|
Так скоро Ющеко и столицу во Львов перенесёт.
А тепер попрошу відповідати за свої слова!
Де я щось погане писав про ваш регіон, російську мову, ветеранів Радянської армії...? Я десь писав, які вам пам'ятниуі ставити?
Це в деяких одеситів вистачає совісті називати виродками людей, які воювали за свою землю, писати про неповноцінність української мови і т. д.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Ці "бандити" захищали моїх дідів і бабусь від "батьківщин", які з'являлись одна за одною і які їх навіть за людей не вважали.
Це ви там всі народились в СРСР, а сюди він прийшов так само, як нацистська Німеччина. За що я його маю любити, що він мені дав? А мої діди, в яких він відібрав все, навіть їжу, його мали любити, чи за депортацію вдячними треба бути?
До речі, моя бабуся до цього часу пам'тає, як втратила брата з сестрою через те, що справжні виродки, а не УПА, конфіскували в них всі продукти після війни.
Последний раз редактировалось STK; 06.09.2007 в 17:44.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Закручивается интрига. Видно, не я один думаю, что не надо делать ЗУ столицей Украины:
Львовский областной совет требует от Премьера Виктора Януковича и Президента Виктора Ющенко отменить вчерашнее решение Кабинета Министров о возвращении института сухопутных войск из Львова в Одессу. Об этом сообщила пресс-служба совета.
Львовские депутаты уверяют, что Постановление правительства «лишено правовых оснований и разрушительно для системы подготовки военных кадров в Украине».
Социальные закладки