|
Згоден. Нова поліція "допомагає". Мені, наприклад, сьогодні рано-вранці ледь не допогли зустріти потойбічний світ.
Плентаюсь в правій смузі вулиці Чорноморського Козацтва на своєму максіскутері з пробитим переднім колесом і міркую де в 4:40 можна якщо не заклеїти, то хочаб підкачати злощасну покришку. В середньому ряду плентає з швидкістю на пару-трійку км меншою за мою Прімус з мігалками. Коли моє переднє колесо рівняється з їх заднім бампером-без причини і ввімкнених показчиків повороту прімус рвучко стрибає на мене. Вигальмувався, матюкнувся, в прімусі схоже зламалася педаль акселератора і він різко відстав взагалі. Невеличку бесіду я потім з цим екіпажем мав і враження від спілкування, м'яко кажучи- "не фонтан". Поживемо-подивимось, але за результатами спілкування на дану секунду з трьома екіпажами маю одну думку - "моллюсків потрібно варити в мушлі з додаванням спецій"
Ну вот еще про новую полицию, целых три части.
Жены стареют, а студентки третьего курса - никогда
Ну не знаю как вам ребята,но мне как то сейчас стало намного спокойнее и приятнее по дорогам ездить и по улице ходить![]()
Видно что работают и патрулируют как по дорогам, так и по вызовам.
Звук выкл.
Туловища на мерсе и кашкае еще и сигналили...
Всякое добро наказуемо
Никого менять не будут и не надейтесь. Я тоже хочу верить, что у нас будет светлое будущее с новой полицией.
В селах и других отдаленных от города местах порядка не было и не будет. Сейчас в приусах разъезжают школьники, которые по выучке никак не стоят с теме же ребятами с США (я был и общался с ними).
Любой серьезный криминал и родителям ребятишек придут похоронки, не дай Бог конечно. В принципе это пока оружие от быдла с ксивами, не более.
Не подумайте, ничего против не имею и старого беспорядка не поддерживаю, но это не то пальто...
Наш Альянс сейчас на канале Репортер вещает!
Decipimur specie recti (Horatius).
Социальные закладки