Тема: Партия "Свобода" и Тягнибок

Ответить в теме
Страница 2479 из 4515 ПерваяПервая ... 1479 1979 2379 2429 2469 2477 2478 2479 2480 2481 2489 2529 2579 2979 3479 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 49,561 по 49,580 из 90292
  1. Вверх #49561
    Не покидает форум Аватар для фокс
    Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    і що? Ви що вважаєте юридичну фірму горошовими мішками? і якесь приватне підприємство також???? ну тоді я можу взяти собі теж цю гучну назву "грошовитий мішок"!!! тому що в мене є бізнес..навіть два... я ПП! свободівці! налітай!! мої гроші - ваші гроші!!!! але хочу потім розраховувати на віддачу!! ))))))))

а про всякі податкові вимоги можете мені не писати... я мала нещастя працювати в податковій... так так... і така ганьба була в моєму житті)))
    Та не включай ты дурку, у нас уже есть одна им. академика Ющенко.... То про Марченко из Белой Церкви включаешь, бизнес ли видите ли не такой как у Ахметова, теперь про Сех, или тебе хамера руководителя Свободы в Винице мало.... Тебе что каждый город поднять и показать, я даже не беру Западную , кто из бизнеса, в Свободе и уже давно (держат нос поветру).

Благодетели народные, за рабочий класс они....

2. Вверх #49562
    Не покидает форум Аватар для alinaz8
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение
    Та не включай ты дурку, у нас уже есть одна им. академика Ющенко.... То про Марченко из Белой Церкви включаешь, бизнес ли видите ли не такой как у Ахметова, теперь про Сех, или тебе хамера руководителя Свободы в Винице мало.... Тебе что каждый город поднять и показать, я даже не беру Западную , кто из бизнеса, в Свободе и уже давно (держат нос поветру).
    в Свободі 25тис членів партії... хочете про кожного інфу викласти?) єдиний компромат на 37 депутатів свободівців це хамер Тягнибока, якого вже немає)) Якщо ви вважаєте це страшним компроматом, то хай буде так... )

3. Вверх #49563
    Политический аналитик
    в Свободі 25тис членів партії... хочете про кожного інфу викласти?) єдиний компромат на 37 депутатів свободівців це хамер Тягнибока, якого вже немає)) Якщо ви вважаєте це страшним компроматом, то хай буде так... )
    Я так понял, про незаможність гордых депутатов-тягныбоковцев Вы больше утверждать не будете?
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

4. Вверх #49564
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Цитата Сообщение от Chode Посмотреть сообщение
    Ну, так где там еще про этнических украинцев? Обычная конституция, разница в том что вместо "народ" используется слово "нация", что тоже самое.
    только в твоем недалеком уме.

5. Вверх #49565
    User banned
    і що? Ви що вважаєте юридичну фірму горошовими мішками? і якесь приватне підприємство також???? ну тоді я можу взяти собі теж цю гучну назву "грошовитий мішок"!!! тому що в мене є бізнес..навіть два... я ПП! свободівці! налітай!! мої гроші - ваші гроші!!!! але хочу потім розраховувати на віддачу!! ))))))))

а про всякі податкові вимоги можете мені не писати... я мала нещастя працювати в податковій... так так... і така ганьба була в моєму житті)))
    Есть конечно беднее мышей церковных)))
    Партія «Свобода» може готувати документи до «Книги рекордів Гіннесса».

Вона веде на прохідному 19 місці списку людину, яка протягом минулого року разом з чотирма членами родини примудрилася прожити на 300 гривень на місяць.

Тобто родина з п”ятьох осіб існувала на 10 гривень в день.

Це якщо вірити декларації про доходикандидата Андрія Міщенка.

Згідно з документам, за всі 12 місяців минулого року він заробив 2 тисячі 755 гривень, а його дружина – 900 гривень. Також за весь рік. У родині, окрім дорослих, троє дітей. На рахунках в банку – нулі.

За документами, Міщенко – голова фермерського господарства «Колоденське».

Звичайно, жити на 10 гривень в день для п’ятьох осіб – це неможливе в природі. А, значить, у декларації написана неправда.

Сам Тягнибок не вигадав нічого кращого, як вигороджувати свого кандидата. В четвер протягом онлайн-дебатів Campus 3.0 його запитали, що значить така декларація кандидата.

«Це говорить тільки про одне – що „Свобода“ підійшла чесно до формування списків. Він (Міщенко) не має офіційної роботи і викручується, як викручується більшість родин. Влада знищила його бізнес, йому допомагають батьки. Переважна більшість українців саме такі цифри і малюють. Це людина, на яку я можу покластися», – пояснив Тягнибок.

Міщенко – це не рядовий член «Свободи». Він – керівник Дніпропетровського обласного штабу. А виходить, що отримував менше зарплату, ніж діти за рабську працю десь у Африці.

Звичайно, прикриватися словами про те, що «такі цифри малюють в декларації більшість українців» – це остання справа для політика.

Бо ти, як політик, маєш стати прикладом для суспільства. Тим більше, якщо «Свобода» претендує на те, аби бути краще за Партію регіонів.

До слова, в разі подолання «Свободою» 5 відсоткового бар’єру кандидат під номером 19 цілком може стати депутатом. Адже, приміром, в 1998 році Партія зелених набрала 5,43% і завела 19 осіб свого списку до парламенту.

Тому вже скоро Андрій Міщенко зі «Свободи» може перейти на утримання коштом державного бюджету. Це буде справжнє «покращення» – місячна депутатська зарплата вп’ятеро вище, ніж дохід цього кандидата за весь рік.

Сергій Лещенко, журналіст «Української правди»

6. Вверх #49566
    Не покидает форум Аватар для Гудвин
    про це затримання свободівця є дуже яскраве відео, де не маленька товпа людей намагалася відбити його... і це не тільки свободівці, а люди з вулиці...жінки! і не розсказуйте мені, що жінку навчили говорити на камеру такі речі!))) не встигли б навчити!все це було зненацька.
    Это в очередной раз доказывает невменяемость сторонников "свобода".
    Пофиг, что свободовца поймали на взятке.Пофиг, что он вор и взяточник.
    Главное,что он обещает зачмырить русских,заставить всех балакаты на мови и подарить всем свидомым кисельные берега.
    Ну не дебилы?
    Да, это не Рио-де-Жанейро!

7. Вверх #49567
    Да не хамер Тягнибока, а хаммер лидера Свободы в Винице. И для обслуживания этого хаммера, нужен соответсвующий бизнес, и это только в Винице.

И при чем здесь компромат. Что за базарный подход. Речь идет всего лишь о том, что в Свободе собрались и ходят в лидерах, довольно сотоятельные люди, которые владеют бизнесом. Да, это не бизнес регионалов, но для рабочего класса, от этого ни холодно ни жарко.

И те (ПР) и другие (Свобода, Улар, Бют) не выражают интересы абсолютного больинства граждан Украины - рабочих.

Боле, того, я не однократно обращал внимание, что самаа идеология, несмотря на антикапиталистческую казалось бы риторику в действительности это демагоия и направленна имено против интересов рабочего движения.

8. Вверх #49568
    User banned Аватар для Че Бурашка
    про це затримання свободівця є дуже яскраве відео, де не маленька товпа людей намагалася відбити його... і це не тільки свободівці, а люди з вулиці...жінки! і не розсказуйте мені, що жінку навчили говорити на камеру такі речі!))) не встигли б навчити!все це було зненацька.
    это была бритая ты?

9. Вверх #49569
    Живёт на форуме Аватар для Chode
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    только в твоем недалеком уме.
    Если у вас недалекий ум, открываете вики, читаете что бывают такие определения нации:
    Политическая нация
    Этнонация
    Можете объяснить, исходя из чего вы решили, что в конституции свободы используется второе значение, а не первое?

10. Вверх #49570
    User banned
    Цитата Сообщение от Sklif Посмотреть сообщение
    Попытка не засчитана,
    в решении указана сумма декларации, представленной и лично подписанной мужем Ирины Сех. Это весьма состоятельная семья.

Я предупреждал, что ссылка бронебойная, не так ли?

Будете пробовать еще раз?
    А что у нас еще есть на И.Сех?))))
    У Львові у ВО «Свобода» як відомо вся влада в руках! У дивних руках, котрі обов’язково одна одну миють і навіть вдають що ліва не знає що творить права, оскільки в правій партії всі руки праві! Та так вже править що часом потрібен сімейний підряд. Формально облрадою керує такий собі Олег Панькевич котрий в перервах між сесіями шпарить патріотичні книжки, а неформально його сестриця така собі Ірина Сех, котра старається забезпечити братові безбідний творчий процес. Так , наприклад 16 березня 2012 року сім’я Ірини Сех збирає позачергову сесію Львівської обласної ради,нібито щоб поклювати голову ОДА Михайла Костюка, але насправді така істерика спричинена іншим приводом - захистити свої мільйони, вкрадені з державного бюджету та у громади Львівської області. Адже правоохоронці раптом, не зважаючи на статус сімейки викрили такі схеми від яких волосся дибом! Цікаво що б на таке сказав ожилий раптом Степан Бандера, чи Євген Коновалець чиїми іменами люблять так козиряти свободівці
    Схема задіяна така – дуб, який вирубується у Львівській області, вже для приховування кінців переробляється на підприємствах Волині та Рівненщини, а потім переправляється за кордон з метою отримання «довгого долара». Таким чином народне багатство України викрадається і відправляється в Європу, а мільйони осідають в кишенях родини Сех. А вона, як голова екологічної комісії Львівської обласної ради, заручившись підтримкою свого брата – голови Львівської облради О.Панькевича досить успішно примудряється захистити вкрадені гроші в офшорках. Як відомо – у «Свободи» найбільше на Львівщині «контрабасне» лобі, тому ще у Львові подейкують, що фірму «Топаз», яка експортує дуб, часто використовують для контрабанди цигарок (приховуючи їх у виготовлених схованках у деревині). А це вже інший бізнес! Нічогенькі так колоди виходять у «Свободи»!
    Специально источник не вказую, нехай alinaz8 понервуэ)))

11. Вверх #49571

12. Вверх #49572
    Политический аналитик
    Цитата Сообщение от Гудвин Посмотреть сообщение
    Пофиг, что свободовца поймали на взятке.Пофиг, что он вор и взяточник.
    Главное,что он обещает зачмырить русских,заставить всех балакаты на мови и подарить всем свидомым кисельные берега.
    Что не мешало Мирному Олександру Борисовичу, №18 в списке, повесить судимость на 4 человек за 400 килограмм ржавой катанки, валявшейся за забором его предприятия.
    Феерический приговор здесь http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/11530021
    Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]

13. Вверх #49573
    слухайте! як би мені зараз прийшлось писати декларацію, то в мене не те що 300грн в місяць а взагалі була б нульова декларація))) і хай мені викручують руки і кричать "За що ти живеш???" я відповім " саджу картоплю і з цього живу")))) Как завещал великий Азаров (с)...І таку декларацію здають сотні тисяч підприємців в Україні!!! Ви ще їх звинуватьте в в обмані держави!!! Люди нікому нічого не винні!! Вони ні в кого нічого не вкрали! Їх жмуть менти..їх жме податкова! Вони плюнули і почали здавати нульові декларації! Ніхто не буде платити цій ворожій владі! Тому що влада замість допомоги тільки їх чавить!!!!

14. Вверх #49574
    Политический аналитик
    слухайте! як би мені зараз прийшлось писати декларацію
    Ваша декларация никого не интересует, речь о депутатах-тягныбоковцах, кристально чистых и незаможніх.
    Депутатам врать низззя, они должны быть честные люди - иначе какой смысл менять Раду, пускай бы эти дальше и сидели.
    А в декларациях - вранье, Вы не станете утверждать обратное.

15. Вверх #49575
    User banned
    слухайте! як би мені зараз прийшлось писати декларацію, то в мене не те що 300грн в місяць а взагалі була б нульова декларація))) і хай мені викручують руки і кричать "За що ти живеш???" я відповім " саджу картоплю і з цього живу")))) Как завещал великий Азаров (с)...І таку декларацію здають сотні тисяч підприємців в Україні!!! Ви ще їх звинуватьте в в обмані держави!!! Люди нікому нічого не винні!! Вони ні в кого нічого не вкрали! Їх жмуть менти..їх жме податкова! Вони плюнули і почали здавати нульові декларації! Ніхто не буде платити цій ворожій владі! Тому що влада замість допомоги тільки їх чавить!!!!
    Как Ирину Сех?
    Хотя вроде она сама во владе.)))

16. Вверх #49576
    Живёт на форуме Аватар для Chode
    Цитата Сообщение от Sklif Посмотреть сообщение
    Ваша декларация никого не интересует, речь о депутатах-тягныбоковцах, кристально чистых и незаможніх.
    Депутатам врать низззя, они должны быть честные люди - иначе какой смысл менять Раду, пускай бы эти дальше и сидели.
    Я не согласен, кристально честных людей у нас вообще мало, потому что система к этому не располагает.
    Но есть разница между человеком просто не заплатившим налоги, и допустим человеком укравший кусок одесского побережья как Кивалов, например.

17. Вверх #49577
    И шо?К чему это всё?

18. Вверх #49578
    Мене також не цікавлять деклараціії, навіть владі. Я знаю, що капітал взагалі, капітал багатьох з лідерів свободи базується на додатковій вартості за рахунок екплуатації здібностей найманих працівників.

В цьюму сенсі, Свобода нічим не відрізняється від тигже регіонів.

Що до тебе. Якщо тебе вона і чавить, то це зовсім не означає, що вона чавить лідерів свободи, багато з яких живуть за рахунок екплуатації робочої сили.

19. Вверх #49579
    Политический аналитик
    Я не согласен, кристально честных людей у нас вообще мало, потому что система к этому не располагает.
    Но есть разница между человеком просто не заплатившим налоги, и допустим человеком укравший кусок одесского побережья как Кивалов, например.
    И человеком, вырубающем и так обнищавшие леса, в т.ч. и карпатские, правда?
    Фамилия выше указана.
    Этому человеку глубоко до дупы то, что земляков топит регулярно - держава надасть допомогу.
    Верно?

А что сделает человек при большой власти, когда он еще будучи мелким бугром ни за что ни про что завесил судимости на четырех людей, Вы предположить можете?
    Фамилия тоже выше.

20. Вверх #49580
    Прелестно)))))))))
    Но в теме о "свобода" было бы уместнее написать
    Но есть разница между человеком просто не заплатившим налоги, и допустим человеком
    вымогавшем взятку за выдачу справки о градостроительных условиях и ограничениях строительства жилого дома))))))))))))))

Ответить в теме
Страница 2479 из 4515 ПерваяПервая ... 1479 1979 2379 2429 2469 2477 2478 2479 2480 2481 2489 2529 2579 2979 3479 ... ПоследняяПоследняя