Я думаю все согласятся, что без Табачника-министра было бы скучно. Вот на "Першом національном" телеканале, как Бенкендорф с Арфушем не зажигают, а все Табачника не переплюнут.
Какие оригинальные украинские фамилии - Бенкендорф, Арфуш!![]()
| ||
Я думаю все согласятся, что без Табачника-министра было бы скучно. Вот на "Першом національном" телеканале, как Бенкендорф с Арфушем не зажигают, а все Табачника не переплюнут.
Какие оригинальные украинские фамилии - Бенкендорф, Арфуш!![]()
Черви на народном теле: тело худеет — паразиты волнуются. В.О. Ключевский
Учите историю, тогда фамилия Бенкендорф не будет удивлять... А без Табачника (тем более, с Вакарчуком) было бы действительно плохо.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Наверняка. Петренко там, или Шевченко. Или Кожалупенко на худой конец
А вообще фраза "какие оригинальные украинские фамилии" так колоритно попахивает соответствующим душком, что и говорить ничего особо не надо.
Разве что вспомнить известный анекдот про негра и украинского националиста:
Показать скрытый текст
О правильных украинцах
![]()
Последний раз редактировалось Alexey_C; 21.02.2011 в 17:11.
Да и 12-летку похоронил, вроде...
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
В якому сенсі помінялася? І шо Табачник для того зробив?
Чому ж, цікавлюсь. Але, певно, я не так розумію слово "зробив". Тобто це має бути якась дія. Можна самому зробити борщ, а можна піти в ресторан і там його скоштувати. Фінал аналогічний - Ви з'їзили борщ, але в першому випадку Ви його зробили, в другом - купили. І в останньому випадку Ваше досягнення лише у тому, що у Вас були гроші.
Повторюю питання, що зробив Табачник.
Навіть найкращі стають згодом катами
Он дал половине своих соотечественников реальную надежду, что их родной язык как минимум перестанут гнобить, а как максимум - уравняют в правах.
И, в отличие от многих уже наобещавших в три короба перед выборами, пока не пошел на попятную и не извивается как уж на сковороде, а держит заявленную линию.
В наш век торжества серости, приспособленцев и лизоблюдов это уже не мало.
Никогда не откладывай на завтра то, что можно сделать послезавтра...
Хм... Дозволив, дав надію... Ню-ню...
Чувак тупо сидить з рішеннями попередників і робить все з тоністю до навпаки і вже герой. Нє, ну круто, так. При чому він абсолютно не думає, коли робить ось так з тоністю до навпаки. Бо не йому це розгрібати, тут головне аби електорат був задоволений такими поверхнєвими політичними рішеннями.
Що конкретного він зробив позитивного для освіти? Для покращення конкретно її і життя тих, хто викладає і навчається? Викладачам жити стало легше? зарплатня збільшилася? У студентів стипендія підвищилася, зарахування до університетів стало прозорішим? Держзамовлення у наших вищих навчальних закладах збільшилося і школи не закривають?
Ах, він дозволив тестування однією з 6 мов. Нє, ну звісно, це ж настільки круто, що може й надалі нічого більше не робити. Насправді, краще б і не робив, бо від кожного його рішення моторошно. А якщо зазирнути далі власного городу?
Ну і що позитивного Табачник зробив для науки, молоді та спорту? Він ж у нас міністр не тільки освіти.
Навіть найкращі стають згодом катами
Социальные закладки