Поживем -увидим . Кричать не надо ! Как на допросе прямо , ты в прокуратуре или в СБУ в молодости не работал ? Откуда такие замашки ?
|
Поживем -увидим . Кричать не надо ! Как на допросе прямо , ты в прокуратуре или в СБУ в молодости не работал ? Откуда такие замашки ?
Последний раз редактировалось Марина"; 06.02.2015 в 17:24.
Любой женщине для счастья нужно всего две вещи: муж и все остальное.
Я предполагал, что Кузьма Скрябин не погиб случайно. Уж слишком смело он критиковал действия и бездействие новой власти...
"Підприємець 29-річний Дмитро Ященко із Запоріжжя їхав із Кривого Рога вранці 2 лютого. Каже, бачив аварію, у якій загинув Андрій Кузьменко. Той їхав білою "Тойотою".
— Мене обігнав білий джип, — розповідає. — Його наздогнала чорна "Хонда" й почала підрізати на повороті з боку обочини, ніби штовхаючи до середини дороги. Вдалині стояв молоковоз. Коли "Хонда" виштовхала джип, молоковоз виїхав назустріч. "Тойота" з ним зіштовхнулася. "Хонда" поїхала далі. А я зупинився. Ще багато машин стали й кинулися до місця аварії. Дівчата й жінки вищать, кричать.
Нас їхало четверо мужиків, підійшли до водія джипа. А він так затиснений, що всі разом не могли двері відкрити. Водій був ще живий, ворушив лівою ногою. Голова в крові. Я притулив пальці до шиї, пульс відчувався. Хвилин за 20 він помер на наших очах. "Швидка", ДАІ, еменесники приїхали хвилин за 40 чи годину з Кривого Рога. Хоча із Дніпропетровська їм хвилин 15–20.
Машину стали розрізати. Побачили, що на підлозі біля водія була непритомна жінка (адміністратор гурту "Скрябін". — "ГПУ") Ольга Любченко. Її забрали. Водій молоковоза був на диво спокійний. Хоча в таких ситуаціях почуваєшся винним, біжиш витягувати, допомагати. А він — хоч би що. З ним їхала жінка, була в легкому шоці.
Я сказав даїшникам, що був свідком аварії. Але мене не хотіли слухати, взяли телефон, і досі ніхто не дзвонить. Увечері друг, який був зі мною в машині, сказав, що то загинув Скрябін.
Чоловік розмістив оголошення про аварію на своїй сторінці у "Фейсбуці". Наступного дня її заблокували. Дмитрові телефонують незнайомці. Запрошують на зустріч, щоб поговорити про аварію. Розпитують, де живе.
— Схоже, мною зайнялися, — каже Ященко. — І вся ця аварія мені здається запланованим убивством."
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Всі знають. І чому до сих пір не розстріляні володорі супермаркетів за зговір? http://hvylya.net/news/digest/tsenyi-v-supermarketah-zavyishenyi-na-tret.html
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Не трогают стипендии.Это выдают желаемое за правду...Что бы просто "ПОГОВОРИТЬ".
12.02 на голосування винесено закон про заборону Громадських об’єднань.
Ссылки искать сейчас нет времени, вечером добавлю.
Это уже путь к диктатуре.
Я желаю всем счастья!
Авиабилеты подорожали еще на 13,5%
Стоимость авиабилетов для украинских пассажиров с 7 февраля 2015 года выросла еще на 13,5%, поскольку IATA обновит в своей системе бронирования билетов курс гривны на уровне 25,2 грн/долл. Об этом сообщила компания "Пилот".
http://www.prostobank.ua/finansovyy_...utm_medium=rss
Очень сложная ситуация на рынке бытовой техники и одежды.
"Сейчас на рынке одежды и обуви настоящий коллапс, ведь большинство брендов — это импортеры. Распродавать-то магазинам и нечего, а от большей части коллекций приходится отказываться. Все, кто работает с Украиной, перестали предоставлять кредиты и работают только по предоплате", - говорит партнер Украинской ритейл-ассоциации Александр Фиалка.
На нашем 7 тоже считают товар по 25 , многие пока не работают.
Лікарі та пацієнти Національного інституту раку перекривали дорогу (відео)
Лікарі та пацієнти національного інституту раку перекрили дорогу. Люди повідомили, що мають чимало претензій до Міністерства охорони здоров’. Зокрема, з приводу зарплат, які після Нового року зменшились майже вдвічі. Крім того, медики незадоволені новим статутом закладу. Він нібито обмежує автономію інституту.
http://dyvys.info/polityka/likari-ta...ohu-video.html
Во всех заведениях,в которых лежат больные с этим диагнозом-вопиющее вымогательство,зная,что родственники идут на всё,пытаясь спасти близких.Зачем далеко ходить-возьмите ХОТЯ БЫ Одессу....Там ВООБЩЕ можно не платить зарплаты...У моего приятеля несколько заведений общепита...Больше всех КРУТО гуляют "бедные медики",которым "урезают зарплаты"..И тут независимо-какие это врачи.Медицина сегодня -одна из САМЫХ коррумпированных у нас в стране...Стоматологи,хирурги,акушеры-РВУТ ТРИ шкуры со всех...Давайте их пожалеем и выразим свою поддержку...
Социальные закладки