| ||
тогда уже Гитлер тоже противоречивая, немцы до сих пор по автобанам ездят на bmw, и в домах живут построенных тогда, но Гитлера никто не славит. Хватает у немцев мозгов, а вот у некоторых бывших советских граждан не хватает - хочется им Сталина чтобы удовлетворить свои садо-мазо потребности.
сказавши А не в силах сказать Бе.
хотя летал и академик.
зря летал, зря академик.
Повторюсь 2бывалый
Ну что, офицер, жизнь прожил, а трусом остался. ОжидаемоНа вопрос боисся ответить
Чувствуется твердость в отстаивании идеи голодомора![]()
Вот только не надо говорить за всех. Мне, к примеру, тоже непонятно, кто и перед кем должен каяться. И за что, собственно, учитывая, что ни виновников, ни тем более жертв тех событий давно нет в живых.
За татаро-монгольское иго у монголов с татарами нынешних тоже покаяться потребуете?
[QUOTE=Bivaliu;10924897]А якщо Ви елементарного не бажаєте зрозуміти, то який сенс Вам щось пояснювати? Те ж всім зрозуміло крім Вас.../QUOTE]
Я догадываюсь (кажется) к чему клонит пан Бывалый, но хотелось бы услышать лично от бравого офицера, прямой ответ на вопрос давно ему заданный! Без всяких виляний и якобы глубокомысленных уходов в отвлеченное философствование...
Знаєте, я на такі "дитячі" приколи й не збираюсь відповідати, не той вік...
Я висловлю думку для переважної більшості форумчан, здатних до аналізу фактів минулого, а не поливання його "багном" сумнівів, а, тимпаче, глузування над загиблими дикунськими питаннями про те, чому доведені до відчаю люди їли дітей???
А перед ким покаялись німці? Адже тих, хто звинувачувався в злочинах проти людства, скарали на смерть, а ці, що каялись, родились після війни. Але сучасна Германія, як правонаступниця тієї, покаялась за ту, що їй передувала... Правда, в Азії таких традицій немає, тому й так багато питань... Хто ж у Росії й за кого буде каятись? Хоча вона правонаступниця СРСР! А є за що, та хоча б в тім, що силоміць втягнули народи безкрайньої імперії в соціальний експеримент з побудови світлого майбутнього, який відібрав життя міліонів громадян. А тих, хто розумів безглуздість цього експерименту, знищували, як "контру"! За те, що допустили до управління державою тиранів, які завдали стільки горя всім народам... За вклади в ощадкасах СРСР, правонаступницею якого вона є... За той же голодомор, а фактично геноцид українського селянства, бо якщо це була стихія, то чому ж не допустили міжнародну допомогу, як робиться в усьому світі після стихійного лиха? Чому держава не допомогла, а експортувала саме в цьому році безліч збіжжя? Та справа в грошах, бо німці покаялись, у першу чергу, сплативши посильну компенсацію постраждалим, а що може сплатити Росія? Дешевше вести ідеологічну боротьбу та підкупити внутрішній спротив у республіках, які на це претендують, що і робиться...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 29.03.2010 в 16:01.
Короче опять во всём виновата Россия (Кто всрался?)! Я так понял Украина про жрала всё что эти тираны в наследство оставили теперь очень кушать хочется? Э нет работать пора, и зарабатывать научится , больше никто ничего Украине не даст! А то привыкла Украина к халяве! А помощь кто то предлагал для крестьян СССР? Я реально не знаю!
Социальные закладки