Тема: Cтепан Бандера

Закрытая тема
Страница 27 из 67 ПерваяПервая ... 17 25 26 27 28 29 37 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 521 по 540 из 1337
  1. Вверх #521
    Канібал Аватар для STK
    НаОгонек, ви звідки?
    Краще згинути вовком, ніж жити псом!

2. Вверх #522
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от STK
    НаОгонек, ви звідки?
    З Одеси! Але на Тернопільщині живуть родичи. Просто я казав про привіт з Рівенщини, бо Бульба-Боровець - це перший головнокомандуючий УПА, що діяла на Волині і Рівенщині, а документ з вашого Рівенського архиву. До речі, там багато цікавих документів. Якщо є можливість, пропоную поцікавитися.

3. Вверх #523
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от STK
    НаОгонек, ви звідки?
    ВBBBBrake.....

4. Вверх #524
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от НаОгонек
    З Одеси! Але на Тернопільщині живуть родичи. Просто я казав про привіт з Рівенщини, бо Бульба-Боровець - це перший головнокомандуючий УПА, що діяла на Волині і Рівенщині, а документ з вашого Рівенського архиву. До речі, там багато цікавих документів. Якщо є можливість, пропоную поцікавитися.
    Я то зрозумів про привіт , це я для Алки.

5. Вверх #525
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от STK
    Їх пів століття зомбували комунізмом і не допомогло, а тут за 15 років забули, як з них знущалися.
    Багато тих, чиїх родичів вбили партизани з УПА?
    Чесно - не рахував. А що стосується зомбування комунізмом, то в радянські часи теж не часто можна було почути про комуністичні злочини, а про "Бандеру" розказували набагато більше, ніж зараз (я маю на увазі Західну Україну).

6. Вверх #526
    Канібал Аватар для STK
    Чесно - не рахував. А що стосується зомбування комунізмом, то в радянські часи теж не часто можна було почути про комуністичні злочини, а про "Бандеру" розказували набагато більше, ніж зараз (я маю на увазі Західну Україну).
    Звичайно в радянські часи не часто говорили про злочини комуністів, кому треба були проблеми?
    А злочинів вистачало у всіх, по відношенню до українців найбільше поганого зробили німці, поляки і комуністи (не прості солдати ЧА). Та й звичайні солдати, а тим більш червоні партизани не рідко грабували і навіть вбивали українців, тут вони не кращі за УПА.
    Последний раз редактировалось STK; 14.01.2007 в 21:53.

7. Вверх #527
    Фотохудожник Аватар для MASS_N
    Цитата Сообщение от STK
    Звичайно в радянські часи не часто говорили про злочини комуністів, кому треба були проблеми?
    А злочинів вистачало у всіх, по відношенню до українців найбільше поганого зробили німці, поляки і комуністи (не прості солдати ЧА). Та й звичайні солдати, а тим більш червоні партизани не рідко грабували і навіть вбивали українців, тут вони не кращі за УПА.
    Ну вот, почалося...
    То ли общество деградирует, то ли я умнею?

8. Вверх #528
    Цитата Сообщение от STK
    А злочинів вистачало у всіх, по відношенню до українців найбільше поганого зробили німці, поляки і комуністи (не прості солдати ЧА).
    СТК скажите у УПА была 100% поддержка населения ? Что по этому поводу дидуси с бабусями говорят...

9. Вверх #529
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от MASS_N
    Ну вот, почалося...
    Що почалося? Поляки знищили тисячі українців (мирних жителів). Ци це дрібниці?

10. Вверх #530
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от ALKA
    СТК скажите у УПА была 100% поддержка населения ? Что по этому поводу дидуси с бабусями говорят...
    Ти знаєш хоч одну армію, в якої була 100% підтримка населення?

11. Вверх #531
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от STK
    Так і зараз кому потрібні проблеми? Візміть звичайне село: припустимо є люди, чиї родичи постраждали від бандерівців, є і бандерівці. Бандерівці зараз правлять бал. Більшості вбили в голову, що бандерівці білі і пухнасті. Чи будуть ті, хто постраждав від бандерівців, казати інше? Їм же жити в цьому селі! А бандерівці їх просто знищуть морально. А що стосується злочинів Сталінського режиму, то я ніяк не можу збагнути: як це обілює бандерівців? Вибачте, але кожний повинен відповідати за своє.

12. Вверх #532
    Цитата Сообщение от STK
    Що почалося? Поляки знищили тисячі українців (мирних жителів). Ци це дрібниці?
    Ти ж знаешь, що я впертий поляк і буду за них вступаться, давай не будемо про це.

13. Вверх #533
    Посетитель
    Цитата Сообщение от STK
    А в кого, по твоєму, була більша підтримка населення?
    .

14. Вверх #534
    Канібал Аватар для STK
    Так і зараз кому потрібні проблеми? Візміть звичайне село: припустимо є люди, чиї родичи постраждали від бандерівців, є і бандерівці. Бандерівці зараз правлять бал. Більшості вбили в голову, що бандерівці білі і пухнасті. Чи будуть ті, хто постраждав від бандерівців, казати інше? Їм же жити в цьому селі! А бандерівці їх просто знищуть морально. А що стосується злочинів Сталінського режиму, то я ніяк не можу збагнути: як це обілює бандерівців? Вибачте, але кожний повинен відповідати за своє.
    Ви про що, які бандерівці? Де вони ким командують?

15. Вверх #535
    Цитата Сообщение от STK
    СТК я не к тому...Ведь до войны жили на ЗУ поляки,евреи,допустим мадьяры.Они там жили не в гостях были,их было много...Где они ? Где их внучки ? которые могли сказать УПА это не герои.Из многих Ваших постов уяснил что врагами вы считаете всех соседей,ну вот соседи испарились...осталась одна правда ! Да ?
    Зато Украинская ! Який гарний хлопэць !

16. Вверх #536
    Цитата Сообщение от Sub
    А в кого, по твоєму, була більша підтримка населення?
    Більша, меньша, тут справа не в цьому.
    Справа в том, хто, як воював.

17. Вверх #537
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от MASS_N
    Ти ж знаешь, що я впертий поляк і буду за них вступаться, давай не будемо про це.
    Заступайсь як хочеш, але це нічого не змінить, поляки вбивали українців, українці поляків.

18. Вверх #538
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от ALKA
    СТК я не к тому...Ведь до войны жили на ЗУ поляки,евреи,допустим мадьяры.Они там жили не в гостях были,их было много...Где они ? Где их внучки ? которые могли сказать УПА это не герои.Из многих Ваших постов уяснил что врагами вы считаете всех соседей,ну вот соседи испарились...осталась одна правда ! Да ?
    Зато Украинская ! Який гарний хлопэць !
    Де поляки з євреями спитай в Сталіна з Гілером.
    А ворогами я всіх людей вважаю! І ще в мене портрет Гітлера висить

19. Вверх #539
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от STK
    Ви про що, які бандерівці? Де вони ким командують?
    Вибачте, але я буваю на Західній України і дуже добре знаю, яку пропагандистську кампанію там развернули ветеранські орнізаціїї УПА, ОУН-3, представники інших правих і націоналістичних партій. Вам же відніше: подивиться місцеві газети, телебачення, різні заходи: урочисті і неурочисті, збори грошей, установки пам'ятників і т.і. І перенесить все це на село, де кожний кожного знає.

20. Вверх #540
    Цитата Сообщение от STK
    Заступайсь як хочеш, але це нічого не змінить, поляки вбивали українців, українці поляків.
    Вот і я про це... те що ми зраз будемо кривити душею і шукати хто з ним правий, історію не змінить.

Закрытая тема
Страница 27 из 67 ПерваяПервая ... 17 25 26 27 28 29 37 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права