А яка зараз собівартість будівництва, на Ваш погляд? Ви думаєте "там" не знають які варіанти виходу з проблеми "реалізації 3-ьох кімнатних квартир"? В принципі і розділити можна на дві однокімнатні, якщо є проектно-конструктивні можливості. Як бачите скрізь це "якщо чи але". Відділ продажу до кооперативу не має відношення, принаймі де-юре і фінансується від іншої діяльності. Ви знаєте приклад безпроцентного кредитування, я маю на увазі, ну зовсім "безпроцентного", так щоб на "0". Я думаю, Ви мене зрозуміли. Обладміністрація не знає, що робити з геть "мертвими" недобудовами.
Тепер головне. Я дума, якщо Ви запропонуєте звільнитись голові кооперативу, то він з великим задоволенням піде з посади. Питання в тому, кого поставити? Ви дасте згоду? Зважте на те, що він в кооперативі один за всіх.
Щодо "скандалю". Ну збирались же 7 числа. Чому не було Вас і Вас Cryl.? Чому Ви не поставили підписи під зверненням? Чому не робити цивілізаційно, "по-закону"? І де, і які конструктивні наслідки будуть "скандалю".
Социальные закладки