Мені також на той неділі зателефонували і запросили на урочисте вручення подарунків. Час в мене був, умовила чоловіка (подарунка безкоштовного дуже хотілось =(( ) і на наступний день пішли. все було так, як описано вже вище, але до кінця я не хотіла сидіти. похабне відношення до своїх клієнтів мені і моєму чоловікові не сподобалось. Єдине що дуже цікаво було дізнатися ціну. Через хвилин 20 вимагання мені принесли врешті-решт "прейс-лист" з цінами. Я дуже люблю подорожувати і тому ціна мене не дуже здивувала, хоча я думала, що буде набагато менше. Але все ж таки менеджери зробили своє і втюхали нам программу на 3 неділі (ще й одну "безкоштовно подарували"). Вдома ми з чоловіком подумали і вирішили що й надалі будемо подорожувати через туристичні агенства і вирішили повернути свої гроші, але на наступний день нам дали зрозуміти, що гроші нам не повернуть(( ми все ж таки вирішили спробувати поїхати через них (щоб хоч ці гроші не пропали). Що я вам скажу, дівчата з відділу відправки дуже привітливі. Посміхалися нам, все пояснили, показали, порадили. їх роботою ми залишилися задоволеними. Вчора нам прийшло запрошення з курорту. не знаю чи сподобається на відпочинок з ним, але зараз негативу до їх компанії вже немає. Приїду з відпочинку - розповім)
Нет, не завяли!Стратегию выбирали...
![]()
![]()
![]()
Социальные закладки