Тема: ЖК "Новые Черемушки" на Малиновского - Гайдара

Ответить в теме
Страница 283 из 728 ПерваяПервая ... 183 233 273 281 282 283 284 285 293 333 383 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 5,641 по 5,660 из 14549
  1. Вверх #5641
    Новичок
    сегодня были в отделе продаж, обещают сдачу дома первой очереди в 1 квартале 2014 года. Но почему то в 5-7 секциях тишина, рабочих не видно.

2. Вверх #5642
    Частый гость Аватар для lold
    Обслуживающий Кооператив

3. Вверх #5643
    Частый гость Аватар для Pilotik
    Цитата Сообщение от tulpik5 Посмотреть сообщение
    сегодня были в отделе продаж, обещают сдачу дома первой очереди в 1 квартале 2014 года. Но почему то в 5-7 секциях тишина, рабочих не видно.
    Это вранье (по поводу сдачи 1-ой очереди), наглое вранье Вам в глаза !!!

4. Вверх #5644
    Новичок
    что будем делать ?

5. Вверх #5645
    Посетитель
    что будем делать ?
    Тем кто был на собрании 7 сентября обещали встречу с г-ном Желясковым через 2 месяца. Так что давайте наберемся еще немного терпения и дождемся обещанного собрания. А пока, чтоб нас в очередной раз не обвинили в распугивании потенц.инвесторов уйдем в "режим радиомолчания" Будем смотреть фото-отчеты и делиться новостями(комментарии... в личку)
    Последний раз редактировалось Хикари; 14.09.2013 в 10:14.

6. Вверх #5646
    Частый гость Аватар для Pilotik
    Цитата Сообщение от Хикари Посмотреть сообщение
    (комментарии в личку)

7. Вверх #5647
    Частый гость Аватар для Сварог1
    что будем делать ?
    Справа за малим:
    1. Переконати інвесторів виконати умови Договору і сплатити залишок коштів, що в їх же інтересах в розрізі ефективності використання інвестицій ;
    2. Купуйте трикімнатні квартири і приведіть з собою друга .
    3. … Ну і все. Тоді в І кварталі замовляйте оркестр.

Все обговорювалось на зборах.
    Проаналізуй задачу, оціни ситуацію, прийми рішення

8. Вверх #5648
    Новичок
    при покупке 3 х комн .квартиры дарят место в паркинге ?

9. Вверх #5649
    Соловей.

Ох-ох… Ви знаєте, якщо б мені була поставлена задача дискредитувати НЧ, я би приблизно діяв так як і Ви. Принцип дуже простий, щось нагадую вислів з радянського мультфільму про школу чортенят: «13-тий, мєлкая пакость». І при цьому Ви обов'язково не забуваєте згадати добрим словом конкурентів. Ви ж інвестор НЧ. Ви ж напевно бажаєте всилитись у власну квартиру. Ніхто свої гроші в будівництво НЧ-1 не інвестуватиме окрім членів кооперативу, ніхто. І факт той, що є активи, якими можна добудувати. Були б вони реалізовані одномоментно і будинок був би добудований за 3-6 місяців.
    Не вже у Вас не існують «інформаційних фільтрів» на здравий глузд. Які всі сили? На другій черзі працюють тільки «бетонники», а бетонні роботи завершені в 1-шій черзі. Чи Ви думаєте, що малярів та інших перекинули до бетонників. Які 5-ть років здача в експлуатацію? У Вас є інформація про якісь проектні проблеми: земля; обленерго; одесагаз..? У мене нема такої інформації. Що саме буде причиною тривалої здачі? Поділіться. Якщо Ви просто сказали аби сказати, без відповідного джерела інформації, тоді це не просто слова – це «-« гроші інвесторів і Ваших в том числі. Наголошую: гроші інвесторів, а не якогось пана Ж чи М. Цінність грошей змінюється в часі.

10. Вверх #5650
    Солевей
    Не буду скривати, отримав задоволення від прочитаного. Спасибі. Тільки я не писав "з'їхали з глузду", я писав "здравий глузд" (російський аналог "здравий смисл").
    Ваш знайомий не говорив про те, що роблять в 1-ій черзі: покриття, стяжка, електропроводка, каналізація, опалення, малярні роботи. Не розповідав. Мені не потрібно розповідати, я сам це бачив тиждень назад і не тільки я. А те що набирають робітників, як Вашого знайомого – це добре, процес іде. Так будівництво йде мляво, але знову з тих причин, що я назвав.
    Які питання до Ліберті? І напевно на суд на Ліберті подавати хочете? Ставлю Вас до відома. На суд Ви можете подати тільки на кооператив НЧ-1, тобто на самих себе. А тепер здогадайтесь, хто в кінцевому результаті Вам буде проводити компенсацію, і кому Ви зробите погане? Це замкнуте коло. Потрібно всім зрозуміти, що ми в одному човні, що все залежить від нас, це наш будинок і добудовувати його нам. А без інвестицій він не добудується. В економіці є поняття «бедвіл» і «гудвіл». Ви сприяєте створенню саме «бедвілу», тобто розхитуєте човен.

11. Вверх #5651
    User banned Аватар для Serg
    Цитата Сообщение от Solovejj Посмотреть сообщение
    Если нужно будет - буду обращаться в суд, и вышестоящие органы, чтобы мне возместили все проценты, которые я по закону имею право получить.
    за это буду благодарен, а разводить эти "разговоры на кухне"...
    хотя почему-то кажется, что вы тоже "засланный козачок" от "Кадавера"

12. Вверх #5652
    User banned Аватар для Serg
    На днях звонила в одел продаж. Мне сказали, что 5, 6 и 7 секции затянутся на долго, скорее всего до марта 2014г. Сейчас почти все силы кинуты на вторую очередь. На первую очередь они забили БОЛТ.
    сомнения берут, что они такое сказали

13. Вверх #5653

По моему с последнего собрания Желяскова - он говорил, что достроит за свой счет. ....[/B]
    Так було таке сказано, було - факт. І знову звернусь до поняття "інформаційний фільтр".
    Кабмін теж обіцяв виділити з бюджету кошти на добудову будинків з 80% готовності. Виділили? Якщо не помиляюсь, то тільки "своїм".
    ВИСНОВОК. Хто би, що не обіцяв: забудовник, "добрий дядя"; банки і т.д., добудовувати будуть члени кооперативу.
    Якщо когось турбують прибутки забудовника, то відкрийте сайт мінрегіонбуду, ознайомтесь з опосередкованою вартістю будівництва в Одеській області (тобто в самій Одесі – вартість може бути вище), вартість за якою продаються квартири всі знають і розрахуйте прибуток. Тільки врахуйте ще непередбачені витрати.

14. Вверх #5654
    Частый гость Аватар для Лоза
    Откуда столько негатива? Все будет хорошо и в апреле 2014 г.инвесторы станут счастливыми новоселами.Дом очень красивый и качество строительства хорошее.

15. Вверх #5655

Только лохи достраивают новострой за свой счет. Хотя, если они вернут все деньги - может быть и достроим. Но, Желясков в этом не заинтересован. Так что все Ваши домыслы - это "балачки".
    Шановна. Ви не нервуйте - це щодо "лохів". Це "інвесторам-сусідам" по новобудові скажіть. Хотів би я прочитати їх відгуки щодо Вас.
    Чи Ви не помічаєте, чи Ви свідомо не хочете цього робити і проводите інформаційну маніпуляцію. Якщо не зрозуміли, ще раз спробую пояснити. Добудовувати в любому випадку буде кооператив. Тобто, не ті, хто заплатив 100%, а ті хто ще винен кооперативу згідно умов Договору та ті, хто ще купить не продані площі першої черги.
    Три інших речення, я взагалі не зрозумів.
    Последний раз редактировалось Сварог1; 14.09.2013 в 19:43.

16. Вверх #5656
    Новичок
    На сайте уже появились новые фото - стройка понемногу продвигается.

17. Вверх #5657
    Посетитель Аватар для *Удача*
    Соловей,в каждом вашем сообщении скрытая реклама,ну не верю я,что нормальный инвестор будет так чернить стройку.И вы так интересно игру ведете,и на баррикады не зовете и грязью в то же время поливаете.Пора и ОП "поработать"в соседних темах,а то что-то они сильно порядочные).

18. Вверх #5658
    Новичок
    Кто знает ,квартиры во второй очереди хорошо покупают? Чем больше инвестируется жилье,тем скорее будет строиться дом и сдача дома в договорные сроки.

19. Вверх #5659
    Не покидает форум Аватар для Igon
    Не зря поговаривают, что Кадор, который будет строить на Малиновского две жемчужины - построит и сдаст раньше наших долбанных Новых Черемушек.
    не зря поговаривают, что Кадор - это строительная пирамида - второй Прогресстрой
    инвесторы первых трех жемчужин - проскочат, а остальные получат дулю

20. Вверх #5660
    User banned
    Смотрите, есть ещё вариант обмозговать конструктивное дельце. Раз есть реальная причина заторможенности стройки в виде недостатка средств, почему бы не подумать нам как этот вопрос эффективно решить? Какой финансовый инструмент применить? Почему бы директору нашего кооператива (ау, уважаемый!!) не бросить на рынок, скажем пять 3-х комнатных квартир по себестоимости? Без процентов ОП, маржи и воровства?? Привлекали ли спецов, риск-менеджеров? Почему не ведётся судебная работа с должниками? Почему бы не пробить статью в бюджете области на пополнение средств строительства, беспроцентный кредит? Вариантов много, надо пробовать, а не сидеть в кресле и раскачиваться! Если у директора кооператива дисфункция или профнепрегодная апатия - уважаемый, НА КИСЛОРОД!

Ответить в теме
Страница 283 из 728 ПерваяПервая ... 183 233 273 281 282 283 284 285 293 333 383 ... ПоследняяПоследняя