| ||
Тяжела и неказиста жизнь непьющего юриста! :)
Армія Муравйова звідки прийшла? А лозунг комуністів "Землю крестьянам" дійсно подобався і я не заперечую що саме селяни відіграли велику роль у встановленні радянської влади в Україні, але не без допомоги Червоної армії Росії.
Мій прадід розповідав, що агітатори в той час постійно їздили по селах і всі так гарно розповідали про майбутнє щасливе життя. Він спочатку був в армії Петлюри, а потім його переагітували до лав Червоного українського козацтва.
из Харькова. не знал?что есть "Красная армия России"?А лозунг комуністів "Землю крестьянам" дійсно подобався і я не заперечую що саме селяни відіграли велику роль у встановленні радянської влади в Україні, але не без допомоги Червоної армії Росії.
сам выдумал?какая жуткая история.Мій прадід розповідав, що агітатори в той час постійно їздили по селах і всі так гарно розповідали про майбутнє щасливе життя. Він спочатку був в армії Петлюри, а потім його переагітували до лав Червоного українського козацтва.
Алеж червоні приходили з одними лозунгами, а в реальності робили зовсім інші справи. І не плутайте , в той час при владі був Ленін, який потім проводив досить ліберальну політику НЕПа і селяни до колективізації залишались землевласниками. А під час колективізаціїї і голодоморів країною керував вже Сталін.
Социальные закладки