Літописам НКВД в мене довіри не було і не буде. Це фальш і провокація.
Все це робилось спецзагонами НКВД, яких розкривала і ліквідовувала СБ під керівництвом М. Лебедя. Якщо когось і нищили із "своїх", то тільки "сексотів" і "запроданців". Ніхто не збирається Вам вмовляти ставити пам"ятник Лебедю. Мене влаштовує, що наша загальноосвітня школа I-III ступеня акредитації носить його ім"я і при вході встановлено меморіальну плиту з портретом ї переліком заслуг. Це набагато кращий вибір ніж увіковічити людину, яка ні краплини користі не зробила для України, лише руйнувала,як могла...
Відповім зразу на інше питання. УПА боролась з ворогами та окупантами від початку створення - це осіно 1942 - 1956, окремі спалахи боротьби 1960 рік.
Не потрібно Кучму, Кравчука та інших комуністів записувати до большевиків. Ви або не знаєте різниці між большевиками і комуністами тоді і зараз або просто займаєтесь провокацією...
Краще скажіть скільки замочили большевики своїх братів по ідеї, в тому числі і заградотряди...

Тема:

Другого ответа я и не ждала. Вы внимательно посмотрели на ссылочку, которую я дала? Посмотрите еще раз, а то как-то неудоуно получается - поливаете ни за что, на про что уважаемый сайт ОУН-УПА:
Социальные закладки