|
Ты платишь? Бери уроки у ВОС))))
Список кандидатов в депутаты
1 Олег Тягнибок
2 Богдан Бенюк
3 Андрей Мохник
4 Игорь Мирошниченко
5 Александр ШевченкоМожет тоже денег набрать? Еще громче можно кричать-А ЦАРЬ НЕ НАСТОЯЩИЙ(С)4 жовтня Коломийським міськрайонним судом поставлено довгоочікувану крапку у справі №0909/3386/2012 за позовом публічного акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» («Укрексімбанк») до Шевченка Олександра Леонідовича, Капітана Руслана Миколайовича та Савчук Надії Федорівни про відшкодування збитків в розмірі понад 6,5 млн. гривень, завданих банку в результаті вчиненого злочину зазначеними особами.
Як стало відомо з судового засідання, ще в 2006 році Рожнятівський районний суд визнав винними на той час посадових осіб ТОВ ВКФ «Кварта» у вчиненні кримінального злочину. Керівник цього підприємства Олександр Шевченко сумісно з своїми соратниками були звинувачені в неповерненні кредиту розміром у 5,5 млн. гривень та розтраті заставного майна.http://pr-if.info/?news=82
я в шоке. Как фашисты могли набрать столько голосов?...... Хотя всё закономерно. Фашизм обычно вылазит когда страны попадают в полную ...опу как наша
"Я могу сказать, что в будущем парламенте, мне кажется будет достаточно много результативно-ситуативных голосований и независимо от идеологических разногласий, мы готовы голосовать с коммунистами о запрете продажи земли. А с регионалами я вижу общее относительно коммунистической идеологии"
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
ви напевно що не в курсі справ про долар) але не буду вам читати лекцію по політекономіці... цю тему цікаво обговорювати з тямущими людьми... але Свобода не захищає щось конкретне..достатньо того, що вона унеможливить голосування за дебільні закони, які руйнують економіку і призводять до зубожіння населення! Саме для цього люди їх і вибрали! Вже якось дотягнемо до 2015-го... а там розберемось)))
Социальные закладки