Тема: Клубный туризм (таймшер) по украински - развод и кидалово

Ответить в теме
Страница 29 из 30 ПерваяПервая ... 19 27 28 29 30 ПоследняяПоследняя
Показано с 561 по 580 из 596
  1. Вверх #561
    Новичок
    Цитата Сообщение от gou-gou Посмотреть сообщение
    Мені також на той неділі зателефонували і запросили на урочисте вручення подарунків. Час в мене був, умовила чоловіка (подарунка безкоштовного дуже хотілось =(( ) і на наступний день пішли. все було так, як описано вже вище, але до кінця я не хотіла сидіти. похабне відношення до своїх клієнтів мені і моєму чоловікові не сподобалось. Єдине що дуже цікаво було дізнатися ціну. Через хвилин 20 вимагання мені принесли врешті-решт "прейс-лист" з цінами. Я дуже люблю подорожувати і тому ціна мене не дуже здивувала, хоча я думала, що буде набагато менше. Але все ж таки менеджери зробили своє і втюхали нам программу на 3 неділі (ще й одну "безкоштовно подарували"). Вдома ми з чоловіком подумали і вирішили що й надалі будемо подорожувати через туристичні агенства і вирішили повернути свої гроші, але на наступний день нам дали зрозуміти, що гроші нам не повернуть(( ми все ж таки вирішили спробувати поїхати через них (щоб хоч ці гроші не пропали). Що я вам скажу, дівчата з відділу відправки дуже привітливі. Посміхалися нам, все пояснили, показали, порадили. їх роботою ми залишилися задоволеними. Вчора нам прийшло запрошення з курорту. не знаю чи сподобається на відпочинок з ним, але зараз негативу до їх компанії вже немає. Приїду з відпочинку - розповім)

Нет, не завяли! Стратегию выбирали...
    Тот самый глупый, кто считает, что знает ВСЁ!

2. Вверх #562
    Новичок
    Ну підход знайшли, як бачите, хоча ми завжди дуже обережні (як здавалось). Але зараз поки все добре. Подивимось як буде далі))

3. Вверх #563
    Новичок
    Ну підход знайшли, як бачите, хоча ми завжди дуже обережні (як здавалось). Але зараз поки все добре. Подивимось як буде далі))
    Я Вас может расстрою слегка, но Вы купили то, что денег не стоит, а именно - комплект fly-buy недель.
    Скажите, а что такое ОТДЕЛ ОТПРАВКИ?

4. Вверх #564
    Новичок
    може бути..(( але вже гроші витратили, шкода буде їх втрачати..
    ну це відділ так називають, де оті дівчата бронюють на курорт, займаються візами, білетами. дають відповіді на питання стосовно відпочинку.. що правда квитки ми самостійно будемо купляти, бо в нас є знайомі в авіа, які нам зроблять знижку.
    я думаю так вигідніше, тому що навіть в туристичному агенстві ти обов'язково повинен летіти так, як зручно їм, а ми виграємо на дуже хорошій знижці по перельоту.

5. Вверх #565
    Цитата Сообщение от Edenbeast Посмотреть сообщение
    Я Вас может расстрою слегка, но Вы купили то, что денег не стоит, а именно - комплект fly-buy недель.
    Скажите, а что такое ОТДЕЛ ОТПРАВКИ?
    Это тревел. Правда, откуда во Львове сразу несколько дивчат работает в тревеле, непонятно.
    Скорее всего, отправкой теперь занимаются еще и секретарь, бухгалтер и кассир )))))
    http://renessans-s.livejournal.com/

6. Вверх #566
    Новичок
    Цитата Сообщение от renessans-s Посмотреть сообщение
    Это тревел. Правда, откуда во Львове сразу несколько дивчат работает в тревеле, непонятно.
    Скорее всего, отправкой теперь занимаются еще и секретарь, бухгалтер и кассир )))))
    Що може бути, що в них багато хто їде, що вже однієї дівчинки не вистачає?

7. Вверх #567
    Нет, каждый день приходят на аннулирование договоров.
    Лохам, правда, все равно ничего не возвращают, мотивируя тем, что денег сегодня нет, или чем-нибудь еще )))

8. Вверх #568
    Кстати, Edenbeast, Вы как-то интересовались, кто автор статей.

Здесь http://www.stateyki.org.ua/articles/ooo-renessans-s-moshenniki/, в комментарии 283 автор пишет "Работу осуществляют его оптимизаторы, которые занимаются интернет-раскруткой ООО "Континент". Материал первичный поставляют энные личности, ранее работавшие в ООО"Ренессанс-С",сказочные персонажи как-то бишь ******* и прочие" ))))

9. Вверх #569
    Новичок
    Нет, каждый день приходят на аннулирование договоров.
    Лохам, правда, все равно ничего не возвращают, мотивируя тем, что денег сегодня нет, или чем-нибудь еще )))
    Это уж точно! Если народ не может забрать у Вас деньги, значит точно лохи. По такой схеме, как Вы работаете, деньги вернуть - раз плюнуть! Если, конечно же, изначально всё правильно было сделано со стороны клиента.

10. Вверх #570
    Новичок
    Кстати, Edenbeast, Вы как-то интересовались, кто автор статей.

Здесь http://www.stateyki.org.ua/articles/ooo-renessans-s-moshenniki/, в комментарии 283 автор пишет "Работу осуществляют его оптимизаторы, которые занимаются интернет-раскруткой ООО "Континент". Материал первичный поставляют энные личности, ранее работавшие в ООО"Ренессанс-С",сказочные персонажи как-то бишь ******* и прочие" ))))
    Я интересовался статьями в "Ренессансовском" блоге. А это препирательство, на которое Вы мне ссылку сбросили, это не статья, а так... Рассуждение школьника о фокусах Д.Коперфильда. Ничё не понимаю, но где-то намахивают.
    Извечная борьба между сотрудниками таймшера и неудавшимися клиентами с негативом всегда носила именно такой формат.

11. Вверх #571
    Именно о статьях в Ренессансовском блоге этот комментарий и был оставлен )

12. Вверх #572
    Новичок
    Що може бути, що в них багато хто їде, що вже однієї дівчинки не вистачає?
    Ага, щас...
    А можно спросить где Вы уже были раз, цитирую, Я дуже люблю подорожувати і тому ціна мене не дуже здивувала конец цитаты. ???

13. Вверх #573
    Новичок
    Ага, щас...
    А можно спросить где Вы уже были раз, цитирую, Я дуже люблю подорожувати і тому ціна мене не дуже здивувала конец цитаты. ???
    так, звичайно. ми з чоловіком були в Греції, Турція, Чорногорія, Німеччина, Австрія, Іспанія і я сама була в Амереці, але вже по роботі, та ціни все одно знаю..

14. Вверх #574
    Новичок
    так, звичайно. ми з чоловіком були в Греції, Турція, Чорногорія, Німеччина, Австрія, Іспанія і я сама була в Амереці, але вже по роботі, та ціни все одно знаю..
    И что, Вы считаете, что таймшером пользоваться экономически выгоднее? Если да, то обоснуйте свою арифметику, плиз.

15. Вверх #575
    Новичок
    И что, Вы считаете, что таймшером пользоваться экономически выгоднее? Если да, то обоснуйте свою арифметику, плиз.
    та я ще не знаю чи вигідно чи ні. поїду, подивлюсь і потім розповім. те що мені тут обіцяють, і те, що може бути там може бути дві різниці великі. але якщо вже так дивитися, то ми заплатили 1500 евро - 4 неділі на 4-х чоловік. це виходить близько 55 евро за готель з однієї людини за день. а якщо це європейська країна - то це вигідно. тим паче, що вони обіцяють 4-5 зірки. плюс до всьго в мене є знайомі в авіа компанії - на квитки вони мені роблять знижку. подивлюсь потім скільки мені буде коштувати такий відпочинок, і вже потім зроблю висновки. тим паче що мені є з чим порівнювати.

16. Вверх #576
    Новичок
    та я ще не знаю чи вигідно чи ні. поїду, подивлюсь і потім розповім. те що мені тут обіцяють, і те, що може бути там може бути дві різниці великі. але якщо вже так дивитися, то ми заплатили 1500 евро - 4 неділі на 4-х чоловік. це виходить близько 55 евро за готель з однієї людини за день. а якщо це європейська країна - то це вигідно. тим паче, що вони обіцяють 4-5 зірки. плюс до всьго в мене є знайомі в авіа компанії - на квитки вони мені роблять знижку. подивлюсь потім скільки мені буде коштувати такий відпочинок, і вже потім зроблю висновки. тим паче що мені є з чим порівнювати.
    1500 евро - 4 неділі на 4-х чоловік получается в сутки чуть больше 13 евро с человека. (1500/4/7/4=13,39) Судя по всему, Вы купили набор флай-бай недель, которые вообще ничего не стоят. Не надо это путать с таймшером.
    Странно, что Вас не обязали покупать билеты через них.
    И куда Вы собрались ехать, если не секрет? И когда?
    Лично я по флай-бай не ехал бы. Не хочется, чтобы всё время кто-то прессовал на покупку таймшера. Хочется спокойно отдохнуть, а не нервничать.
    Последний раз редактировалось Edenbeast; 19.10.2012 в 10:51.

17. Вверх #577
    Новичок
    1500 евро - 4 неділі на 4-х чоловік получается в сутки чуть больше 13 евро с человека. (1500/4/7/4=13,39) Судя по всему, Вы купили набор флай-бай недель, которые вообще ничего не стоят. Не надо это путать с таймшером.
    Странно, что Вас не обязали покупать билеты через них.
    И куда Вы собрались ехать, если не секрет? И когда?
    Лично я по флай-бай не ехал бы. Не хочется, чтобы всё время кто-то прессовал на покупку таймшера. Хочется спокойно отдохнуть, а не нервничать.
    ооо ну тоді ще краще!! ви вважаєте, що це економічно не вигідно відпочивати за 13 евро в день з людини за готель?
    ми летимо в Тайланд 11.01.13.
    а з приводу купівлі таймшеру на відпочинку сказати Вам нічого не можу. Не хочу ні сперечатися, ні погоджуватися, бо не знаю як воно буде. приїду, тоді вже і розповім))

18. Вверх #578
    Новичок
    ооо ну тоді ще краще!! ви вважаєте, що це економічно не вигідно відпочивати за 13 евро в день з людини за готель?
    ми летимо в Тайланд 11.01.13.
    а з приводу купівлі таймшеру на відпочинку сказати Вам нічого не можу. Не хочу ні сперечатися, ні погоджуватися, бо не знаю як воно буде. приїду, тоді вже і розповім))
    Алё!!!! Вы меня слышите?
    Вы купили то, что предоставляется бесплатно.
    Дай Вам бог оказаться на том курорте, где нет хамовитых русских продавцов. Иначе Вам придется реально от них отбиваться. А потом, если отобъётесь, они еще и счет за проживание Вам могут выставить. Но это в худшем случае. )))
    Приятного отдыха.
    П.С. есть вопрос: скажите, а с какой целью Вы здесь зарегистрировались, и стали писать исключительно в этой теме?

19. Вверх #579
    Новичок
    Алё!!!! Вы меня слышите?
    Вы купили то, что предоставляется бесплатно.
    Дай Вам бог оказаться на том курорте, где нет хамовитых русских продавцов. Иначе Вам придется реально от них отбиваться. А потом, если отобъётесь, они еще и счет за проживание Вам могут выставить. Но это в худшем случае. )))
    Приятного отдыха.
    П.С. есть вопрос: скажите, а с какой целью Вы здесь зарегистрировались, и стали писать исключительно в этой теме?
    Ну то шо, мені зараз розревітися від того? купила вже, то купила. тут скрізь куди не плюнь, повсюду продають безкоштовне, або націнки шалені.
    а з приводу того, що мені виставлять потім лічильник, то Ви якраз помиляєтесь. в мене є ДОГОВІР, який я зможу в будь-який час їм тикнути в лице. Хоча я не думаю, що подібним там займаються.
    П.С. Сама я зі Львову, та й у мене не стільки часу, що б тут виписувати. Зареєструватись тут не важко. Хотіла також поділитися враженнями від Ренессансу. ну а вже потім до мене, до речі, від Вас, шановний, виникли запитання, ось і відповідаю суто в цій темі. Я відповіла на Ваше запитання?))

20. Вверх #580
    Новичок
    а з приводу того, що мені виставлять потім лічильник, то Ви якраз помиляєтесь. в мене є ДОГОВІР, який я зможу в будь-який час їм тикнути в лице.

Ну-ну...

Ответить в теме
Страница 29 из 30 ПерваяПервая ... 19 27 28 29 30 ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права