Тема: Обострение войны в Израиле.

Ответить в теме
Страница 261 из 277 ПерваяПервая ... 161 211 251 259 260 261 262 263 271 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 5,201 по 5,220 из 5533
  1. Вверх #5201
    Пекельні борошна

Звіт про застосування США зброї 2-ї категорії логістичного забезпечення (середньострокове виробництво) у війні проти Ірану станом на ‎15.‎04.‎2026 склало - з приблизно 3100 ракет «Томагавк» було використано понад 850; з 2330 ракет «Патріот» було використано 1236; і з 2058 ракет JASSM було використано 1143 в різних операціях. Фактично понад половина довоєнних запасів вичерпана, а їх поповнення потребує від одного до чотирьох років.
    Moscovia delenda est!

2. Вверх #5202
    User banned
    Цитата Сообщение от Вячеслав_Д Посмотреть сообщение
    Пошли сообщения, что авианосная группа “Эйзенхауэра” идет на Ближний Восток. Если да, то она станет четвертой.

Такое количество авианосцев последний раз Штаты собирали во время Вьетнамской войны в 1966 году. То есть, 60 лет назад.
    Тогда не помогло ...херово Трамп знает историю своей страны

3. Вверх #5203
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от Nickolay Посмотреть сообщение
    А что обязательно, официально,сейчас многое делается открыто,но не официально.
    Все кричат долой бюрократию
    Вы, случайно, не работник зеленого офиса простых решений?

Проблема в том, что беззаконие, рано или поздно, коснется каждого, и Вас – в том числе.

4. Вверх #5204
    Пекельні борошна

Цитата Сообщение от Nickolay Посмотреть сообщение
    А что обязательно, официально,сейчас многое делается открыто,но не официально.
    Все кричат долой бюрократию
    Зерно украинское ворованое Израиль у кацапов покупает тоже открыто, но не официально?
    Moscovia delenda est!

5. Вверх #5205
    Посетитель
    Цитата Сообщение от Ніколи Посмотреть сообщение
    Питання до тебе. Можеш сказати, чи правильно гугл переклав статтю у вашому виданні? Цікавить не точність перекладу дослівно, а загальний сенс тексту. Чи це якийсь вкид та фейк?

Аві Шарп
    Газета Haaretz
    Ізраїль

Розкрито: як украдена Росією українська пшениця контрабандою переправляється до Ізраїлю.

Розслідування газети Haaretz виявило, як зерно, вкрадене з окупованої території України, продавалося Ізраїлю. Прибуток цієї сумнівної операції фінансує війну Путіна.

Весняного вечора два тижні тому до порту Хайфи пришвартувався, здавалося б, звичайний балкер – вантажне судно, що перевозить невпаковані насипні вантажі, такі як зерно. Зовні він виглядав як один із багатьох суден, що прибувають до берегів Ізраїлю, нічого незвичайного.

Однак усередині корабля знаходився цінний товар, що прямував на ізраїльський ринок. Згідно з офіційною заявою українського уряду, судно «Абінськ» йшло під російським прапором і перевозило пшеницю на мільйони доларів, вкрадену з територій, що знаходяться під російською окупацією. Прибуток від продажу цього товару на ринках у всьому світі, включаючи Ізраїль, фінансував військову машину президента Володимира Путіна.

Історія з «Абінським» набула розголосу в українських ЗМІ, що викликало хвилю обурення. Уряд Києва поспішив заявити, що «Абінськ» може належати до тіньового флоту Путіна, і додав, що заздалегідь попередив Ізраїль про вантаж судна.

Проте розслідування газети Haaretz вказує на те, що це був не перший випадок імпорту вкраденого з України зерна на ізраїльський ринок. Фактично, до 2023 року, приблизно через рік після масштабного вторгнення російських військ в Україну, щонайменше два судна з вкраденим зерном прибули до Ізраїлю, і, згідно з документами, аналіз даних відстеження суден і супутникових знімків, отриманих Haaretz, щонайменше один з них розвантажився тут.

Поведінка семи додаткових суден, що розвантажилися в Ізраїлі того року, викликає підозри, що вони також діяли з метою приховати походження зерна, що перевозиться. Крім того, внутрішні журнали російської влади в окупованих українських портах, отримані виданням Haaretz, містять інформацію про більш ніж 30 партій крадених товарів, кінцевим пунктом призначення яких був Ізраїль.

Джерела, які розмовляли з Haaretz, стверджують, що це ситуація, що повторюється. Згідно з інформацією, отриманою Haaretz, цього року в Ізраїлі вже було вивантажено чотири партії вкраденого українського зерна. Ще одне передбачуване судно прибуло до Хайфської бухти в неділю вранці і чекає своєї черги на вхід до порту.

Україна в офіційній заяві наголосила, що для Ізраїлю неприйнятно допускати ввезення крадених товарів. У заяві також йдеться, що після звернення до Ізраїлю їй було дано запевнення щодо вжиття відповідних заходів. "Занепокоєння той факт, що, незважаючи на надану інформацію та контакти між сторонами, судну [Абінськ] було дозволено розвантажитися в порту Хайфи", - йдеться в заяві.

Великі зернові райони України принесли їй прізвисько «житниця Європи». Коли у лютому 2022 року російська армія вторглася до країни, Путін окупував значні території, включаючи деякі з основних зернових регіонів України. Фермери на окупованих територіях свідчили про те, що пшениця була вкрадена з ферм, кинутих під час запеклих боїв, і що решта фермерів змушена була працювати на окупаційну владу. Росія продає пшеницю за цінами значно нижчими від ринкових.

За оцінками Києва, наразі вкрадено щонайменше 15 мільйонів тонн пшениці. Два ізраїльські покупці зерна підтвердили газеті Haaretz, що пшениця, вкрадена в України, продається в Ізраїлі.
    Якщо оппонент поц - це не означає, що я маю бути таким же.

6. Вверх #5206
    Душніла форумна

Цитата Сообщение от механик_ Посмотреть сообщение
    Питання до тебе. Можеш сказати, чи правильно гугл переклав статтю у вашому виданні? Цікавить не точність перекладу дослівно, а загальний сенс тексту. Чи це якийсь вкид та фейк?
    Тільки-но зараз я слухаю вперше у стрімі Ганапольского. Він розповідає про це.
    Завтра відповім... Я пораджусь ще з кімось

Можу повторити , що сказав Ганапольсьский, але... перевірю і скажу.
    Доречі, цей конфлікт не сьогодняшний, але наш Миністр Іноземних справ Гідеон Саар пояснив, що Міністр Іноземних справ України Андрій Сибіга замість Суда звернувся у Міністерство зовнішнх справ Ізраїлю...
    Я не можу без вивчення суті дать відпоівідь. Почекай, трохи.
    Пам'ятаю, що коли здійснюються корабельні поставки, зупинити розвантаження корабля можна виключно за приписом Суду! Інакше буде незрозуміло, хто сплатить розвантаження!
    Такий Закон!
    В Ізраїлі усі такого типу угоди здійснюють приватні підприємці.
    До них прийшов товар? Вони поїхали до порту та забрали свій товар...
    Якщо хтось звернувся до Суду... О-ні!
    Усі завмерли! І чекають Рішення Суду!
    Тільки Суд може вирішити проблему, що виникла!
    У газету, у шмазету, на село дідуся - ніхто з них не може звинуватити з приводу крадіжки...
    Тобто, може! Але має подати до... Суду!
    Ну, нема інакше!
    Суд із будь-якого місця може припинити розвантаження корабля! Може закрити... Порт! Суд - всесильний!
    Последний раз редактировалось Ніколи; 28.04.2026 в 18:44.
    "Борітеся - поборете"
    "Русофобії не буває забагато"
    "Слава Україні"

7. Вверх #5207
    Військовий експерД
    Це не випадки, а системне явище
    Ізраїль прийняв не лише два судна рф з краденим українським зерном — МЗС

Я можу підтвердити, що йдеться не про два судна. Їх було більше. Я не можу зараз назвати конкретну кількість, але йдеться про кілька суден, — заявив речник МЗС Георгій Тихий та додав, що Україна інформувала Ізраїль про всі ці судна.

8. Вверх #5208
    Не покидает форум Аватар для Ванилла
    Тільки-но зараз я слухаю вперше у стрімі Ганапольского. Він розповідає про це.
    Завтра відповім... Я пораджусь ще з кімось

Можу повторити , що сказав Ганапольсьский, але... перевірю і скажу.
    Доречі, цей конфлікт не сьогодняшний, але наш Миністр Іноземних справ Гідеон Саар пояснив, що Міністр Іноземних справ України Андрій Сибіга замість Суда звернувся у Міністерство зовнішнх справ Ізраїлю...
    Я не можу без вивчення суті дать відпоівідь. Почекай, трохи.
    Пам'ятаю, що коли здійснюються корабельні поставки, зупинити розвантаження корабля можна виключно за приписом Суду! Інакше буде незрозуміло, хто сплатить розвантаження!
    Такий Закон!
    А песен народных про это нету? Грустных, или веселых, ну тех, что прямо слезы из глаз?
    Министр иностранных дел Украины не туда обратился, стало быть. А так, чтобы в принципе не покупать ворованое украинское зерно - вопрос не стоит. Айайайай, а кто это сделал, а кто это барыжит на крови украинцев, а кто до этого сожрал награбленое зерно?
    Дьявол кроется в деталях

9. Вверх #5209
    Душніла форумна

Це не випадки, а системне явище
    Суда решение есть?
    "Борітеся - поборете"
    "Слава Україні"

10. Вверх #5210
    Військовий експерД
    Україна готує санкції проти тих, хто перевозить крадене українське зерно та намагається заробляти на цьому, заявив президент Володимир Зеленський.

За його словами, Україна зробила всі необхідні дипломатичні кроки, щоб судно з українським зерном не могло зайти до ізраїльського порту та щоб попередити аналогічні інциденти. Влада Ізраїлю не може не знати, які судна та з яким вантажем прибувають в порти країни.

«Очікуємо, що влада Ізраїлю поважатиме Україну й не робитиме кроків, які послаблюють двосторонні відносини», — закінчив президент.

▪️26 квітня Haaretz написало, що судно з імовірно викраденим зерном з окупованих територій України прибуло в бухту ізраїльського міста Хайфа й чекало дозволу на вхід у порт. Після цього МЗС України викликало посла Ізраїлю. Загалом, за даними видання, цьогоріч уже чотири судна розвантажили в Ізраїлі викрадене українське зерно.

▪️Речник ЄС із закордонних справ cьогодні заявив, що Євросоюз може ввести санкції проти ізраїльських компаній і людей через купівлю краденого українського зерна.
    Питання переводиться до суб'єктів оборуток, а не до держави.

"стой там, иди сюда"...

11. Вверх #5211
    Військовий експерД
    Суда решение есть?
    Моссад упразднили?

12. Вверх #5212
    Душніла форумна

Цитата Сообщение от Ванилла Посмотреть сообщение
    А песен народных про это нету? Грустных, или веселых, ну тех, что прямо слезы из глаз?
    Министр иностранных дел Украины не туда обратился, стало быть. А так, чтобы в принципе не покупать ворованое украинское зерно - вопрос не стоит. Айайайай, а кто это сделал, а кто это барыжит на крови украинцев, а кто до этого сожрал награбленое зерно?
    Я только от юзера механик понял, о чем ты писала несколько дней тому назад! Я не слышал о зерне в связи с Израилем! И знал, что использовать зерно будут в голодающей Африке...
    Упомянутая механиком Израильская газета "Гаарец" - левее не быват!
    И я ни одному её слову не доверяю! Поэтому её не читаю!
    Вы, дорогие мои одесситы, никогда не жили в стране, где есть настоящий Суд и не менее настоящий Закон!
    Можно писать, переписать и выписать что угодно, о ком угодно!
    Но! Если нет Решени Суда... Вся писн`я уйдет в ливневую канализацию...
    Украина должна была решить в Суде, что зерно было украдено!
    Не обязательно, что Суд на раз-два решил бы! Но то, что он (Суд) мог задержать его реализацию "до выяснения" - это, как штык!
    "Борітеся - поборете"
    "Слава Україні"

13. Вверх #5213
    Військовий експерД
    Суда решение есть?
    Никто не хотел никаких судебных разборок, наоборот, пытались урегулировать тихо и дипломатично.
    Директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос пояснив, що Ізраїль купує крадене українське зерно через дешевизну, відсутність санкцій проти РФ і небажання ескалювати відносини з Москвою.

Україна розцінює це як удар по двосторонніх відносинах. Зеленський оголосив про підготовку пакету санкцій проти бізнесу, який заробляє на незаконних поставках, із координацією з ЄС.

Семиволос наголосив, що дипломатія не дала результатів, а ці публічні заяви стали відповіддю на відмовки ізраїльських посадовців.

На його думку, прямих зіткнень інтересів України та Ізраїлю наразі немає, але головним чинником лишається вплив США та відносини Нетаньягу з Путіним.

Семиволос також коментує розміщення "Залізного купола" в ОАЕ. За словами експерта, це символічний крок для посилення присутності Ізраїлю в регіоні, але не вирішує питання .

14. Вверх #5214
    Душніла форумна

Моссад упразднили?
    Я не уверен, что структурные изменения - это компетенция Суда.
    И не уверен, что МАСАД будет оспаривать решение Правительства в Суде...
    "Борітеся - поборете"
    "Слава Україні"

15. Вверх #5215
    Душніла форумна

Никто не хотел никаких судебных разборок, наоборот, пытались урегулировать тихо и дипломатично.
    Есть проблемы, урегулирование которых не может быть не в сфере Суда! 100% - это воровство! Даже 146%!!!
    То, что правительство Зеленского "не хотело никаких судебных разборок", - не в том подземном переходе куплен Диплом юриста...
    "Борітеся - поборете"
    "Слава Україні"

16. Вверх #5216
    Військовий експерД
    Я не уверен, что структурные изменения - это компетенция Суда.
    И не уверен, что МАСАД будет оспаривать решение Правительства в Суде...
    Да я уже понял, можно не расшифровывать.

17. Вверх #5217
    Військовий експерД
    Туреччина: на церемонії показали антиамериканські та антиізраїльські символічні дії

Під час заходу, присвяченого жертвам нападу на школу в іранському Мінабе, дітям запропонували вийти на сцену та розірвати портрети Трампа та прем’єр-міністра Ізраїлю Нетаньягу, а також американські й ізраїльські прапори.

На тлі події також був розміщений портрет загиблого верховного лідера Ірану Алі Хаменеї.

18. Вверх #5218
    Душніла форумна

Да я уже понял, можно не расшифровывать.
    Зачем спрашивал?
    "Борітеся - поборете"
    "Слава Україні"

19. Вверх #5219
    Не покидает форум Аватар для Ванилла
    Туреччина: на церемонії показали антиамериканські та антиізраїльські символічні дії

Під час заходу, присвяченого жертвам нападу на школу в іранському Мінабе, дітям запропонували вийти на сцену та розірвати портрети Трампа та прем’єр-міністра Ізраїлю Нетаньягу, а також американські й ізраїльські прапори.

На тлі події також був розміщений портрет загиблого верховного лідера Ірану Алі Хаменеї.
    Но строго по фактам - школа пострадала? Дети погибли?
    А пропагандой грешат многие. Да что многие, все персонажи.
    Вот честно, в отношении Турции должно волновать только одно - наши с ней отношения.
    Это наш непосредственный сосед.
    Дьявол кроется в деталях

20. Вверх #5220
    Душніла форумна

Туреччина: на церемонії показали антиамериканські та антиізраїльські символічні дії. Під час заходу, присвяченого жертвам нападу на школу в іранському Мінабе, дітям запропонували вийти на сцену та розірвати портрети Трампа та прем’єр-міністра Ізраїлю Нетаньягу, а також американські й ізраїльські прапори. На тлі події також був розміщений портрет загиблого верховного лідера Ірану Алі Хаменеї.
    Восток - дело тонкое!
    А Израиль продал впервые(!) Железній купол (Святая Святых) в ОАЭ... Пойми их???
    "Борітеся - поборете"
    "Слава Україні"

Ответить в теме
Страница 261 из 277 ПерваяПервая ... 161 211 251 259 260 261 262 263 271 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права