Кажуть мер вийшов до людей.
Але не тоді, коли нас там будо десь тисяча і я там стояла тиждень, а саме сьогодні, коли я написала що ми маємо їхати на Донбас і готуватися. Що звісно дуже «сміливо».. ну то таке. Вийшов нарешті вже добре.
Ну і як завжди почалось що «ми допомогаємо, ми молодці і таке інше» а потім пролунало головне: що, вибори вже готуються? Кто вас накрутив на вибори??
Так от. Хочу нагадати голові нашого міста, що по перше війна в країні і ніяких виборів не буде. А навіть і якби були, то таке припущення саме до нашого «протесту» образливо і неприпустимо, бо всі розуміють хто там стоїть і звідки- туди вийшли жінки, діти, літні люди, волонтери , поранені. Ми співаємо гімн та українські пісні, ми чемні та виховані, ми не скандуємо нічого окрім «слава ЗСУ. Гроші ЗСУ»
Звісно там іноді лунають «Генавиходи» але то Одеса та єдинічні викрики)
Ми вийшли не ПРОТИ влади
Ми вийшли за ЗСУ!!
Ми вийшли захистити їхні інтереси, поки вони захищають нас, країну і, до речі, вас також.
Наш заклик не лише до вас- наш заклик до міської та Областной влади, а також до депутатів міської та Областной влади. Просто мерія це «центральна точка нашого доступу до влади». І ми сподіваємося що хочь хтось з вас почує та вже знайде сили показати, що він дійсно людина, а не істота, яка під час війни буде у свого відбирати та припинить цей «ялинковий суд» та знущання над людьми.
В нас більше немає часу та бажання слухати офіційні дежурні речі про «вашу допомогу».
Вам потрібно вже усвідомити, що ви не допомогаєте - ви виконуєте ваш обов’язок! То люди допомогають, коли спочатку платять податки (на які ви мажете забеспечивати обороноспособність області) а потім ще дають гроші, щоб закрити те, що ОМС не можуть зробити. Це по перше.
По друге, ніхто не каже, що наша обаласть та місто нічого не роблять! Робить. Але не в тому обсязі як можете.
Ми кажемо досі купувати ялинки по 6 млн, ремонтувати суди пл 106 млн чи фасади театрів по 31 млн.
Ці речі не перетинаються і не треба зміщувати акценти . Все, що робить місто і область це звісно дуже добре. Але цього не достатньо!
В Київі вчора бачила зам мера маленького міста, яке отримало за 1,5 року 20 млн ПДФО від військовмх, а надало допомоги на 60 млн!! Малесеньке містечко. Я хотіла його забрати з собою))
Ось які приклади є!!!
Ми також хочемо пишатися своїм містом і областю. А мені в Київі тільки очі хотілось відводити донизу((
І ось проти цього ми виходимо. Коли не закриті купа питань військових чи поранених не можна купувати ялинки та ремонтувати суди!
Закінчиться війна - ремонтуйте, будуйте, садить дерева. Але зараз це кожного дня ціна чогось життя.
А ще не треба навіть намагатися зараз перекинути на військових, що вони запити не пишуть а так би їм ви все дали.
Бо нагадаю, коли трапилось лихо в херсонський області саме представники влади мені дзвонили і питали чи зможемо ми швидко купити човни та рятувальні жилети, бо держава так швидко зреагувати не може. І я це розуміла і люди також і ми відразу включалися в такі запити. А тепер виходить, зо в вас цих запитів не було??)))
припинить шукати винних поруч. Зазирніть до себе будь ласка.
09.09.23 в 09:09 ми знов вийдемо до вас. В нас іншого виходу не має, бо іншої країни в нас не має. І дивитися як кожного дня гинуть хлопці у яких не вистачає кожного дня автівок і лікіків і дронів і купи всього ще (і ви ж це знаєте) !!!
Навіть рефрижераторів не вистачає..
Привезить хочби полеглих До дому так, як це має бути.
За цей тиждень сотні війсоквих мені писали дзвонили підтримували. Деяким навіть по шапці надавали(( тому я припинила викладати такі записи чи фото. А по друге я не хотіла, щоб знов нас вони захищали. Я хотіла щоб суспільство, як в суботу, показало їм що ми не мовчимо. Бо саме з мовчання починається рабство..
Ми не будемо мовчати
Поширюйте будьласка
#ЗСУвПершуЧергу
#прогулянкидумською
А хлопці кажуть мені- викладай!
Нам вже тут нічого не страшно. Ворог перед нами а за нами всі ви.
Одеса
поки ще далеко до перемоги ..
Социальные закладки