|
Шумова граната розірвала ногу мітингувальнику
Карета "швидкої допомоги" відвезла з вулиці Грушевського хлопця з пошкодженою від розриву шумової гранати ногою. У нього - рвана рана.
Про це повідомляє кореспондент LB.ua.
Разом з тим, повідомляється від чотирьох постраждалих від вибуху гранат осіб. Як мінімум, у одного з них поранена голова.
Нагадаємо, двоє журналістів впали з автобуса під час вибуху гранати. Які у них пошкодження, поки що не ясно.
Відзначимо, що епіцентр подій знаходиться у стадіону "Динамо". Активісти виламують прути з огородження стадіону для самооборони. "Беркут" готується штурмувати присутніх. Силовики підігнали водомет.
А я вот думаю, что не нужно стоять там где курят, вещи табаком провоняются, не нужно садиться за стол где бухают, а то можно напиться, не нужно ложится на кровать, где сексом занимаются... ну, если сами этого не хотите.)
Неа
Тут все законопослушные (у нас даже адвокаты с форума не вылазят...трудятся)))...даже пробка теперь считается, если в ряд 4 авто))...пятое авто уйдет огородами))
Ну а тусить более 9-ти - расстрел...если что, я девятый!!! Куча фоток есть)))
Ну а серьезно...историю делают люди на Майдане в Киеве...а не папазиция...и не ПР (фу-фу-фу)
Блаженны миротворцы, ибо они будут наречены сынами Божиими
Социальные закладки