Мы пристегиваемся.
|
Мы пристегиваемся.
Ты даже не представляешь где я был и что я там видел (С)
еще из вычитанного в новой редакции:
- исключается Стаття 265-1. Тимчасове вилучення посвідчення водія
---------- Сообщение добавлено 15.07.2015 в 11:26 ----------
и еще интересное
статтю 283 після частини другої доповнити новими частинами такого змісту:
...
"Постанова по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі, крім даних, визначених частинами другою і третьою цієї статті, повинна містити відомості про веб-сайт в мережі Інтернет, на якому особа може ознайомитись із зображенням чи відеозаписом транспортного засобу в момент учинення адміністративного правопорушення, та ідентифікатор для доступу до зазначеної інформації."
...
---------- Сообщение добавлено 15.07.2015 в 11:30 ----------
и еще чутка:
"У разі сплати фізичною або юридичною особою п’ятдесяти відсотків розміру штрафу протягом трьох днів з дня вручення постанови про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, така постанова вважається виконаною."
---------- Сообщение добавлено 15.07.2015 в 11:31 ----------
У разі несплати штрафу і пені протягом тридцяти днів з дня виникнення підстав для її стягнення на наступний день після закінчення цього строку особа вважається такою, що позбавлена права керування транспортним засобом на строк шість місяців.
Позбавлення права керування транспортним засобом відповідно до частини другої цієї статті не звільняє від сплати штрафу і пені
---------- Сообщение добавлено 15.07.2015 в 11:37 ----------
больше ничо такого не нашел, бОльшая часть статьи - замена вилок штрафов на минимальное их значение.
Alyans, так в чем же подвох?
байкер в шлеме)) лицо и не набьешь))
не знаю, или по тому что друзья байкеры, или что, но вообще не мешают они мне, даже если по встречке идет, я пропускаю, ну он спешит, если глупец, то не долго ездить, если умный, то мешать не будет. чаще, они объезжают, и след их простыл.
Судьба - это не вопрос случая, а вопрос выбора. Ее не надо ждать, ее нужно создавать!
в субботу утром
смешные они - машущие ластами.
По факту не представился и т.д.
диалог:
- доброе утро
- доброе
- операцияпьяныйводительтрезвыйвсехорошо
- да
- счастливой дороги
Так как "не було часу та натхнення" на потролить, то я просто поехал дальше))))
у меня сидели двое детей по 12 сзади, когда об меня затормозил какой-то дятел...зазевался он...(тащились по переулку, впереди джипчик и кот, который хотел покончить жизнь самоубийством под его колесами..джиповод тормознул...я сзади ехала с приличной дистанцией и тоже притормозила, а вод дятел сзади гаву поймал)...ладно, пусть зевает дальше за свои деньги - так не хотел же с ними расставаться и рассказывал, что покраска бампера стоит 40уе...кисточкой я могу и бесплатно так покрасить...
они были пристегнуты, но тряхнуло сильно...а то тоже носы бы поразбивали...
1+1=4
т.е. ты думаешь, что написав заявление о краже ты сделаешь себе легче ?"Стаття 279 3. Звільнення власника транспортного засобу від адміністративної відповідальності за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі
Власник транспортного засобу або особа, яка ввезла транспортний засіб на територію України, звільняється від адміністративної відповідальності за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі, у разі якщо:
ним надана інформація, що транспортний засіб вибув з його володіння внаслідок протиправних дій інших осіб, або щодо протиправного використання іншими особами номерних знаків, що належать його транспортному засобу;
There's nthng in the world that can stop us, you have to say it'll be done
было ?!
There's nthng in the world that can stop us, you have to say it'll be done
Социальные закладки