|
Шахтарі Донбасу пішли маршем на Київ
Середа, 04 липня 2012, 22:15
Близько двох тисяч гірників Донбасу відправилися з міста Брянка (Луганська область) до Києва пішки, щоб вимагати від уряду розв’язання проблеми шахтарів.
Як повідомив глава координаційної Ради шахтарських інвалідських, ветеранських організацій України Юрій Хохлов, таке рішення було ухвалене на Вседонбаському сході громадян, на 4 липня у Брянку зібралися шахтарі Луганської, Донецької і Дніпропетровської областей.
----------------------
ніжданчік - язік ні памог .....
ну зараз ще 17 міліардів просремо , і шахтарі спокійно зможуть протянути ноги ...
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Да не паника. Раздражение. Ну, ничем стольким идиотам чем больше заниматься. Все у нас так уже хорошо что далее некуда. Была стабильность хоть какая-то, так нет...придуркам экономикой надо заниматься, а ихнему электорату не гавкать, а пахать и пахать. Хотя бы так как на ЗУ. Сравните колыбу гуцула и хибару русскоязычного донецкого арийца. Кому у кого учиться надо как жить? С кем поведешься от того и наберешся.
http://podrobnosti.ua/power/2012/07/04/845334.html вот, приятна я новость, даже если Закон хороший)
Автор благодарит алфавит за любезно предоставленные буквы (с) Не знаю кто.
Социальные закладки