Тема: Тимошенко

Закрытая тема
Страница 2448 из 4484 ПерваяПервая ... 1448 1948 2348 2398 2438 2446 2447 2448 2449 2450 2458 2498 2548 2948 3448 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 48,941 по 48,960 из 89679
  1. Вверх #48941
    User banned
    Цитата Сообщение от УГОЛЁК Посмотреть сообщение
    отсидела -это сильно сказано) если бы их посадили ,то ПР не было
    всех не пересажают)

мнение Яценюка ,в данном вопросе ,не имеет значение.его партия ,для начало ,нехай займет второе место.
    то она лидер оппозиции признают все
    твои слова?
    утверждение оказалось ложным, не так ли?)

2. Вверх #48942
    Не покидает форум Аватар для УГОЛЁК
    Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    всех не пересажают)
    твои слова?
    утверждение оказалось ложным, не так ли?)
    такие утверждения всегда можно назвать ложными))))
    ведь в гондурасе даже не знают ,кто такая Тимошенко .)) не занимайтесь софистикой ,а просто признайте факт ,что она лидер оппозиции. нравица это кому-то или нет )
    ...родной брат Алмаза.

3. Вверх #48943
    User banned
    такие утверждения всегда можно назвать ложными))))
    ведь в гондурасе даже не знают ,кто такая Тимошенко .)) не занимайтесь софистикой ,а просто признайте факт ,что она лидер оппозиции. нравица это кому-то или нет )
    это не факт, а твое ( и еще чье-то) мнение.
    ... а ошибки надо уметь признавать

4. Вверх #48944
    Цитата Сообщение от greenok Посмотреть сообщение
    это не факт, а твое ( и еще чье-то) мнение.
    ... а ошибки надо уметь признавать
    что ты называешь ошибкой ? не избрание Тимошенко президентом))) соглашусь однако)))))
    ...родной брат Алмаза.

5. Вверх #48945
    Постоялец форума Аватар для Old_Cat
    @YuliaTymoshenko
    Юлія Тимошенко
    Доброї ночі.Як і обіцяла,хочу поділитися оцінкою щодо арешту.Вибачте,що трохи пізно,але тільки зараз мала час написати bit.ly/mnRyxZ
    55 minutes ago via Twitter for iPad Favorite Undo Retweet Reply

6. Вверх #48946
    26 Тра 2011, 00:16
    Юлія Тимошенко. Про арешт

Сьогодні вранці переглянула та послухала ключові інформаційні повідомлення, почитала репліки політологів та експертів, присвячені моєму вчорашньому затриманню, і зрозуміла про що, в основному, вони пишуть. Ось приблизний перелік:

1. Арешт для Тимошенко дуже вигідний і вона має дякувати долі за такий подарунок, оскільки через затримання зросте її рейтинг.

2. Ніякого арешту не було і не планувалося. Це все PR.

3. Тимошенко надзвичайно зухвало поводила себе зі слідчими прокуратури, не з’являлася на виклики, тому вони образилися і затримали її з виховною метою.

І найцікавіша теза:

4. У нашій демократичній країні неправильно просто так арештовувати Тимошенко, треба обов’язково дочекатися "законного" судового рішення і вже тоді "чесно" заарештовувати.

Маю декілька думок з цього приводу, також по пунктах, з Вашого дозволу.

7. Вверх #48947
    Перше. Говорити про підняття рейтингу шляхом перебування у в’язниці можуть тільки ті, хто там не бував і не знають, що таке в’язниця. Через такі ж політичні переслідування мені там вже одного разу довелося побувати і я знаю чого варте таке "відрядження".

Перебування там — це не просто приниження, це страждання. Це втрата здоров’я та життя. Чи вартий цього будь-який рейтинг?

Я віруюча людина і, коли звертаюся до Бога, прошу, щоб все було добре і в нашій країні, і у всіх хороших людей. Я жодного разу не просила Господа "прилаштувати" мене на нари, не вимолювала собі арешт і камеру в тюрмі, щоб як на дріжджах виростав рейтинг.

Чи Ви, шановні експерти, дійсно вважаєте, що я вчора вийшла на волю після семигодинного затримання глибоко розчарованою через те, що мене випустили?

Чи дійсно Ви вважаєте, що у ту мить, коли мені повідомили про арешт, я була на сьомому небі від щастя, кинулася обійматися з Нечвоглодом та пити на радощах шампанське?

...Я нікому і ніколи не побажаю такого "дарунку долі", який вчора пережила я, моя мама, моя донька, мій чоловік, мої колеги, друзі й усі люди, які мене підтримують.

Жодні рейтинги не варті втрати навіть одного дня свободи, і це стосується не тільки політиків, це стосується кожної нормальної людини.

Інколи бувають такі моменти, які важко пояснити доступними словами, бо контрапункт емоцій значно ширший за спектр готових слів. Це, наприклад, такий випадок, коли ти не боїшся, але тобі страшно. Повірте, так також буває в житті.

Інша справа, що по-різному можна переживати цей страх. Можна впасти від одного яйця. А можна тримати себе гідно.

Підсумую думки з цього питання. Якби мені було достеменно відомо, що ціною мого арешту Україну чарівним чином буде звільнено від нинішнього кримінального режиму і в країні запанує щастя, то я б, напевно, погодилася. Гра була б варта свічок. Але арешт навпаки мінімізує шанс на такий результат, бо більшість політиків вже перемогли, знайшовши своє місце у владному пасьянсі та граючи за узгодженими сценаріями. Майже не залишилося тих, хто готовий та може зупиняти орду.

8. Вверх #48948
    Друге. Вчора відбулося справжнє затримання. Це була не репетиція, як написали деякі експерти, а повноцінний процес арешту.

Тільки-но ми з моїм адвокатом Сергієм Власенком переступили поріг прокуратури, як з усіх коридорів нас було заблоковано спецназівцями, озброєними з голови до ніг, одягнутими в чорне, у масках з прорізами для очей. У цивілізованому світі так блокують лише терористів. В Україні так блокують тих, хто перейшов дорогу нинішній владі.

Відразу після цього нам пред’явили ухвалу Печерського суду про моє затримання
    (дивитися ухвалу). Описали всі особисті речі. В протоколі записали в що я була вдягнута. Особливо цікавили колір костюму та взуття. Не знаю чому...А потім методично та зі знанням справи жінка-наглядач обшукувала мене сантиметр за сантиметром, мабуть, перевіряючи, чи немає у мене на тілі пояса шахіда або зброї масового знищення. А потім почалася "чисто конкретна" розмова "пацанів" від слідства. За декілька годин вони пред’явили обвинувачення, дали декілька хвилин нібито з ним ознайомитися, і одразу оголосили, що розпочався допит, але додали, що у них немає до мене ніяких запитань і що мої пояснення їх не цікавлять. Скоромовкою якийсь керівник департаменту прочитав мені висновки експертиз, які так само замовлялися зранку, а ввечері вже були дисципліновано сфальшовані. Було зрозуміло, що "пацани" вже набили руку на справах Луценка, Макаренка, Діденка, Шепітька, Іващенка та інших, а головне — переступили межу, за якою повністю атрофувалася совість. Їх совість стала, як морда у бультер’єра — нечутлива до болю. Кумедно виглядало, коли вони регулярно бігали у сусідню кімнату, де сиділи "старшиє товаріщі", щоб отримати дозвіл на дію, фразу або, навіть, думку, ніби їх смикали за нитку.

Одночасно на першому поверсі протягом багатьох годин у своїх кімнатах були заблоковані рядові працівники прокуратури, їх не випускали навіть у туалет. Цікаво, вони-то чим загрожують режиму?

А потім в якийсь момент "нечвоглоди" розплавились, як морозиво на батареї, та сором’язливо пред’явили мені постанову про звільнення. Далі вони дали спецназівцям в масках замість команди "ФАС" команду "ФУ" і випустили нас із Сергієм Власенком на волю.

Усі сім годин, проведені в прокуратурі, ми були ізольовані від зовнішнього світу. Для мене арешт став фактом з першої хвилини вчорашнього допиту і я жила з цим "почуттям" усі сім годин. Це були не найкращі сім годин у моєму житті.

Вони, без сумніву, планували арешт. Їм давно наплювати на країну, на закони, на громадську думку, на весь народ. Вони виграли цю країну на минулих виборах і їм залишилося провести останні зачистки, щоб повністю опанувати її. Для всіх, хто з цим не погоджується, готові такі "подарунки долі", як ув’язнення Юрія Луценка або мій арешт.

Я абсолютно переконана, що вони відмовилися від ідеї арешту тільки під жорстоким тиском киян, які стихійно почали з’їжджатися до ГПУ, чесних журналістів, а також через реакцію світового співтовариства. Це був не сценарій по залякуванню, це був план арешту, який провалився. У них немає ніяких сценаріїв за винятком двох: грабувати країну і класти обличчям на підлогу чи закопувати у терикони всіх, хто проти цього.

Хочу подякувати всім людям, які прийшли вчора під стіни прокуратури, Європейській народній партії та її Президенту, Президенту Європарламенту, політичним діячам Європейського Союзу і світу, дипломатам, усім тим, хто втрутився в цей процес. Це Вас вони вчора злякалися, завдяки Вам я сьогодні на свободі і можу розповісти про свої враження та продовжити роботу.

9. Вверх #48949

10. Вверх #48950
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от Old_Cat Посмотреть сообщение
    Перше. Говорити про підняття рейтингу шляхом перебування у в’язниці можуть тільки ті, хто там не бував і не знають, що таке в’язниця.
    рассказы опытного сидельца ...

11. Вверх #48951
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от Владимир 2 Посмотреть сообщение
    Суд США уличил Тимошенко в коррупции и обязал вернуть $19 млн. Документы

http://mignews.com.ua/ru/articles/72585.html

Ответчиком выступала американская компании Olden Group, LLC., которая вместе с украинской компанией "Интерфарм" занималась поставками лекарств на Украину. Значит, Olden Group, LLC в одиночку не будет возмещать урон. Еще предстоит фиг знает сколько судов пройти, что бы определить части выплат каждой компании. Во всяком случае, 19 миллионов баксов не с Тимошенко будут выбивать.
    .
    ...

12. Вверх #48952
    юрист
    <p>
    очевидно твой прибор они не заметили , маловат он для них оказался)а вот избирательность украинского <br>закона заметили все. Юльку в камеру ,невопрос ,но и яныковича и его команду в соседнею.<br><strong><u>или так или никак</u></strong>.
    вот такие заполитизированые категорические утверждения и приводят к взаимному крышеванию преступлений власти. потому что выбирая из "посадить и себя и предшественника" и "никого не посадить", выбирают "не садить никого", так безопаснее. только у меня большое сомнение, что если (не дай Бог) к власти прийдет Тимоха, то она вместе с бандой Януковича посадит и членов Банды Юлии Тимошенко. "или так, или никак!" (С) Уголек оно ж только врагам желается плохо, а своих трогать нельзя. меня же вполне устроит, если щас посадят (за дело) банду Тимохи, а потом бандитов Яныка. тогда находящиеся у власти реально будут бояться творить "чудеса"
    Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(

13. Вверх #48953
    Цитата Сообщение от мыслитель Посмотреть сообщение
    <p>вот такие заполитизированые категорические утверждения и приводят к взаимному крышеванию преступлений власти. потому что выбирая из "посадить и себя и предшественника" и "никого не посадить", выбирают "не садить никого", так безопаснее. только у меня большое сомнение, что если (не дай Бог) к власти прийдет Тимоха, то она вместе с бандой Януковича посадит и членов Банды Юлии Тимошенко. "или так, или никак!" (С) Уголек оно ж только врагам желается плохо, а своих трогать нельзя. меня же вполне устроит, если щас посадят (за дело) банду Тимохи, а потом бандитов Яныка. тогда находящиеся у власти реально будут бояться творить "чудеса"
    гарантии нет ,что банду януковича посадят ))
    ...родной брат Алмаза.

14. Вверх #48954
    User banned
    гарантии нет ,что банду януковича посадят ))
    Так и нет гарантии, что юльку тоже туда же. ИМХО, подергают, на нервишках балладу сыграют и все. Юльке рейтинг, янук же типа "борется" с коррупцией. В итоге, все при своих.

15. Вверх #48955
    Цитата Сообщение от Fatal exception Посмотреть сообщение
    Так и нет гарантии, что юльку тоже туда же. ИМХО, подергают, на нервишках балладу сыграют и все. Юльке рейтинг, янук же типа "борется" с коррупцией. В итоге, все при своих.
    сам так думаю и даже....
    я кое кому предложил поспорить на такой вариант )) ставка 1:10 в форумной валюте + -))))
    ...родной брат Алмаза.

16. Вверх #48956
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Fatal exception Посмотреть сообщение
    Не думаю что при своих... Для Юльки и посадка и непосадка более рейтингоподнимальны..., а для Яныка - посадка это резкое осуждение запада, а непосадка - проявление слабости...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

17. Вверх #48957
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Не думаю что при своих... Для Юльки и посадка и непосадка более рейтингоподнимальны..., а для Яныка - посадка это резкое осуждение запада, а непосадка - проявление слабости...
    кому нужен рейтинг в тюрьме )
    ...родной брат Алмаза.

18. Вверх #48958
    Не покидает форум Аватар для Аятолла
    Мир Вам!
    я кое кому предложил поспорить на такой вариант ))
    Кое-кто очень труслив и боится собственной тени, а не то что спора...
    кому нужен рейтинг в тюрьме )
    Не, Вы, бесстрашнейший, нам нужны здесь...а за тюрьму не думайте, там плохо...эт я Вам точно говорю...

19. Вверх #48959
    Цитата Сообщение от Аятолла Посмотреть сообщение
    Мир Вам!

плюсы зажал или минусов боиси
    Не, Вы, бесстрашнейший, нам нужны здесь...а за тюрьму не думайте, там плохо...эт я Вам точно говорю...
    во сам говоришь плохо ,а безащитной жинки такое желаешь
    ...родной брат Алмаза.

20. Вверх #48960
    User banned
    Мир Вам!

хотелось бы, чтобы мысли были более материальны)

Закрытая тема
Страница 2448 из 4484 ПерваяПервая ... 1448 1948 2348 2398 2438 2446 2447 2448 2449 2450 2458 2498 2548 2948 3448 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права