| ||
Последний раз редактировалось greenok; 23.02.2011 в 21:39.
Не відмазуйтеся, бо сіли до калюжи своїми висловлюваннями. Не має ВЗАГАЛІ таких чемпіонатів світу, де б не брали участь ті, хто потім посідають призові місця на Олімпійських іграх. Ви ж стверджували зворотнє. І я не буду Вам відповідати на решту перш ніж Ви не визнаєте совю помилку і необізнанність у предметі розмови. Або таки наведете приклади таких "нікому не потрібних" чемпіонатів світу.
Перепрошую, а де я казала, що не хочу ніякого іншого дубляжу окрім українського? Цитату, пліз.
Навіть найкращі стають згодом катами
такое впечатление складывается из ваших постов
в частности
Моя рідна мова в будь-якому регіоні країни є державною. І це обов'язок держави забеспечити мені навчання моєю рідною мовою в усіх регіонах. Українська мова врешті решт ще не на позиціях угорської, наприклад, а таки державна...а что, это не так?Ах, він дозволив тестування однією з 6 мов. Нє, ну звісно, це ж настільки круто, що може й надалі нічого більше не робити. Насправді, краще б і не робив, бо від кожного його рішення моторошно.
вы не против демонстрации в кинотеатрах фильмов , обучения и проч. на любом языке по выбору зрителей, учащихся и прочих категорий граждан?
А Ви не складайте враження, Ви читайте те що я пишу у своїх постах. Якщо я щось маю на увазі я пишу і додумувати за мене не треба.
Повторюю, для мене на сьогодні важливо, щоб держава забезпечувала мої права. Буде вона забезпечувати права інших громадян чи не буде - мені вже не цікаво.
Как бы все понятно.Рішення про заборону показу фільмів російською мовою без дублювання, озвучування або субтитрів українською мовою прийняв у грудні 2007 року Конституційний суд України за підсумками розгляду подання групи депутатів парламенту про офіційне тлумачення "закону про кінематографію".
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Взагалі заборонив? Чи може Ви не те слово виділили?
А ми це вже проходили. Коли на цьому форумі 5 років тому я говорила про компроміс, про те, що добре має бути всім, мені неодноразово повторили: дівчинко, це виключно твої проблеми, які нас абсолютно не цікавлять. То чого Ви від мене зараз хочете? Того самого? А з якої радості зараз? Бо зараз це потрібно Вам?
в постах написано "я,я,я... мне должны,должны, должны... тому що державна, державна, державна..."
вам другие должны в той же степени, в какой вы - им. не больше.
у нас нет государственных кинотеатров. а ваши претензии к частному бизнесу безосновательны. он (бизнес) вам ничего не обещал.
Высказывание вполне однозначно, не вижу поля для дискуссии.
Мы о Ваших рефлексиях или об общественной целесообразности и гражданском согласии?А ми це вже проходили. Коли на цьому форумі 5 років тому я говорила про компроміс, про те, що добре має бути всім, мені неодноразово повторили: дівчинко, це виключно твої проблеми, які нас абсолютно не цікавлять. То чого Ви від мене зараз хочете? Того самого? А з якої радості зараз? Бо зараз це потрібно Вам?
Давайте определимся. Замечу, что личные рефлексии в данном разговоре мне совершенно неинтересны.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Що в ньому однозначного? Що суд ДОЗВОЛЯЄ фільми російською мовою з дублюванням, озвучкою чи субтитрами українською мовою?
Шо, вже не так провокативно звучить? А сенс той самий...
Ми про те, що насправді хто б і що тут не казав, але всі думаємо виключно про свої інтереси. І коли нас все задовольняє ми щасливі і абсолютно не цікавимося тим, чи так само добре живеться комусь іншому. А от коли наші інтереси не співпадають з тим, що відбувається, тоді вже всі, кому зараз добре, винні в тому, що нам погано. Чомусь ніхто тут так і не хоче визнати, що 10 років тому абсолютно не думав про інтереси україномовних громадян України, які не могли дивитися фільми українською мовою. Але коли я тут озвучила ту саму думку але вже відносно російськомовних громадян, то на мене одразу навішали купу ярликів. Хоча різниці ж жодної. Але хто ж про себе буде думати погано, нє-нє.Мы о Ваших рефлексиях или об общественной целесообразности и гражданском согласии?
Давайте определимся. Замечу, что личные рефлексии в данном разговоре мне совершенно неинтересны.
Тому про яку суспільну згоду може йти мова? Не буде її ніколи доки кожен не почне визнавати те, про що я вказала вище і не вважати, що коли мова йде про мене - це нормально абсолютно, а от коли про іншого - нє-нє. Насправді ж, не так вже й погано, що кожен думає тільки про свої інтереси. Залишилося тільки визнати, що це нормально для всіх, а не тільки для себе любого і коли добре, й коли погано.
Социальные закладки