Сообщение от
Істинко
Це 2 моїх повідомлення для форуму ВО "Свобода", знайомлю і форумчан Одеси, відносно ОУН, УПА і С. Бандери.
шляк би мене трафив
Написане: 19 квітня 2010, 07:42 Тема повідомлення:
Ось що пишуть нормальні адекватні росіяни :"Нельзя игнорировать такой факт – на стороне Германии сражались почти 220 тысяч украинцев." Це початок статі. Фактично в збройних фашистської Германії приймали участь 1(один мільйон радянських людей.) То українці нараховують тільки !/5 частину. А хто ті 800 тисяч, назовіть їх національність? І не кажіть "росіяни", або "радянський народ чи люди" бо такої націнальності не існує. Де ж тут адекватнісь, про яку нібито "пишуть нормальні адекватні росіяни"??? Читаємо їх писанину далі: "Необходимо повторить, то, что было сказано в самом начале статьи: для того чтобы объединиться, нужно сначала размежеваться. Мы должны называть вещи своими именами." То назвіть ті 800 тияч по їх хоч по національності? Тому предбачуючи заздалегідь подібну провокаційну неадекватність, а точніше фальсіфікацію історії 2 світової війни і не тільки, а саме з боку Росіян. Я запитою Росіян, хто серед вас Росіянин, а хто Руський? Бо Русічі, Руські і Русини одна і єдина національність як нація. І щоб розібратись досконало в Духовній висотній суті добра, я і запропонував для розгляду в темі: 'Київська Русь - можливо треба відродити Нашу стару Державу?"
(копія)
Істинко
Написане: 18 квітня 2010, 12:33
"Слава Україні-" На якій підставі ви можете врятувати вільну Україну від москалів? Історично як нації "москалів" не існує, а існує нація Руські! В 1240 р. після захоплння татаромонголами Русі, а точніше Київської Русі її народ, назовіть його ім"я? Зрозуміло його Ім"я Руські. які втратили свою державу, потім і історичну назву свого народу. А на якій основі, підставі ви поміняли своє історичне національне ім"я Руських на "Українців"? Хіба не зрозуміло, що не по своїй волі, а по волі ворогів наших, аналогічно і ім"я держави? По висотній суті Руські
знищують самі себе. Я можу навести і сучасних прикладів політичної зрадницької діяльності Української верхівки влади, а передусім верхівки державної влади РФ проти Руського народу взагалі.
Слава Київській Русі - сучасній відроджуємій Україні!!!
Социальные закладки