Тема: Новости с Западной Украины! II

Ответить в теме
Страница 28 из 1130 ПерваяПервая ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 528 1028 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 541 по 560 из 22594
  1. Вверх #541
    Постоялец форума Аватар для Deus igrok
    Це як подивитися.
    На роботі, сусідній склад винайняли субпідрядники якогось мобільного оператора, спеціалізуються на монтажі вишок, і відповідного обладнання. От разом з обладнанням вони привезли робітників ... китайців.
    Приїжджаєш зранку, і вся рампа в китайцях ...

Це не згадуючи про азіатів і африканців. Вони вчаться в медичному, вечором тусуються на дискотеках ... частенько бувають бійки, особливість бійок це представництво сторін. Якщо вони кількісно переважають в три і більше рази аборигенів, то бійці бути.
    Дякую Тобі, Боже ...

2. Вверх #542
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от Deus igrok Посмотреть сообщение
    Це як подивитися.
    На роботі, сусідній склад винайняли субпідрядники якогось мобільного оператора, спеціалізуються на монтажі вишок, і відповідного обладнання. От разом з обладнанням вони привезли робітників ... китайців.
    Работодатель львовянин?
    Почему своих не берет на работу? Общественность города интересовалась?
    Це не згадуючи про азіатів і африканців. Вони вчаться в медичному, вечором тусуються на дискотеках ... частенько бувають бійки, особливість бійок це представництво сторін. Якщо вони кількісно переважають в три і більше рази аборигенів, то бійці бути.
    Что делает милиция? Если иностранцы нарушили закон, им никакой консул не поможет, вылетят из страны в три счета.
    Deus igrok, скажите, чем занимаются львовские власти? Почему они не решают эти проблемы?
    Последний раз редактировалось Sklif; 15.12.2009 в 21:22.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

3. Вверх #543
    User banned
    Це як подивитися.

У вас что в городе нет милиции, нет миграционных властей, вообще у вас что нет власти? Ведь проехали эти самые китайцы к вам не из Самбора или Стрыя, думаю что привезли их к вам ваши же соседи-земляки, нарушив при этом кучу законов, прописанных но не соблюдаемых .

4. Вверх #544
    Затейница

Цитата Сообщение от Реакция Посмотреть сообщение
    Знаете, это уже даже не смешно - это страшно. И меня здесь на форуме некоторые пытаются убедить, что тягнибоки это хорошо? что они просто за порядок в нашем доме, Если их сегодня не остановить - завтра будет поздно и такие "спектакли" станут реальностью, будут не только бить, будут убивать - за цвет кожи, за язык, за мысли.Мне кажется, что многое можно стерпеть, пережить, но неонацизм, неофашизм, пещерный национализм, называйте как хотите - должен быть остановлен.
    Я абсолютно согласна
    Это только наглядное пособие..

Це як подивитися.

У нас на 7-м км китайцев, как кур нерезанных.

Дикие вы люди. Иностранцев не видели...
    (ничего личного)
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

5. Вверх #545
    Це не львівська фірма, можливо київська. Її обладнання, її працівники.

Та навіть донецькі, які нам будують стадіон, привезли турків на будівництво.

Зі студентами, випадки реагування рідкісні. Такий студент досить велику суму за навчання - нікому не вигідно його позбуватися.
    Дякую Тобі, Боже ...

6. Вверх #546
    User banned Аватар для Че Бурашка
    можливо київська
    ага. на робе так и написано: "Азовинтекс".
    точно киевская.

7. Вверх #547
    Политический аналитик
    Це не львівська фірма, можливо київська. Її обладнання, її працівники.
    А куда подевались прекрасные местные работники? ведь умели люди работать, сам убедился
    Та навіть донецькі, які нам будують стадіон, привезли турків на будівництво..
    Не подскажете, это что, Андрюша Садовый контракт на стадион слил?
    Такий студент досить велику суму за навчання - нікому не вигідно його позбуватися
    Тогда да, тогда остается терпеть.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

8. Вверх #548
    User banned
    Deus igrok
    Та навіть донецькі, які нам будують стадіон, привезли турків на будівництво.

А может быть у вас просто некому работать ( все выехали на Запад) либо не хотят работать? Предпринимателю не выгодно привозить рабочих, а выгодно нанимать на месте. Видимо у вас нет нужной квалификации и специалистов, причем здесь тогда чужинці ?

9. Вверх #549
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    ага. на робе так и написано: "Азовинтекс".
    точно киевская.
    Че, это стадион
    А-а-а!
    Нашел
    Городской председатель Львова Андрей Садовый фактически поставил крест на генподрядчике, инвесторе на строительство евростадиона во Львове.
    Слил таки контракт,
    "всегда был смышлен"
    http://zik.com.ua/ru/news/2008/11/12/157746
    но не сам, однако
    ...во Львове. Здесь в рамках подготовки к чемпионату Евро-2012 все лучшие подряды, как в пасхальную корзинку, попадают в портфель мариупольской компании "Азовинтекс". Последняя, к слову, является одним из соучредителей корпорации "Индустриальный союз Донбасса". В Львове "Азовинтекс" за полгода набрал строительных заказов более чем на полтора миллиарда гривен, и не факт, что остановится на достигнутом.
    вся песня здесь, очень интересно http://www.komitet12.org.ua/content/6073/
    Последний раз редактировалось Sklif; 15.12.2009 в 21:44.

10. Вверх #550
    Будівельних компаній у Львові достатньо. Будинки активно будуються. Багато одногрупників працюють юрисконсультами в таких фірмах, кажуть, що завжди завантажені роботою.

Про турків:
    То звідки взялися турецькі будівельники у Львові? За словами директора комунального підприємства “Дирекція з будівництва стадіону у Львові” Віталія Сулими, генпідрядник (тобто компанія “Азовінтекс”) має право наймати субпідрядника. “Вони уклали угоду з українсько-турецькою компанією, яка має ліцензію. Які гроші отримують працівники – таємниця “Азовінтексу”. Але генпідрядник зобов’язаний нам повідомити, кого бере на роботу.

Щоб відмовитися від послуг тієї чи іншої компанії, має бути підстава. Наприклад, субпідрядник не має ліцензії, робота низької якості. Претензій до їхньої роботи я не маю”, - зауважив В. Сулима.
    Дякую Тобі, Боже ...

11. Вверх #551
    User banned
    Deus igrok

Так в чем виноваты иностранные рабочие? Вы знаете сколько строительных-бригад ваших земляков работает в Одессе и о них всегда хорошо отывались. Думаю, это сугубо ваши местные проблемы и решать вы должны их на месте со своей местной властью, а не распространять негатив по отношению к иностранцам на всю территорию Украины.

12. Вверх #552
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от Реакция Посмотреть сообщение
    Deus igrok

Так в чем виноваты иностранные рабочие? Вы знаете сколько строительных-бригад ваших земляков работает в Одессе и о них всегда хорошо отывались. Думаю, это сугубо ваши местные проблемы и решать вы должны их на месте со своей местной властью, а не распространять негатив по отношению к иностранцам на всю территорию Украины.
    хочу дополнить,
    не желая обидеть Deus igrok и опорочить Львов, с которым у меня связано много лет жизни, предлагаю задуматься:
    - хорошие, просто отличные строители из ЗУ работают где угодно, но не дома,
    горожане жалуются на засилье иностранных рабочих
    - в то же время не гонят иностранных преступников-студентов, потому что деньги за контракт,
    Deus igrok, Вам не кажется, что в консерватории надо менять чего, а не практиковать двойные стандарты - я Вас не обвиняю, я хочу услышать Ваше мнение

13. Вверх #553
    Я так розумію, в Марганці влітку теж був винний 22 річний хлопчина якого зарізали вірмени ?

---
    Головне управління МВС у Львівській області планує на земельній ділянці позаду супермаркету «Метро» збудувати пункт тимчасового перебування нелегальних мігрантів та їх сімей. Ця земля в промзоні «Сигнівка» є у користуванні правоохоронців. Про це 27 листопада під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради повідомив заступник керівника ГУ МВС у Львівській області Олег Рудницький. За його словами, розмір земельної ділянки – 9,6 га
    ---

Скільки нелегалів можна розмістити на площі 9,6 Га ? Європа вже відчула на собі наслідки толерантності. Я з однокласниками по скайпу частенько спілкуюся, то вони багато розповідають про "толерантність" азіатів до аборигенів.
    Дякую Тобі, Боже ...

14. Вверх #554
    Цитата Сообщение от sklif Посмотреть сообщение
    Deus igrok, Вам не кажется, что в консерватории надо менять чего, а не практиковать двойные стандарты - я Вас не обвиняю, я хочу услышать Ваше мнение
    В Одесі немає корупції ? В Одесі громада міста повністю влаштована місцевою владою, і немає жодних проблем ? Бо як пригадаю останній випуск "Кола запитань" в Одесі, то одесити не дуже там раділи життям.
    Дякую Тобі, Боже ...

15. Вверх #555
    User banned
    Я не понял, вы ближе всех к Европе вот и должны помогать ей (Европе) в борьбе с нелегалами, тем более что. к сожалению, именно ваши земляки и составляют большую часть украинских нелегалов.
    В Одессе тоже по моему что-то такое уже существует, типа временной базы для нелегалов.

А сколько земли для этого надо выделить во Львове, так это опять же таки, sklif вам уже предложил поменять порядки в вашей львовской консерватории.

16. Вверх #556
    User banned
    В Одесі немає корупції ? В Одесі громада міста повністю влаштована місцевою владою, і немає жодних проблем ? Бо як пригадаю останній випуск "Кола запитань" в Одесі, то одесити не дуже там раділи життям.
    Знаете в Одессе навалом коррупции, но она наша родная, украинская, но ни как не привезенная иностранцами.

17. Вверх #557
    Можна приклад посилань в іноземних ЗМІ де бідкаються на нелегалів з України.
    І взагалі офіційну статистику по українським нелегалам ...
    Дякую Тобі, Боже ...

18. Вверх #558
    Политический аналитик
    Я хотел бы услышать Ваше мнение по львовской ситуации, а не перевод стрелок.
    Одесскую ситуацию я знаю лучше Вас, спросите - отвечу, если буду знать, но диалог предполагает обмен информацией - Вы же пытаетесь поставить собеседника в оправдывающуюся позу, это несерьезно.

19. Вверх #559
    User banned
    Можна приклад посилань в іноземних ЗМІ де бідкаються на нелегалів з України.
    І взагалі офіційну статистику по українським нелегалам ...
    А то вы сами не знаете...Не смешите. Я не буду тратить время на это.

20. Вверх #560
    Я то знаю, і знаю, що багато працюють адвокатами, лікарями, програмістами, автомеханіками, - і все легально. Працюють там, і багато повертається, а як ні - то присилають гроші, речі.
    І не тільки західняки працюють в Європі, західняки також видобувають нафту в Росії...

А загалом, ситуація така ж, як і по всій країні - корупція. Ніхто ні за що не відповідає. Навіть мер вийшов з лав НУНС , і заграє до ПР, бо боїться їх кандидата на крісло бургомістра.
    Дякую Тобі, Боже ...

Ответить в теме
Страница 28 из 1130 ПерваяПервая ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 528 1028 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права