Демонстрант, що не прагне бійки – не страшний демонстрант. Вівці не страшні, скільки б в отару їх не зібралось. Сьогодні був на майдані. Багато молодих людей, що хочуть динаміки. Одягають маски, пересуваються групами, агресивні до мусорів. Друзі ліберасти, я кажу не про «тітушок», а про звичайну правильну молодь!
Європейські демонстранти, з якими ми і списуємось по нету і багато їздимо до них прийняти участь в заходах ніколи не проводять мирні акції. Мирні акції проводяться лише в тому випадку, якщо демонстрантів надто мало, а міліції не видно до горизонту. Вони розуміють що мусора мають боятися. Режим має боятися! Провокацій бояться мусора, а не демонстранти. Саме тому поліція ставить свої автомобілі дуже далеко від демонстрантів. Або під прикриттям спецназу. В Європі сильний профспілковий рух, тому, що вони завжди діють. І дуже мало співають тужливі пісні на мітингах.До старих людей не звертаюся, вони всі залякані радянською владою і ніколи не рипнуться штовхнути мєнта. Це в крові. Так вони росли. Але українська молодь – це європейська молодь. Дух свободи витає поміж нас і це сьогодні дуже було відчутно на Майдані. Молодь хоче, дій. Ми дружньо копали мусорів, що не пускали нас перекрити Хрещатик. Це весело. Друзі, це були не «тітушки», це просто молоді люди. Вони не такі старі пердуни, що кричать «ні провокації!». Адже серед нас той провокатор, хто кричить «ні провокації!».
Мусора настільки не бояться демонстрантів, що ставлять свої автомобілі без нагляду в натовпі. В день нас би обурив цей автомобіль, адже якого він став на тротуарі і заважає мені пройти? А тут він реально заважає демонстрантам. Одна молода людина прочитала на лайфбоксі соціальну рекламу з написом «заважає автомобіль? Проколи шину!». Він взяв, і проколов шину. Я знаю цю людину. Це не «тітушка», це класний, драйвовий демонстрант. Безумовно ті, хто жували соплі навколо прокричали «провокація! він порізав покришку в машині!» і пару тіхарів спробували його затримати, але марно.
Друзі, вівці ніколи не будуть діяти. Саме тому їх ніколи не будуть боятися. Януковичу просто плювати на Майдан. Там, на Майдані, самі вівці один одного перезатримають і здадуть як провокаторів. Дивно, що самі не почали перевіряти один у одного документи… Який би мистецький плакат в тебе не був і які б творчі гасла не лунали з твоїх вуст, ти всього лише вівця. Ти просто боягуз, і режим це відчуває.
Кричи «ні провокаціям!». Лякай друга-тєрпілу «тітушками» в перервах між тужливими піснями. Але молодим людям явно неприємно, що мусора і їх вважають за тих, кого можна заганяти в отару. Саме вони сьогодні били мусорів, кинули димову шашку, проколювали покришки мєнтовським машинам. Ми європейці. А для європейця (вони мені щойно написали про це в інтернеті) якщо ти не проколов жодної покришки, не дав сракана жодному мусору, не прийняв участь в жодному штурму – ти не демонстрант, ти гівно. Я спробував щось заперечити грецькому демонстранту. Але не знайшов, що.
Социальные закладки