|
Таке враження склалося, тому що, прийнято вважати, що якщо ти за єдину державну, то ти любишь Україну, а за дві - то ти сепаратист, який не бажає вивчати мову, поважати українську культуру. Питання статусу української мови в Україні для мене не є дискусійним. Дискусія про статус російської, тому можливо забагато моїх постів було на користь російської.Я не пов'язую її статус з терроризмом. Чому - намагалася обгрунтувати. Навіть тому, що ви самі нею розмовляєте.. Я не хочу когось переконувати, але я маю право на свою думку, маю право її висловлювати, а також нетерпіти домислів та образ на мою адресу.
Интересно, как же это получилось? Шо, англичане не облизывали шотландский язык со всех сторон? А скорее со всех сторон искореняли? Видимо, у них были свои валуевские циркуляры и эмские указы, причем, что характерно, они таки сработали, в отличие от наших... Поскольку шотландский знает уже очень небольшое количество и что-то я сильно сомневаюсь, чтобы (если вдруг Шотландия бы получила независимость) они в обозримом будущем постарались бы перевести всех граждан на единственный шотландский язык.
/* мерзко хихикает */
А Табакова любите, поважаєте? А дивлячись на таких діячів починаєш по іншому сприймати і культуру, і мову...
Муждабаев: Табаков произнес вслух главную идею "русского рейха": мы – высшая сильная духовная раса
Российский журналист Айдер Муждабаев считает, что Олег Табаков высказал то, что искренне думают большинство россиян.
http://gordonua.com/news/culture/Muz...asa-89054.html
Социальные закладки