Показать скрытый текст Законы
З приводу вищезазначеного, вимагаю Вашої уваги до наступних НОРМ ЗАКОНОДАВСТВА:
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ – ОСНОВНИЙ ЗАКОН УКРАЇНИ:
Стаття 6. Державна влада в Україні здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову.
Органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють свої повноваження у встановлених цією Конституцією межах і відповідно до законів України.
Стаття 8. В Україні визнається і діє принцип верховенства права.
Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується.
Люди, схожі на співробітників Управління, відверто ігнорували усі положення Конституції, що я їх наводила, без будь-яких пояснень.
Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Люди, схожі на співробітників Управління, намагались примусити мене до незрозумілих дій, не наводячи жодних правових підстав своїх вимог. Вони вийшли за межі повноважень посадових осіб, висловлюючи образливі вислови та заклики до насилля на мою адресу. Вони порушили принципи державної служби, окреслені у ЗУ «Про державну службу» та ЗУ «Про звернення громадян», та низку вузькоспеціальних положень та законів, що стосуються надання соціальних послуг. Нагадую, що положення Конституції України відверто ігнорувались.
Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.
Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.
При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
Посилання на постанови Кабміну, таким чином, є безпідставними, адже право вільно заходити до громадських місць, приміщень державних інституцій не може бути обмежено для людей і громадян. Повноваження Кабінету Міністрів вичерпно окреслені у ст. 116 Конституції України, і серед них немає обмежень наявних прав людей і громадян.
Стаття 27. Кожна людина має невід'ємне право на життя.
Ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. Обов'язок держави - захищати життя людини.
Кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань.
Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності.
Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.
Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.
Зважаючи на ненадання нормативної документації ані щодо приладу, про який йшла мова вище, ані щодо інших вимог, ненадання наказу про пропускний режим в Управлінні, ненадання посадових інструкцій ЧИ БУДЬ-ЯКИХ ДОКУМЕНТІВ ВЗАГАЛІ, я здійснила своє конституційне право захисту від протиправних посягань до мене та мого здоров’я шляхом відмови від підозрілих маніпуляцій.
Стаття 33. Кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом.
Громадянин України не може бути позбавлений права в будь-який час повернутися в Україну.
Ще раз нагадую, що ЖОДНОГО НОРМАТИВНО-ПРАВОВОГО АКТУ щодо можливості обмеження мого пересування у державній інституції мені надано не було. Тим не менш, чоловіки у формі охоронців постійно просили мене не рухатись та намагались встати переді мною, фізично обмежуючи мою свободу пересування.
Стаття 64. Конституційні права і свободи людини і громадянина не можуть бути обмежені, крім випадків, передбачених Конституцією України.
В умовах воєнного або надзвичайного стану можуть встановлюватися окремі обмеження прав і свобод із зазначенням строку дії цих обмежень. Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями 24, 25, 27, 28, 29, 40, 47, 51, 52, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 цієї Конституції.
{Офіційне тлумачення статті 64 див. в Рішенні Конституційного Суду № 9-зп від 25.12.97}
Стаття 57. Кожному гарантується право знати свої права і обов'язки.
Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов'язки громадян, мають бути доведені до відома населення у порядку, встановленому законом.
Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають права і обов'язки громадян, не доведені до відома населення у порядку, встановленому законом, є нечинними.
На даний момент, ані законодавчим органом, ані іншою уповноваженою державною інституцією в Україні НЕ ОГОЛОШЕНО ВОЄННОГО АБО НАДЗВИЧАЙНОГО СТАНУ. Таким чином, ЖОДНІ ПРАВА ЛЮДЕЙ І ГРОМАДЯН, ЯКІ БУЛИ ПРИТАМАННІ ЇМ РАНІШЕ, НЕ МОЖУТЬ БУТИ ОБМЕЖЕНІ У ЗАКОННИЙ СПОСІБ.
Социальные закладки