сегодня были в отделе продаж, обещают сдачу дома первой очереди в 1 квартале 2014 года. Но почему то в 5-7 секциях тишина, рабочих не видно.
|
сегодня были в отделе продаж, обещают сдачу дома первой очереди в 1 квартале 2014 года. Но почему то в 5-7 секциях тишина, рабочих не видно.
что будем делать ?
Тем кто был на собрании 7 сентября обещали встречу с г-ном Желясковым через 2 месяца. Так что давайте наберемся еще немного терпения и дождемся обещанного собрания. А пока, чтоб нас в очередной раз не обвинили в распугивании потенц.инвесторов уйдем в "режим радиомолчания" Будем смотреть фото-отчеты и делиться новостями(комментарии... в личку)![]()
Последний раз редактировалось Хикари; 14.09.2013 в 10:14.
Справа за малим:
1. Переконати інвесторів виконати умови Договору і сплатити залишок коштів, що в їх же інтересах в розрізі ефективності використання інвестицій;
2. Купуйте трикімнатні квартири і приведіть з собою друга.
3. … Ну і все. Тоді в І кварталі замовляйте оркестр.
Все обговорювалось на зборах.
Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення
при покупке 3 х комн .квартиры дарят место в паркинге ?
Соловей.
Ох-ох… Ви знаєте, якщо б мені була поставлена задача дискредитувати НЧ, я би приблизно діяв так як і Ви. Принцип дуже простий, щось нагадую вислів з радянського мультфільму про школу чортенят: «13-тий, мєлкая пакость». І при цьому Ви обов'язково не забуваєте згадати добрим словом конкурентів. Ви ж інвестор НЧ. Ви ж напевно бажаєте всилитись у власну квартиру. Ніхто свої гроші в будівництво НЧ-1 не інвестуватиме окрім членів кооперативу, ніхто. І факт той, що є активи, якими можна добудувати. Були б вони реалізовані одномоментно і будинок був би добудований за 3-6 місяців.
Не вже у Вас не існують «інформаційних фільтрів» на здравий глузд. Які всі сили? На другій черзі працюють тільки «бетонники», а бетонні роботи завершені в 1-шій черзі. Чи Ви думаєте, що малярів та інших перекинули до бетонників. Які 5-ть років здача в експлуатацію? У Вас є інформація про якісь проектні проблеми: земля; обленерго; одесагаз..? У мене нема такої інформації. Що саме буде причиною тривалої здачі? Поділіться. Якщо Ви просто сказали аби сказати, без відповідного джерела інформації, тоді це не просто слова – це «-« гроші інвесторів і Ваших в том числі. Наголошую: гроші інвесторів, а не якогось пана Ж чи М. Цінність грошей змінюється в часі.
Солевей
Не буду скривати, отримав задоволення від прочитаного. Спасибі. Тільки я не писав "з'їхали з глузду", я писав "здравий глузд" (російський аналог "здравий смисл").
Ваш знайомий не говорив про те, що роблять в 1-ій черзі: покриття, стяжка, електропроводка, каналізація, опалення, малярні роботи. Не розповідав. Мені не потрібно розповідати, я сам це бачив тиждень назад і не тільки я. А те що набирають робітників, як Вашого знайомого – це добре, процес іде. Так будівництво йде мляво, але знову з тих причин, що я назвав.
Які питання до Ліберті? І напевно на суд на Ліберті подавати хочете? Ставлю Вас до відома. На суд Ви можете подати тільки на кооператив НЧ-1, тобто на самих себе. А тепер здогадайтесь, хто в кінцевому результаті Вам буде проводити компенсацію, і кому Ви зробите погане? Це замкнуте коло. Потрібно всім зрозуміти, що ми в одному човні, що все залежить від нас, це наш будинок і добудовувати його нам. А без інвестицій він не добудується. В економіці є поняття «бедвіл» і «гудвіл». Ви сприяєте створенню саме «бедвілу», тобто розхитуєте човен.
Так було таке сказано, було - факт. І знову звернусь до поняття "інформаційний фільтр".
Кабмін теж обіцяв виділити з бюджету кошти на добудову будинків з 80% готовності. Виділили? Якщо не помиляюсь, то тільки "своїм".
ВИСНОВОК. Хто би, що не обіцяв: забудовник, "добрий дядя"; банки і т.д., добудовувати будуть члени кооперативу.
Якщо когось турбують прибутки забудовника, то відкрийте сайт мінрегіонбуду, ознайомтесь з опосередкованою вартістю будівництва в Одеській області (тобто в самій Одесі – вартість може бути вище), вартість за якою продаються квартири всі знають і розрахуйте прибуток. Тільки врахуйте ще непередбачені витрати.
Откуда столько негатива? Все будет хорошо и в апреле 2014 г.инвесторы станут счастливыми новоселами.Дом очень красивый и качество строительства хорошее.
Шановна. Ви не нервуйте - це щодо "лохів". Це "інвесторам-сусідам" по новобудові скажіть. Хотів би я прочитати їх відгуки щодо Вас.
Чи Ви не помічаєте, чи Ви свідомо не хочете цього робити і проводите інформаційну маніпуляцію. Якщо не зрозуміли, ще раз спробую пояснити. Добудовувати в любому випадку буде кооператив. Тобто, не ті, хто заплатив 100%, а ті хто ще винен кооперативу згідно умов Договору та ті, хто ще купить не продані площі першої черги.
Три інших речення, я взагалі не зрозумів.
Последний раз редактировалось Сварог1; 14.09.2013 в 19:43.
На сайте уже появились новые фото - стройка понемногу продвигается.
Соловей,в каждом вашем сообщении скрытая реклама,ну не верю я,что нормальный инвестор будет так чернить стройку.И вы так интересно игру ведете,и на баррикады не зовете и грязью в то же время поливаете.Пора и ОП "поработать"в соседних темах,а то что-то они сильно порядочные).
Кто знает ,квартиры во второй очереди хорошо покупают? Чем больше инвестируется жилье,тем скорее будет строиться дом и сдача дома в договорные сроки.
Смотрите, есть ещё вариант обмозговать конструктивное дельце. Раз есть реальная причина заторможенности стройки в виде недостатка средств, почему бы не подумать нам как этот вопрос эффективно решить? Какой финансовый инструмент применить? Почему бы директору нашего кооператива (ау, уважаемый!!) не бросить на рынок, скажем пять 3-х комнатных квартир по себестоимости? Без процентов ОП, маржи и воровства?? Привлекали ли спецов, риск-менеджеров? Почему не ведётся судебная работа с должниками? Почему бы не пробить статью в бюджете области на пополнение средств строительства, беспроцентный кредит? Вариантов много, надо пробовать, а не сидеть в кресле и раскачиваться! Если у директора кооператива дисфункция или профнепрегодная апатия - уважаемый, НА КИСЛОРОД!
Социальные закладки