Тема: Cтепан Бандера

Закрытая тема
Страница 26 из 67 ПерваяПервая ... 16 24 25 26 27 28 36 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 501 по 520 из 1337
  1. Вверх #501
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от STK
    Проти УПА воювали три держави, а не українці. Чи може я не ті книжки читаю і не знаю, що Союз, Німеччина і Польща - це все українські держави?
    Понял.... чтобы на плацкарту сесть Вам еще с горы надо спуститься.....

2. Вверх #502
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от STK
    Проти УПА воювали три держави, а не українці. Чи може я не ті книжки читаю і не знаю, що Союз, Німеччина і Польща - це все українські держави?
    А проти кого воювали бандеровці?

3. Вверх #503
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от ALKA
    СТК на Донбассе пАлно ! Или еще лучше пойдите на севастопольский.
    Там русскоязычного Кетриса за то что он сказал "Я люблю сало" четыре раза банили с шпицпрутенами....Вам там и минуты не продержаться.
    Чтобы немного НАСТОЯЩУЮ Украину узнать.
    Быстрее покупайте билет на плацкарт и в путешествие по не родной для Вас стороне.А то слишком в спертом воздухе живете...
    Узнаете как Украина разноцветна и красива !
    Все зрозумів, крім Одеси, Донбаса і Севастополя форумів більш ніде немає, а в Києві,Львові, а тим більш в інших містах центральної і західної України ніхто навіть комп'ютера не бачив.
    Краще згинути вовком, ніж жити псом!

4. Вверх #504
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от НаОгонек
    А проти кого воювали бандеровці?
    Самі не знаєте?

5. Вверх #505
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от STK
    Самі не знаєте?
    Мені цікаво, що ви знаєте з цього приводу.

6. Вверх #506
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от ALKA
    Понял.... чтобы на плацкарту сесть Вам еще с горы надо спуститься.....
    Напиши книжку з своїм варіантом історії (як українці придавили, як блох бандерівців, коли ті захотіли від'єднатись від України).

7. Вверх #507
    Канібал Аватар для STK
    Мені цікаво, що ви знаєте з цього приводу.
    Я вже написав проти військових формуваннь яких країн воювала УПА (Союз, Німеччина, Польща (хоч і окупована, але теж мала)).

8. Вверх #508
    Фотохудожник Аватар для MASS_N
    СТК, розгроми шкіл, це мабуть теж один із видів бородьби за незалежність. )
    То ли общество деградирует, то ли я умнею?

9. Вверх #509
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от MASS_N
    СТК, розгроми шкіл, це мабуть теж один із видів бородьби за незалежність. )
    Яких шкіл?

10. Вверх #510
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от STK
    Я вже написав проти військових формуваннь яких країн воювала УПА (Союз, Німеччина, Польща (хоч і окупована, але теж мала)).
    Тоді вам привіт з рідної Рівенщини!

Т.Бульба-Боровець. Зозулине яйце//Оборона України. - 18 серпня, 1943 р. "Пригадайте собі 1941 рік, коли бандерівці з висолопленим язиком перли на схід за німецьким фронтом і проголошували "бандерівську самостійну" (...)
    Дальше, хто переконає Східню Україну після бандерівського союзу з німцями, що кожен український націоналіст це не німецький агент? (...)
    Хто розпочав у так трагічний і відповідальний час для України братовбивчу війну та наказав стріляти до Української Народньої Революційної Армії?
    А справа польська! А всякі насильні мобілізації, що мають на меті кинути наших людей під більшовицькі штики? Чия це робота і чи на користь українській справі? І чи після цієї шкідливої роботи має вона право прикладати свої брудні руки до нашої справи? Що спільного з українською народньою революцією маюуть бандерівські безправ'я, побої, грабежі, мордування та вбивства, яких ми є щоденними свідками.Чи існувала коли на Україні така революційна організація, якої власний народ жахався гірше від найлютішого ворога, а її членів не називав інакше, як "путярями" та "сокирниками"? Чи існувала така організація, щоб грабувала майно інших революційних організацій та їх членів, чесних і свідомих українців мордувала гірше від Гештапо, або НКВД? (...)
    Що спільного мають з визволенням України бандерівські спроби тепер підпорядкувати українські народні маси своїй партійній диктитурі та фашистській ідеології, яка є гидка українському народові, проти якої воює цілий світ (...)
    А скільки жертв терору, запутування або ганебне замучування отих голів сільських рад, бульбівців, мельниківців, радикалів, старих петлюрівців, бувших комсомольців, безпартійних свідомих і чесних українців, які згинули тому, що були інших переконань, осуджували злочинну бандерівську роботу, або мали добрі чоботи, котрі подобались комусь з "бандерівського начальства". А хто в цьому начальстві? Ці, кого ви бачите, переважно безграмотні хлопчаки, шкурники та всяка шушваль. А може це нова форма "визволення", коли для своїх партійних цілей здирається з селянства останню сорочку?"

(Державний Архив Ровенської Області, ф.Р-30, оп.2, спр. 16, лл.6,7)

11. Вверх #511
    Фотохудожник Аватар для MASS_N
    Цитата Сообщение от STK
    Яких шкіл?
    польськіх
    То ли общество деградирует, то ли я умнею?

12. Вверх #512
    Цитата Сообщение от STK
    Напиши книжку з своїм варіантом історії (як українці придавили, як блох бандерівців, коли ті захотіли від'єднатись від України).
    О давле блох книжек достаточно и фильмов тоже,ничего у них не получилось с отсоединением...Более важных событий за это время было огого сколько.

Все зрозумів, крім Одеси, Донбаса і Севастополя форумів більш ніде немає, а в Києві,Львові, а тим більш в інших містах центральної і західної України ніхто навіть комп'ютера не бачив.
    Почему же существует еще крупный Харьков "значительно превосходящий Ростов".
    СТК я вполне серьезно.Вы закрылись в маленьком мирке....да еще провал во времени.Стряхните плесень ! Рваните на Сейшелы !
    ЗЫ.НаОгонек Я не понял и Вы "нетипичный" западенец ?!

13. Вверх #513
    Канібал Аватар для STK
    Тоді вам привіт з рідної Рівенщини!

Т.Бульба-Боровець. Зозулине яйце//Оборона України. - 18 серпня, 1943 р. "Пригадайте собі 1941 рік, коли бандерівці з висолопленим язиком перли на схід за німецьким фронтом і проголошували "бандерівську самостійну" (...)
    Дальше, хто переконає Східню Україну після бандерівського союзу з німцями, що кожен український націоналіст це не німецький агент? (...)
    Хто розпочав у так трагічний і відповідальний час для України братовбивчу війну та наказав стріляти до Української Народньої Революційної Армії?
    А справа польська! А всякі насильні мобілізації, що мають на меті кинути наших людей під більшовицькі штики? Чия це робота і чи на користь українській справі? І чи після цієї шкідливої роботи має вона право прикладати свої брудні руки до нашої справи? Що спільного з українською народньою революцією маюуть бандерівські безправ'я, побої, грабежі, мордування та вбивства, яких ми є щоденними свідками.Чи існувала коли на Україні така революційна організація, якої власний народ жахався гірше від найлютішого ворога, а її членів не називав інакше, як "путярями" та "сокирниками"? Чи існувала така організація, щоб грабувала майно інших революційних організацій та їх членів, чесних і свідомих українців мордувала гірше від Гештапо, або НКВД? (...)
    Що спільного мають з визволенням України бандерівські спроби тепер підпорядкувати українські народні маси своїй партійній диктитурі та фашистській ідеології, яка є гидка українському народові, проти якої воює цілий світ (...)
    А скільки жертв терору, запутування або ганебне замучування отих голів сільських рад, бульбівців, мельниківців, радикалів, старих петлюрівців, бувших комсомольців, безпартійних свідомих і чесних українців, які згинули тому, що були інших переконань, осуджували злочинну бандерівську роботу, або мали добрі чоботи, котрі подобались комусь з "бандерівського начальства". А хто в цьому начальстві? Ці, кого ви бачите, переважно безграмотні хлопчаки, шкурники та всяка шушваль. А може це нова форма "визволення", коли для своїх партійних цілей здирається з селянства останню сорочку?"

(Державний Архив Ровенської Області, ф.Р-30, оп.2, спр. 16, лл.6,7)
    В мене просте запитання: чому старі люди, які пережили війну забули всі звірства УПА (які були ще гірші за Гестапо і НКВС), але добре пам'ятають звірства комуністіфв і фашистів?

14. Вверх #514
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от MASS_N
    польськіх
    це вже інша тема

15. Вверх #515
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от ALKA
    О давле блох книжек достаточно и фильмов тоже,ничего у них не получилось с отсоединением...Более важных событий за это время было огого сколько.

Почему же существует еще крупный Харьков "значительно превосходящий Ростов".
    СТК я вполне серьезно.Вы закрылись в маленьком мирке....да еще провал во времени.Стряхните плесень ! Рваните на Сейшелы !
    ЗЫ.НаОгонек Я не понял и Вы "нетипичный" западенец ?!
    Що значить закрився? Я якраз стараюсь побільше спілкуватись з жителями регіонів, де не буваю. Я прийшов на цей форум, бо мені цікаво, що думають на півдні і сході. (з жителями інших регіонів спілкуюсь вживу)

16. Вверх #516
    Цитата Сообщение от STK
    це вже інша тема
    А это ?

17. Вверх #517
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от STK
    В мене просте запитання: чому старі люди, які пережили війну забули всі звірства УПА (які були ще гірші за Гестапо і НКВС), але добре пам'ятають звірства комуністіфв і фашистів?
    Бо про останнє їм постійно нагадують, а про перших кажуть, що вони білі та пухнасті. А щодо того, що зовсім забули - це не так. Ті, чиїх родичів вбивали бандерівці, - не забули!

18. Вверх #518
    Цитата Сообщение от STK
    Що значить закрився? Я якраз стараюсь побільше спілкуватись з жителями регіонів, де не буваю.
    СТК а вдруг они в соседней хрущевке обитают...Не заметили НаОгонек земляком вам приходится....
    Пройдитесь по улицам Макеевки....
    Действительно никуда и никогда ?

19. Вверх #519
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от ALKA
    СТК а вдруг они в соседней хрущевке обитают...Не заметили НаОгонек земляком вам приходится....
    Пройдитесь по улицам Макеевки....
    Действительно никуда и никогда ?

20. Вверх #520
    Канібал Аватар для STK
    Бо про останнє їм постійно нагадують, а про перших кажуть, що вони білі та пухнасті. А щодо того, що зовсім забули - це не так. Ті, чиїх родичів вбивали бандерівці, - не забули!
    Їх пів століття зомбували комунізмом і не допомогло, а тут за 15 років забули, як з них знущалися.
    Багато тих, чиїх родичів вбили партизани з УПА?

Закрытая тема
Страница 26 из 67 ПерваяПервая ... 16 24 25 26 27 28 36 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права