КоБа, Ви мене за ідіотку вважаєте?!
Спочатку Ви пишете:
потім Ви все ж таки купу цитат познаходили...Как сказали ввел и .. ну хоть бы что-нибудь
Щодо ваших же цитат, то там чимало протиріч... Тобто можна брати до уваги лише ті цитати і висловлювання, які подобаються Вам і підходять для Вашої власної теорії. Чи не так?!
От тільки навіщо?! Хочете довести, що я не українка?!
До речі, я тут Вам свою біографію, а чом би Вам не викласти свою?! От Ви хто: етнічний українець, росіянин, китаєць?!
Проффесионал,Ну я теж можу взяти будь-який словник іншомовний словник і поприкалуватися зі слів. От наприклад в Чехії є дуже поширеним прізвище Срака. От мені, як українці, воно здається смішним, а чеською це усього лише сорока. Будемо і далі продовжувати?!особенно словечки типа "шкіра", "ось водна шкарпетка, а де інша?", "попелюшка" и.д.т. Красотень!
А, вот еще: гумовий нацюцюрник (презерватив), писеньковый злодій (сексуальный маньяк), пупорізка (акушерка)...
Угу, набагато демократичніше примушувати решту вчити російську мову. Так виходить?!Но меня принуждают его знать. Был бы вторым официальным руский - было бы куда демократичнее.
fort12,
Пояснюю для тих, в кого проблеми з логікою: якщо мати і батько песики і виховають левеня, то собакою воно ну аж ніяк не стане. Хоча і буде поводитися як песик.Разжовываю для особо одаренной.
Дійшло?!
Рожденный в СССР,Ух який Ви молодець. Тепер дивимося Конституцію. Яка там у нас державна мова?! А якою мовою має транслюватися ДЕРЖАВНИЙ канал?! також проблеми з логікою?!Скептик, к Вашему сведению, УТ-1 - государственный национальный канал. Надо хоть какое-то лицо иметь, а не ахинею втирать.
Еееее... Не зрозуміла... Якого часу?! Ми ж ніби про сучаснісність?!Единственное, что мне было интересно, так это реакция наших ярых ура-патриотов на Ваш ответ в отношении нормальности неполучения высшего образования украинцами на родном под поляками или москалыми в университетах того времени.
Це ж нормальна загальносвітова практика. Якщо ти хочеш отримувати освіту в Росії, маєш бути готовий до того, що вона буде саме російською мовою. І так по всьому світу.
Єдине, що може забеспечити держава і що забеспечує принаймні в Україні так точно, так це вивчення філології. У нас же ж вивчають російську філологію, болгарську, грецьку, польську. Якщо вже так хочеться отримувати освіту рідною мовою - вперед.
От тільки не треба виривати цитати з контексту і додавати свій коментар. Нізззззя.А когда "а фіг вам!!! Революцію влаштую, але не буде Вам так як хочеться... " - это ирыся (будущий или нынешний журналист я так и не понял)
то о каком диалоге можно вести речь,
Цитату в студію.он повсеместно распространен и даже нет регионов где говорят по русски" (ирыся)
Ще раз: цитату в студію.когда "Хто не хоче жити бідно, той не живе" и проблема языка важнее нищеты пенсионеров (ирыся)
Я ж Вашими висловлюваннями не жонглюю. Тож не треба цього робити і з моїми.
Социальные закладки