Что слышно об опоздавших на ЗНО поскотовцах?
|
Что слышно об опоздавших на ЗНО поскотовцах?
Девочки, сегодня на ЗНО одноклассника моего сына выгнали, т.к. нашли у него наушники, которые находились в кармане...
В результате ребенок ЗНО не прошел....
Якобы по инструкции ничего, кроме ручки, бутылки воды и шоколадки, нельзя вообще при себе иметь...
Лілія Гриневич
16 мин · Киев ·
Роз’яснення щодо терміну дії сертифікатів ЗНО - сертифікати ЗНО 2016 року будуть дійсні щонайменше 2 роки, про це я повідомила на засіданні уряду 11 травня.
Кількарічний термін дії сертифікату – це європейська та світова практика. Минулого 2015-го року в Україні була змінена методика визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання і вже другий рік поспіль запроваджено поріг «склав/не склав», як у міжнародних тестах. Ця методика показала свою дієвість і цього року буде продовжена. Це означає, що ті, хто пройде ЗНО цього року, зможуть скористатися своїми сертифікатами у вступній кампанії 2017 року.
Відповідні норми будуть закладені в умовах вступу до вищих навчальних закладів на 2017 рік, які будуть затверджені і оприлюднені восени. Поки ми продовжуємо наукову і експертну дискусію, скільки саме років буде дійсний сертифікат ЗНО, але щонайменше 2 роки – це можна сказати точно.
Нагадаю, що результати міжнародних тестів TOEFL та IELTS визнаються протягом 2 років, а GMAT – 5 років. Вважаю це справедливим. Якщо дитина склала ЗНО, ми маємо дати їй вибір: усвідомлено прийняти рішення про вступ до вишу або відкласти його на рік, відпочити чи попрацювати.
сегодня по радио слышала, что приняли действие сертификатов ЗНО 4 года.
Я как шампанское, могу быть игривой, а могу и в голову дать.
Они поступили правильно, по инструкции.
"Зверніть увагу, що вам забороняється:
використовувати в пункті зовнішнього оцінювання та мати при собі протягом часу, відведеного на виконання сертифікаційної роботи, засоби зв'язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими відповідних технічних засобів чи пристроїв, друковані або рукописні матеріали, інші засоби, предмети, прилади, що не передбачені Регламентом роботи пункту проведення зовнішнього оцінювання (крім дозволених пристроїв медичного призначення, про наявність яких ви повинні повідомити нам до початку роботи над сертифікаційною роботою)".
И им об этом говорится, зачитывается непосредственно перед началом работы. Другое дело, что ребёнок не воспринял это всерьёз и подумал,что это обычный школьный экзамен. В школу-то они приносят всё, что угодно.
А чисто по-человечески жалко ребёнка, что уж говорить((
Если эта надпись уменьшается - ваш монитор уносят!
Да, экзамен был сложный, моя дочка очень расстроена, и у них выгнали несколько человек. Ждем официальные ответы, всем удачи!
Всем выпускникам желаю хороших оценок и удачного поступления. А у меня вопрос на будущее. Дочка заканчивает 9 класс. Учится хорошо, но к ЗНО планируем готовиться с репетиторами. Хочу услышать мнения -когда нужно начинать -в 10 или 11классе? У кого какой опыт по этому поводу? Вообще хочу в 11-так как знания есть, думаю в 10 пусть еще сама грызет гранит науки, а в 11уже впрягаться конкретно в ЗНО. Буду благодарна за советы ( здесь или в личке).
Мой сын хорошо учился в школе (средний балл аттестата 10.8), к украинскому готовился с репетитором с 10кл,к математике-только в 11классе брали репетитора,к английскому не готовился вообще.В итоге украинский 186б (расстроился,был уверен,что готов по максимуму и готовила его одна из лучших преподавателей украинского в городе),математика-186,английский 192.Моё мнение-чем раньше начнёте-тем лучше,даже если Ваш ребёнок учится в хорошей школе.
Девочки, а где смотреть официальные ответы по математике?
должны быть после 15,00 на сайте освиты.
поправляю, ответы уже есть http://doc.osvita.ua/doc/files/news/513/51309/Matem_vidpovidi_16.pdf
Последний раз редактировалось Son'ka; 12.05.2016 в 13:38.
-//-
От дурни. Моя тоже такое слышала от выпускников, но чтобы в инет выкладывать...
Социальные закладки