Тема: Дмитрий Табачник - министр образования Украины (*)

Ответить в теме
Страница 274 из 602 ПерваяПервая ... 174 224 264 272 273 274 275 276 284 324 374 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 5,461 по 5,480 из 12033
  1. Вверх #5461
    User banned
    Цитата Сообщение от Фрези Грант Посмотреть сообщение
    А зачем тут какой-то вес искать? Вот я билингва, безо всяких задних мыслей)))
    А что сие означает?

2. Вверх #5462
    Бегущая по волнам Аватар для Фрези Грант
    Цитата Сообщение от Alexey_C Посмотреть сообщение
    Сегодня в Университете рассказали о планах объединения и укрупнения ВУЗов Одессы - впрочем на уровне слухов - потому пересказывать пока не буду.
    Одним из следствий этих процессов, в частности, будет то, что у Университета снова появится военная кафедра )
    Разговоры об объединении вузов ведутся еще с прошлого года. Это связано с тем, что по новым стандартам универ должен насчитывать не менее 6 тысяч студентов)

Цитата Сообщение от Cetus Посмотреть сообщение
    А что сие означает?
    Что именно?
    "Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."

3. Вверх #5463
    User banned
    Цитата Сообщение от Iрися Посмотреть сообщение
    Не перескакуйте. Ви відповідайте за свої слова. Назвіть мені ті чемпіонати світу куди не їздять ті спортсмени, які потім отримують олімпійські нагороди. Ну хоч би мінімально поцікавилися предметом перш ніж писати нісенітниці.
    На чемпіонтах світу заробляються олімпійські ліцензії. Це як мінімум.
    А я и не перескакивал, а прямо и сказал, что не надо тулить Украину в эту категорию, если у других стран всё по человечески, то тут всё наоборот. А вот с моим постом Вы так и не разобрались, наверное попросту сказать нечего.

4. Вверх #5464
    User banned
    Не якщо, це факт. І я Вам не висуваю ніяких претензій. Тим не менш тоді Вас мало цікавив цей факт, чи не так?
    Чому ж зараз до мене купа претензій, якщо мене не цікавлять права когось іншого окрім моїх? Вас тоді мої цікавили?
    Тому перш ніж шукати соломинки в моїх очах, раджу пошукати колоди в своїх.
    вы никак не хотите понять разницы наших позиций. я не особо интересуюсь фактом наличия укр. дубляжа, но не против того, чтобы этим интересовались вы. а вы не хотите, чтобы существовал никакой иной дубляж, кроме украинского, потому что "державна мова"
    Последний раз редактировалось greenok; 23.02.2011 в 21:39.

5. Вверх #5465
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Цитата Сообщение от oksopoha Посмотреть сообщение
    А я и не перескакивал, а прямо и сказал, что не надо тулить Украину в эту категорию, если у других стран всё по человечески, то тут всё наоборот. А вот с моим постом Вы так и не разобрались, наверное попросту сказать нечего.
    Не відмазуйтеся, бо сіли до калюжи своїми висловлюваннями. Не має ВЗАГАЛІ таких чемпіонатів світу, де б не брали участь ті, хто потім посідають призові місця на Олімпійських іграх. Ви ж стверджували зворотнє. І я не буду Вам відповідати на решту перш ніж Ви не визнаєте совю помилку і необізнанність у предметі розмови. Або таки наведете приклади таких "нікому не потрібних" чемпіонатів світу.
    Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    вы никак не хотите понять разница в наших позиций. я не особо интересуюсь фактом наличия укр. дубляжа, но не против того, чтобы этим интересовались вы. а вы не хотите, чтобы существовал никакой иной дубляж, кроме украинского, потому что "державна мова"
    Перепрошую, а де я казала, що не хочу ніякого іншого дубляжу окрім українського? Цитату, пліз.
    Навіть найкращі стають згодом катами

6. Вверх #5466
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Перепрошую, а де я казала, що не хочу ніякого іншого дубляжу окрім українського? Цитату, пліз.
    Хмм.. разве Вы не поддержали постановление правительства (или что там было?) о запрете любого дубляжа, кроме украинского?
    Что-то я не помню, чтобы Вы говорили что-то против. Типа, что это может быть несправедливо.. или что-то в этом духе..
    /* мерзко хихикает */

7. Вверх #5467
    User banned

такое впечатление складывается из ваших постов
    в частности

Моя рідна мова в будь-якому регіоні країни є державною. І це обов'язок держави забеспечити мені навчання моєю рідною мовою в усіх регіонах. Українська мова врешті решт ще не на позиціях угорської, наприклад, а таки державна...
    Ах, він дозволив тестування однією з 6 мов. Нє, ну звісно, це ж настільки круто, що може й надалі нічого більше не робити. Насправді, краще б і не робив, бо від кожного його рішення моторошно.
    а что, это не так?
    вы не против демонстрации в кинотеатрах фильмов , обучения и проч. на любом языке по выбору зрителей, учащихся и прочих категорий граждан?

8. Вверх #5468
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Хмм.. разве Вы не поддержали постановление правительства (или что там было?) о запрете любого дубляжа, кроме украинского?
    Что-то я не помню, чтобы Вы говорили что-то против. Типа, что это может быть несправедливо.. или что-то в этом духе..
    Які постанови уряду, якщо в нас є закон з тлумаченням Конституційного суду. Закон, як було вищенаведено, не забороняє. Що я мала підтримувати?

9. Вверх #5469
    такое впечатление складывается из ваших постов
    в частности
    а что, это не так?
    вы не против демонстрации в кинотеатрах фильмов , обучения и проч. на любом языке по выбору зрителей, учащихся и прочих категорий граждан?
    А Ви не складайте враження, Ви читайте те що я пишу у своїх постах. Якщо я щось маю на увазі я пишу і додумувати за мене не треба.
    Повторюю, для мене на сьогодні важливо, щоб держава забезпечувала мої права. Буде вона забезпечувати права інших громадян чи не буде - мені вже не цікаво.

10. Вверх #5470
    Политический аналитик
    Які постанови уряду, якщо в нас є закон з тлумаченням Конституційного суду. Закон, як було вищенаведено, не забороняє. Що я мала підтримувати?
    Рішення про заборону показу фільмів російською мовою без дублювання, озвучування або субтитрів українською мовою прийняв у грудні 2007 року Конституційний суд України за підсумками розгляду подання групи депутатів парламенту про офіційне тлумачення "закону про кінематографію".
    Как бы все понятно.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

11. Вверх #5471
    Политический аналитик
    Буде вона забезпечувати права інших громадян чи не буде - мені вже не цікаво.
    В таком случае и Вы с Вашими запросами глубоко безразличны "іншим громадянам". Привыкайте.
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

12. Вверх #5472
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Да, Понятно. "Мопед не мой. Я просто разместил объяву" (с).

Но и тлумачення КС у Вас ни внутреннего , ни внешнего видимого сопротивления не вызвало..
    Я бы сказала, Вы явно были довольны этим самым тлумаченням.
    /* мерзко хихикает */

13. Вверх #5473
    Цитата Сообщение от sklif Посмотреть сообщение
    Как бы все понятно.
    Взагалі заборонив? Чи може Ви не те слово виділили?

В таком случае и Вы с Вашими запросами глубоко безразличны "іншим громадянам". Привыкайте.
    А ми це вже проходили. Коли на цьому форумі 5 років тому я говорила про компроміс, про те, що добре має бути всім, мені неодноразово повторили: дівчинко, це виключно твої проблеми, які нас абсолютно не цікавлять. То чого Ви від мене зараз хочете? Того самого? А з якої радості зараз? Бо зараз це потрібно Вам?

14. Вверх #5474
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Да, Понятно. "Мопед не мой. Я просто разместил объяву" (с).

Но и тлумачення КС у Вас ни внутреннего , ни внешнего видимого сопротивления не вызвало..
    Я бы сказала, Вы явно были довольны этим самым тлумаченням.
    А Ви мені доведіть, що ця постанова заборонила показувати фільми російською мовою ВЗАГАЛІ. Уважно слухаю.

15. Вверх #5475
    User banned
    А Ви не складайте враження, Ви читайте те що я пишу у своїх постах. Якщо я щось маю на увазі я пишу і додумувати за мене не треба.
    Повторюю, для мене на сьогодні важливо, щоб держава забезпечувала мої права. Буде вона забезпечувати права інших громадян чи не буде - мені вже не цікаво.
    в постах написано "я,я,я... мне должны,должны, должны... тому що державна, державна, державна..."

вам другие должны в той же степени, в какой вы - им. не больше.
    у нас нет государственных кинотеатров. а ваши претензии к частному бизнесу безосновательны. он (бизнес) вам ничего не обещал.

16. Вверх #5476
    Политический аналитик
    Взагалі заборонив? Чи може Ви не те слово виділили?
    Высказывание вполне однозначно, не вижу поля для дискуссии.
    А ми це вже проходили. Коли на цьому форумі 5 років тому я говорила про компроміс, про те, що добре має бути всім, мені неодноразово повторили: дівчинко, це виключно твої проблеми, які нас абсолютно не цікавлять. То чого Ви від мене зараз хочете? Того самого? А з якої радості зараз? Бо зараз це потрібно Вам?
    Мы о Ваших рефлексиях или об общественной целесообразности и гражданском согласии?
    Давайте определимся. Замечу, что личные рефлексии в данном разговоре мне совершенно неинтересны.

17. Вверх #5477
    в постах написано "я,я,я... мне должны,должны, должны... тому що державна, державна, державна..."

вам другие должны в той же степени, в какой вы - им. не больше.
    у нас нет государственных кинотеатров. а ваши претензии к частному бизнесу безосновательны. он (бизнес) вам ничего не обещал.
    Держава повинна виконувати не мої бажання, а свої закони. Ви проти цього? Чи це якись виключно українське ноу-хау?
    Дубляж фільмів регламентований законом, до чого тут бізнес?

18. Вверх #5478
    User banned
    А Ви мені доведіть, що ця постанова заборонила показувати фільми російською мовою ВЗАГАЛІ. Уважно слухаю.
    запретили русский дубляж. ВЗАГАЛИ

Держава повинна виконувати не мої бажання, а свої закони. Ви проти цього? Чи це якись виключно українське ноу-хау?
    Дубляж фільмів регламентований законом, до чого тут бізнес?
    укр.дубляж есть. кто сказал, что его нет?
    а вот выбор той или иной копии должен осуществлять прокатчик

а насчет законов. дурацкие законы надо отменять.
    Последний раз редактировалось greenok; 23.02.2011 в 22:30.

19. Вверх #5479
    Высказывание вполне однозначно, не вижу поля для дискуссии.
    Що в ньому однозначного? Що суд ДОЗВОЛЯЄ фільми російською мовою з дублюванням, озвучкою чи субтитрами українською мовою?
    Шо, вже не так провокативно звучить? А сенс той самий...
    Мы о Ваших рефлексиях или об общественной целесообразности и гражданском согласии?
    Давайте определимся. Замечу, что личные рефлексии в данном разговоре мне совершенно неинтересны.
    Ми про те, що насправді хто б і що тут не казав, але всі думаємо виключно про свої інтереси. І коли нас все задовольняє ми щасливі і абсолютно не цікавимося тим, чи так само добре живеться комусь іншому. А от коли наші інтереси не співпадають з тим, що відбувається, тоді вже всі, кому зараз добре, винні в тому, що нам погано. Чомусь ніхто тут так і не хоче визнати, що 10 років тому абсолютно не думав про інтереси україномовних громадян України, які не могли дивитися фільми українською мовою. Але коли я тут озвучила ту саму думку але вже відносно російськомовних громадян, то на мене одразу навішали купу ярликів. Хоча різниці ж жодної. Але хто ж про себе буде думати погано, нє-нє.
    Тому про яку суспільну згоду може йти мова? Не буде її ніколи доки кожен не почне визнавати те, про що я вказала вище і не вважати, що коли мова йде про мене - це нормально абсолютно, а от коли про іншого - нє-нє. Насправді ж, не так вже й погано, що кожен думає тільки про свої інтереси. Залишилося тільки визнати, що це нормально для всіх, а не тільки для себе любого і коли добре, й коли погано.

20. Вверх #5480
    запретили русский дубляж. ВЗАГАЛИ
    Цитату, пліз. Вищенаведена постанова суду ДОЗВОЛЯЄ.

Ответить в теме
Страница 274 из 602 ПерваяПервая ... 174 224 264 272 273 274 275 276 284 324 374 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права