| ||
Тема: А Вы националист?
http://sandra-shelk.livejournal.com/От про Фаріон з Тягнибоком теж кажуть: "Провокатори!", а вони є такі ж еталони Націоналізму, як і я.
Тільки я - Сексуал-Націоналістка, а вони - Націоналісти звичайні, без сексу.
Думаю, всё же девушка. Хотя:
Всё может быть...Галя лягла на сіно і заплющила очі. Її рука сором'язливо сковзнула по-під сукню.
"Ні, я не буду, - думала вона. Я не для того... Я просто... "
Але рука вже торкнулася цього місця. Тепла хвиля пробігла тілом. Було дуже соромно...
Галя відкрила очі... і почервоніла: з поза паркану на неї дивилися козаки. Чи давно вони тут? Чи здогадалися, що вона робила?
Козаки уважно дивилися на неї. Їх було троє.
- Бувай здорова, чорноброва! - сказав найстарший![]()
Слава українським українцям української України!
Иногда очень красиво бывает:
Національний цикл 2. Пісня про Рушник Національної Єдності
sandra_shelk
лютого 11-е, 11:53 Національний цикл 2. Пісня про Рушник Національної Єдності
27 січня 2008 року у аеропорті міста Торонта, що на Канаді, зібралися широкі кола української громади.
Прийшов голова Об'єднання українців Канади Mіchael Cheremyshyn. І пані іrka Stovbur-Moore з Конгресу канадійських українок. А ще й поважний пан Jaroslaw Szczedryckіj-Pawczuk - голова Клюбу професійоналістів та бізнесовців. Та де там! Приїхав навіть видатний політолог з українських студій на університеті - доктор-інжинер Taras Bauer.
А ще й пан Петро Пляченко, засновник Української Карибської фундації, разом із дружиною, пані Галею. А з ними - подруга сім'ї, Гульнара Рахмонова, засновниця Всесвітнього комітету волжських татарів (дехто зі старших людей такого не розумів - як ото чужинку сюди запустили; але ж мовчали, бо мали дуже знану пошану до пана Петра).
Що особливо закликає радіти, так що посеред присутніми була наша молодь. Oryska Chub, Ganka Dantsch та Igor Soloveyko - ватажки Української молодіжної фундації.
Та й новоприбулі теж були. Ось Oleksandr Lіp'okhіn та Volodymyr Halyavskyy, що приїхали рік тому. А тоді вивчили у громаді українську і приймають активну участь у діяльності нашої общини.
І Tetyana Vovchenko, що завідує гуртком українського танцю - це та, яка з Полтавщини. І мова в неї гарна - як у Наталки-Полтавки.
Слава українським українцям української України!
Согласен
Ну и дальше там соревнования,Сказалася слабка тактична виучка співробітників російських спецслужб, їхня технічна відсталість на теренах сексуялізації. Натомість, українські патріоти, виховані на заповіді Пророка "Кохайтеся, чорнобриві!", легко впоралися із поставленою задачею.
зачет!
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
я украинофоб)
и вообще... слово такое прикольное![]()
Весна забыла, что есть осень
14/88
Социальные закладки