|
Элементарно, Ватсон!
Вы пойдёте второй раз к врачу, если он не понимает, что у Вас болит, а Вы не понимаете предписанного им лечения,а самое главное нет уверенности в правильности лечения, написанного для иноязычного пациента, ведь мы не знаем где родился врач и какие взгляды исповедует (Тягнибок тоже в своё время был врачом)?
Со временем, такой врач будет получать бюджетную зарплату (с наших налогов) только за заполнение отчётов и формуляров о том, какой у нас здоровый народ. Конечно, некоторое количество больных нужно будет приписать, чтобы не сократили участок, но в любом случае сильно напрягаться на работе не придётся.
Посмотри фильм - "Никто не хотел умирать" - что касаемо литовцев
гастарбайтер з пiд Мэлитополя - наш помирювач!
... и "Мы из будущего2" касательно украинцев![]()
Не буду. Фільм знятий в 1966 році, тобто в достовірність його сюжета я не вірю.
Дивився. Рідкісна заказуха. Пітерський актор в ролі студента політеха, розстріл селян в ямі (пред`явіть факти таких розстрілів УПА), на півфільма розтягнута романтична лінія. Перший фільм був кращий.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Конечно, ведь унижать и поражать в правах можно только русскоязычных...
На Студзоне Фарион входит в десятку лучших преподавателей ВУЗа.
Вот, что пишут студенты об этом замечательнейшем человеке:
Цікаво, що більшість з тих, хто тут відписався, знають Ірину Дмитрівну лише з новин, як активіста "Свободи", за її участь в напівбожевільних акціях "Свободи", і не являються її студентами. Як на мене, все це просто флад, хоч сам абсолютно не сприймаю ні її політичних поглядів, ні поглядів її партії.
А тепер по темі: ставлю скоріше плюс, а не мінус. Вона прекрасний філолог, гарно вміє подати матеріал, вимоглива, порівняно об'єктивна. Основним недоліком є те, що виходячи за рамки теми заняття, вона продовжує зберігати відносини студент викладач(це фактично навязування своїх поглядів, особливо неприємно, коли мова йде про політику). Але цей недолік притаманний більшості викладачів, тому ставлю плюс.
Вона найкраща серед найкращих.
Для москалів - деяких, можливо, відьма.
Тільки плюс таким людям як Ірина Фаріон.
Гідний приклад для наслідування.
Людина, яка має свою думку і погляди на історію і майбутнє України заслуговує на повагу
А насправді - вона така класна, Націоналістка, і напевно єдина, хто хоче чогось навчити! Змістовні лекції та цікаво поданий матеріал ще не раз стануть у пригоді справжньому мовознавцю. Строга, справедлива, проте одночасно з тим - неповторна і чарівна.
...
Последний раз редактировалось *КЕКС_ЛЕДИ*; 25.06.2010 в 14:34.
Я таке не дивлюся)) А, стоп, бачив одну серію "Штрафбата" - це там де урок везли на війну і вони побилися в вагоні.
pantera56 Звичайно ні. Але тоді все, що трактувалося як "буржуазний націоналізм" висвітлювалося тільки з поганого боку.
BWolF, знаю, що вона хороший спеціаліст, в мене моя колега з Росії вдосконалювала українську мову по її публікаціям в газетах.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Социальные закладки