| ||
вместо единорасов можно поставить что угодно - не ошибешься.))))))))))
Ладно, всем пока. Пятница сегодня, а в понедельник грозу обещают... Переходите от политики к юмору. Хотя у нас это зачастую одно и то же.)
Показать скрытый текст
Про любовь и жопу и разницу между мужской и женской логикой.)
И шо делать будем... Щас як вдарять...:
5 жовтня, 2012 15:59 ▪ Версія для друку
Придністров’я заявляє про 17 спірних ділянок на кордоні з Україною
Парламент Придністров'я висловлює стурбованість, що Україна в односторонньому порядку проводить демаркацію кордонів, і зазначає, що є близько 17 спірних територій. Про це йдеться в заяві, розміщеній на сайті придністровського парламенту 4 жовтня.
«Верховна Рада ПМР (Придністровської Молдавської Республіки – Ред.) висловлює крайню стурбованість у зв'язку з активізацією з вересня 2012 року процесу односторонньої демаркації Україною «центральної ділянки» українсько-молдавського кордону», - зазначається в заяві.
У ній підкреслюється, що ця ділянка «де-факто є державним кордоном Придністровської Молдавської Республіки з Україною».
«Необхідно підкреслити, що дані роботи ведуться без необхідної в таких випадках, відповідно до світової практики, участі повноважних представників іншої прикордонної держави - Придністров'я», - відзначили в заяві.
Крім того, згідно з інформацією прикордонних органів ПМР, існує близько 17 спірних ділянок протягом всієї лінії придністровсько-українського кордону.
При цьому в заяві відзначається, що домовленості від 24 грудня 2009 року між президентом ПМР Смирновим і тодішнім главою МЗС Петром Порошенком, щодо необхідних умов проведення українською стороною демаркаційних робіт виконані не були.
Депутати також звернулися до президента із пропозицією ініціювати відповідні переговори з Україною.
Тиждень.ua
в зоопарке тиграм мясо не докладывают (с) ))))))))
а у нас хоть бы что ...никто ничего и не то чтобы что-то надо было ,но принцип справедливости нарушен
только какие-то дурацкие вопросы ,приходили спрашивать про кличка этакая милая девушка ,но я об этом типе и говорить не хочу )
Каждый патриот хочет эмигрировать и любить родину на безопасном расстоянии
Социальные закладки