити з власного досвіду, що західна (не західно-українська, а власне західна) теологічна школа мені більш імпонує, бо більш наближена до людини, до її серця, віддалена від влади та її персоналій.
А щодо поневірянь греко-католицької віри, то ти, друже, якщо цікавишся проблемою окупацій українських земель, повинен знати, що вона завжди залишалась з українським народом, а не її гнобителем.
4.гроші
Тут погоджусь, бізнес бере своє.
Будучи в Криму на відпочинку та розмовляючи виключно українською, навіть татари мене розуміли, не те що російськомовні.
А от з боку відпочиваючих російськомовних інколи(!!!) було помітно вбивчі погляди. Але це нівелюється загальною картиною.
Гадаю, мої зауваження до твого посту матимуть користь, якщо не позитив у розумінні ЗУ, то хоч підживить твій жовчогінний апарат.
P.S.: Передай мої співчуття своїй дружині, якщо її чоловік так мило відгукується про її Батьківщину та її близьких і рідних. Якщо ж і вона ці погляди поділяє, прийміть, ціле сімейство, мої співчуття.![]()
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
at3s, согласен. Как утомили эти страшилки про ЗУ, теи более такие бездарные.
Социальные закладки