|
ще вчора було спростування... щось не дуже оперативно ви "обоз" зробили. взагалі все роздувають - що тут Братчука, що підпал в Харкові, що палатку......в Одесі точно б не підпалили - щодня тих 15-20 палаток на Шевченка 2 ТИЖНІ ВЖЕ ОХОРОНЯЮТЬ. МОНОПОЛІЯ. ІНШИХ ПАЛАТОК І НЕ БУЛО. ДЕМОКРАТІЯ. ЛИШЕ ТІ! ЩОДНЯ З ВІКНА БАЧУ І ЧЕРВОНА РУТА УКРАЇНСЬКОЮ ЗІ СЛОВАМИ ПРО ПР! Івасюку ж не потрібно за авторство платити (як заплатив львівський кандидат за використання пісні Місто групи Мері.....). от навіть якби і хотілося - листівок крім ПР - я не отримала.....можливо лише мажоритарщиків в ящики підїзду.....
Последний раз редактировалось nikmar; 28.10.2010 в 08:28.
У Львові зате тих палаток всіх кольорів - на кожному кроці, навіть біло-сердечна з надписом "Юля" (і нічого, що "Батьківщина" знялася з місцевих виборів). Студенти в балахонах плутаються під ногами, тицяють агітки, на балконах плакати з різними фізіономіями, на кожному кроці бігморди з ними ж, під моєю роботою курсує розмальований мікроавтобус якогось нашоукраїнця і комуністична розмальована червоними серпами і молотами швидка допомога, якогось милого напакована похоронними вінками (сама бачила!).
Депутати носяться будинками, обіцяють золоті гори, вчора один навіть організував в жеку лялькову агітаційну виставу і роздавав дітям цукерки. Дістали!
Руки из жо..или место проклятое?
Вице-премьер-министр Украины Борис Колесников, находясь за рулем автобуса «ЛАЗ» на территории Львовского автобусного завода, столкнулся с автомобилем Volkswagen Passat ДПС ГАИ, сообщает УНИАН. Колесников на «ЛАЗе» принял участие в церемонии вручения автобусов городам, которые будут принимать Евро-2012 в Украине, — Киеву, Львову, Харькову, Донецку.
После церемонии приветствия мэров городов он решил испытать качество львовских автобусов, сел в автобус, который должен отправиться в Донецк, и проехался по территории ЛАЗа. В салоне автобуса были также журналисты и представители делегации. Во время движения автобуса, осуществляя поворот направо, автобус протаранил припаркованный автомобиль ГАИ, в салоне которого никого не было. Была повреждена передняя часть автомобиля ГАИ.
-You are gangsters?
- No, we are Russians...(c)Брат-2
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/017559/На виборах до Львівської міськради "Свобода" набрала 34,23%, "Фронт змін" - 10,96%, Партія регіонів - 7,41%, "Наша Україна" - 6,16%, Республіканська християнська партія - 5,31%, "Удар" - 4%, Пора - 3,95%, НРУ - 3,5%, Україна соборна - 2,85%.
У Тернополі на виборах до міської ради "Свобода" набрала 32,05%, Партія регіонів - 8,58%, "Фронт змін" - 7,91%, "Наша Україна" - 7,38%, "За Україну" - 5,12%, Українська народна партія - 3,59%, "Батьківщина" - 3,59%, "Удар" - 3%.
В Івано-Франківську міськраду пройшли: "Свобода" - 31,3%, "Фронт змін" - 13,6%, "Батьківщина" - 11,2%, Партія регіонів - 6,9%, "Третя сила" - 6, 7%, "Наша Україна" - 4,21%, "Удар" - 4%.
Весна забыла, что есть осень
14/88
разочаровались в либералах - выбрали радикалов
Куріння не шкодить вашому здоров'ю. Вам брешуть!
Рассказывайте дальше, львовские панове, что Львов цивилизованный европейский город.по мажоритарному округу во Львове в облсовет прошла и легендарная активистка «Свободы» Ирина Фарион
От вашей националистической заразы в Одессе будет крепче иммунитет![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
выборы на ЗУ показали, что «интеллектуальные круги» Львова, которые пытались доказать, что способны выработать некий привлекательный для украинцев исторический и культурный продукт, разгромлены на голову.
Какая культура? боевики тягнибока в униформе со свастикой? деды со шмайсерами?
А ведь именно «Свобода» Тягныбока станет пугалом для впечатлительных европейцев..
теперь уже не до интеграции в ЕС.. когда живые фашисты по улицам бегают.
Так причиною їх голосування за ультраправу "Свободу" є Ваш безсвідомий Президент.
Чого волати до виборців, коли керує Державою українофоб?!
Це захисний рефлекс і я розумію цих людей, хоч не поділяю вибору, як і Вашого, доречі.
Отож, не шукайте тріски в чужому оці, а посуньке колоду з-під носа.
Я, як і Ви, поділяю погляди стосовно того, що жінці краще в капелюшку, з сумочкою та в спідниці, аніж в будьонівці, з наганом та в галіфе.
Але... реалії, пані, переважно жорстокіші за мрії.![]()
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Да ничего хорошего. Если бы проблему можно было решить точечно, отпилить нахрен галичину решало бы многие вопросы. Ну или хотя бы отсортировать наших обратно сюда, а галичан, соответственно, тудой. Однако в жизни всё сложнее - будут сидеть здесь, и вонять, как их угнетают москали.
У дураков две беды - дороги и Россия.
Да и пусть себе воняют потихоньку в схронах - им к этому не привыкать (исторический опыт показывает)! Во всяком случае эта вонь не будет разноситься на всю Новороссию. А у себя в Галичине пусть делают что хотят - хоть каждый дом портретами бандер и шухевичей завешают...
Главное чтобы этот поток галичан прекратился - в Новороссию строго по визам!![]()
Честное слово, я не знаю, как лечить эту украинскую болезнь (имею ввиду украинофобию и русофобию) Могу сказать одно - Украина с такими тупорылыми правителями, которые пустили в ход эти два определения, слабое, неудавшееся государство, которому нет пути в цивилизованный мир.
Продолжай применять. Это слово очень популярно в отличие от "русофоб", если ты заметил...
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки