Понял.... чтобы на плацкарту сесть Вам еще с горы надо спуститься.....Сообщение от STK
|
Понял.... чтобы на плацкарту сесть Вам еще с горы надо спуститься.....Сообщение от STK
А проти кого воювали бандеровці?Сообщение от STK
![]()
Все зрозумів, крім Одеси, Донбаса і Севастополя форумів більш ніде немає, а в Києві,Львові, а тим більш в інших містах центральної і західної України ніхто навіть комп'ютера не бачив.Сообщение от ALKA
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Самі не знаєте?Сообщение от НаОгонек
Мені цікаво, що ви знаєте з цього приводу.Сообщение от STK
![]()
Напиши книжку з своїм варіантом історії (як українці придавили, як блох бандерівців, коли ті захотіли від'єднатись від України).Сообщение от ALKA
Я вже написав проти військових формуваннь яких країн воювала УПА (Союз, Німеччина, Польща (хоч і окупована, але теж мала)).Сообщение от НаОгонек
СТК, розгроми шкіл, це мабуть теж один із видів бородьби за незалежність. )
То ли общество деградирует, то ли я умнею?
Яких шкіл?Сообщение от MASS_N
Тоді вам привіт з рідної Рівенщини!Сообщение от STK
![]()
Т.Бульба-Боровець. Зозулине яйце//Оборона України. - 18 серпня, 1943 р. "Пригадайте собі 1941 рік, коли бандерівці з висолопленим язиком перли на схід за німецьким фронтом і проголошували "бандерівську самостійну" (...)
Дальше, хто переконає Східню Україну після бандерівського союзу з німцями, що кожен український націоналіст це не німецький агент? (...)
Хто розпочав у так трагічний і відповідальний час для України братовбивчу війну та наказав стріляти до Української Народньої Революційної Армії?
А справа польська! А всякі насильні мобілізації, що мають на меті кинути наших людей під більшовицькі штики? Чия це робота і чи на користь українській справі? І чи після цієї шкідливої роботи має вона право прикладати свої брудні руки до нашої справи? Що спільного з українською народньою революцією маюуть бандерівські безправ'я, побої, грабежі, мордування та вбивства, яких ми є щоденними свідками.Чи існувала коли на Україні така революційна організація, якої власний народ жахався гірше від найлютішого ворога, а її членів не називав інакше, як "путярями" та "сокирниками"? Чи існувала така організація, щоб грабувала майно інших революційних організацій та їх членів, чесних і свідомих українців мордувала гірше від Гештапо, або НКВД? (...)
Що спільного мають з визволенням України бандерівські спроби тепер підпорядкувати українські народні маси своїй партійній диктитурі та фашистській ідеології, яка є гидка українському народові, проти якої воює цілий світ (...)
А скільки жертв терору, запутування або ганебне замучування отих голів сільських рад, бульбівців, мельниківців, радикалів, старих петлюрівців, бувших комсомольців, безпартійних свідомих і чесних українців, які згинули тому, що були інших переконань, осуджували злочинну бандерівську роботу, або мали добрі чоботи, котрі подобались комусь з "бандерівського начальства". А хто в цьому начальстві? Ці, кого ви бачите, переважно безграмотні хлопчаки, шкурники та всяка шушваль. А може це нова форма "визволення", коли для своїх партійних цілей здирається з селянства останню сорочку?"
(Державний Архив Ровенської Області, ф.Р-30, оп.2, спр. 16, лл.6,7)
польськіхСообщение от STK
То ли общество деградирует, то ли я умнею?
О давле блох книжек достаточно и фильмов тоже,ничего у них не получилось с отсоединением...Более важных событий за это время было огого сколько.Сообщение от STK
Почему же существует еще крупный Харьков "значительно превосходящий Ростов".Все зрозумів, крім Одеси, Донбаса і Севастополя форумів більш ніде немає, а в Києві,Львові, а тим більш в інших містах центральної і західної України ніхто навіть комп'ютера не бачив.
СТК я вполне серьезно.Вы закрылись в маленьком мирке....да еще провал во времени.Стряхните плесень ! Рваните на Сейшелы !
ЗЫ.НаОгонек Я не понял и Вы "нетипичный" западенец ?!
В мене просте запитання: чому старі люди, які пережили війну забули всі звірства УПА (які були ще гірші за Гестапо і НКВС), але добре пам'ятають звірства комуністіфв і фашистів?Сообщение от НаОгонек
це вже інша темаСообщение от MASS_N
Що значить закрився? Я якраз стараюсь побільше спілкуватись з жителями регіонів, де не буваю. Я прийшов на цей форум, бо мені цікаво, що думають на півдні і сході. (з жителями інших регіонів спілкуюсь вживу)Сообщение от ALKA
А это ?Сообщение от STK
Я вже написав проти військових формуваннь яких країн воювала УПА (Союз, Німеччина, Польща (хоч і окупована, але теж мала)).
Бо про останнє їм постійно нагадують, а про перших кажуть, що вони білі та пухнасті. А щодо того, що зовсім забули - це не так. Ті, чиїх родичів вбивали бандерівці, - не забули!Сообщение от STK
СТК а вдруг они в соседней хрущевке обитают...Не заметили НаОгонек земляком вам приходится....Сообщение от STK
Пройдитесь по улицам Макеевки....
Действительно никуда и никогда ?
Сообщение от ALKA
![]()
![]()
![]()
Їх пів століття зомбували комунізмом і не допомогло, а тут за 15 років забули, як з них знущалися.Сообщение от НаОгонек
Багато тих, чиїх родичів вбили партизани з УПА?
Социальные закладки