НаОгонек, ви звідки?
|
НаОгонек, ви звідки?
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
З Одеси! Але на Тернопільщині живуть родичи. Просто я казав про привіт з Рівенщини, бо Бульба-Боровець - це перший головнокомандуючий УПА, що діяла на Волині і Рівенщині, а документ з вашого Рівенського архиву. До речі, там багато цікавих документів. Якщо є можливість, пропоную поцікавитися.Сообщение от STK
![]()
Я то зрозумів про привітСообщение от НаОгонек
, це я для Алки.
Чесно - не рахував. А що стосується зомбування комунізмом, то в радянські часи теж не часто можна було почути про комуністичні злочини, а про "Бандеру" розказували набагато більше, ніж зараз (я маю на увазі Західну Україну).Сообщение от STK
Звичайно в радянські часи не часто говорили про злочини комуністів, кому треба були проблеми?Сообщение от НаОгонек
А злочинів вистачало у всіх, по відношенню до українців найбільше поганого зробили німці, поляки і комуністи (не прості солдати ЧА). Та й звичайні солдати, а тим більш червоні партизани не рідко грабували і навіть вбивали українців, тут вони не кращі за УПА.
Последний раз редактировалось STK; 14.01.2007 в 21:53.
Ну вот, почалося...Сообщение от STK
То ли общество деградирует, то ли я умнею?
СТК скажите у УПА была 100% поддержка населения ? Что по этому поводу дидуси с бабусями говорят...Сообщение от STK
Що почалося? Поляки знищили тисячі українців (мирних жителів). Ци це дрібниці?Сообщение от MASS_N
Ти знаєш хоч одну армію, в якої була 100% підтримка населення?Сообщение от ALKA
Так і зараз кому потрібні проблеми? Візміть звичайне село: припустимо є люди, чиї родичи постраждали від бандерівців, є і бандерівці. Бандерівці зараз правлять бал. Більшості вбили в голову, що бандерівці білі і пухнасті. Чи будуть ті, хто постраждав від бандерівців, казати інше? Їм же жити в цьому селі! А бандерівці їх просто знищуть морально. А що стосується злочинів Сталінського режиму, то я ніяк не можу збагнути: як це обілює бандерівців? Вибачте, але кожний повинен відповідати за своє.Сообщение от STK
Ти ж знаешь, що я впертий поляк і буду за них вступаться, давай не будемо про це.Сообщение от STK
А в кого, по твоєму, була більша підтримка населення?Сообщение от STK
.
Ви про що, які бандерівці? Де вони ким командують?Сообщение от НаОгонек
СТК я не к тому...Ведь до войны жили на ЗУ поляки,евреи,допустим мадьяры.Они там жили не в гостях были,их было много...Где они ? Где их внучки ? которые могли сказать УПА это не герои.Из многих Ваших постов уяснил что врагами вы считаете всех соседей,ну вот соседи испарились...осталась одна правда ! Да ?Сообщение от STK
Зато Украинская ! Який гарний хлопэць !
Більша, меньша, тут справа не в цьому.Сообщение от Sub
Справа в том, хто, як воював.
Заступайсь як хочеш, але це нічого не змінить, поляки вбивали українців, українці поляків.Сообщение от MASS_N
Де поляки з євреями спитай в Сталіна з Гілером.Сообщение от ALKA
А ворогами я всіх людей вважаю! І ще в мене портрет Гітлера висить![]()
Вибачте, але я буваю на Західній України і дуже добре знаю, яку пропагандистську кампанію там развернули ветеранські орнізаціїї УПА, ОУН-3, представники інших правих і націоналістичних партій. Вам же відніше: подивиться місцеві газети, телебачення, різні заходи: урочисті і неурочисті, збори грошей, установки пам'ятників і т.і. І перенесить все це на село, де кожний кожного знає.Сообщение от STK
Вот і я про це... те що ми зраз будемо кривити душею і шукати хто з ним правий, історію не змінить.Сообщение от STK
Социальные закладки