|
Ну шо,девы,участницу нумер раз хтите лицезреть?
Нет настроения-сьешь шоколадку!Не помогает-запей коньяком!
Санюшка
![]()
Нет настроения-сьешь шоколадку!Не помогает-запей коньяком!
Кароч, почитала я вас, дівулі.... Якщо мене хтося назве злюкою... я нап"юся, бо після ваших останні 4 сторінок я в ауті.
Нормальні дівки.... їх спеціально в такі моменти цапали, щоб нас подражнити....)))))))) Мені здається там багато симпатичних дівчат. Певна рі, що якась попаде під моє гостре перо, а якась буде лише чорнилом.
Холостяк симпатичний хлопак, фігуристий, юний, з добрими очима. Передбачаю як дівки будуть ним манупулювати. Мені здається, що він таке мамине телятко... хоча зовнішність оманлива. Подивимось.
Поки що я задоволено і холостяком і дівками....))))
В цьому році мабудь ні абсенти, ні каняка пити не буду, перейшла на грузинське червоне вино після Х6....)))))) гигигиги
Ми переможемо цю російську наволоч.
шо у них у всех с губами??? глаза красивые, выразительные, но взгляд...как будто чупа чупс со рта украли (типа ЧПОК) и она в состоянии шока)
Kaк вы cчитaeтe, я лyчшe вac или вы xyжe мeня?
це пагубний вплив Полєхіної...)))))))) Вона задала такий тон холостячкам...)))
А взагалі, якщо серйозно, то так ротик жінка складає в моменти найвищого сексуального збудження, коли вона от-от впаде в оргазьм....))))))))))) Це на рівні інстинкту. От дівчата і стараються так складати ротика, щоб чоловік думав про секс і пов"язував це з нею.
Ми переможемо цю російську наволоч.
Социальные закладки