Сообщение от OtstreL
У полку провакаторів прибуло , цікаво ви чий клон ????
|
Сообщение от OtstreL
У полку провакаторів прибуло , цікаво ви чий клон ????
ALKA, бачиш, оце є результатом того, що 15 років з людьми грались в одну гру: як з них зробити зомбі. На це були спрямовані всі зусилля правлячої верхівки. І от результат - жодної власної думки не має лише злоба та ненавість. В цьому є і вина таких як ти "обиватєлєй".Сообщение от OtstreL
Муха, какая к вам может быть любовь, когда вы отстаивате фашиков, которые, например, моего прадеда убили??Сообщение от muha
Де вони його вбили в районному управліні МГБ ????Сообщение от OtstreL
Муха ,а как расстреллятть на новый год обещали ! Запамятовали ? Или на алкоголь спишем !Сообщение от muha
И думаете ваши угрожающие нотки в некоторых постах не видны...тоже зомбирование ?
Или наш Дохтур -77 со своей неординарной внешностью а ля Пиночет.
нет. из-за угла. как всегда они это делали.Сообщение от Братчик
А зрозуміло і залишили свої дані , ми бійці УПА вбили такого то такогоСообщение от OtstreL
ALKA, от мені цікаво - ти одесит? А може ти переляканий? Я вже неоднарозово бачив, що з гумором в тебе проблеми.Сообщение от ALKA
Цікаво, а де ти Доктора бачив, чи ви з ним знайомі?
АЛКА, от знайшов мої НОВОРІЧНІ вітання https://forumodua.com/showthread.php?t=22118&page=3
muha,
Мого діда серйозно ранили бандерівці десь під Львовом. І за що тепер я повинен любити "героїв" УПА? Муха, чи знаєш ти, що більшість населення, що проживали в УРСР, воювали за ЧА. А отже УПА - зрадники для більшості українців. Говорю словами очевидця.
.
Понял,влияние алкоголя.С кем не бывает.Может и этот экстремист в дупель пьяный сейчас.....Сообщение от muha
Моїх грабували тобі подібні, перестріляти вас, чи що?Сообщение от Sub
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Алкоголь - не вживаю принципово! Я тобі про це писав. Беру приклад з Бандери. Він не пив і не курив.Сообщение от ALKA
Так и ответил я же что "добрый дядечка."...Может и наш возмутитель спокойствия.проспится да помнить ничего не будет...Сообщение от muha
.
Тут питання стоїть ребром. Визнавати або не визнавати. Для більшості - зрадники.Сообщение от STK
.
Звичайно, для комуністів зрадники, бо почали захищатися замість того, щоб стати їх рабами.Сообщение от Sub
И кто-то говорит о мире, дружбе, жвачках...Сообщение от STK
Вот такие мы, миролюбивые...
СТК Были предателями для 42 миллионов а героями для 9 миллионов.Сообщение от STK
ЗЫ.цифры приблизительны.Соотношение....
Я бачу, які ви миролюбні, тут вже не один рвався когось розстрілювати.Сообщение от OtstreL
Співвідношення приблизно 50/50. Ветеранів УПА вважають героями (або просто не вважають бандитами) переважна більшість жителів Західної і майже половина жителів Наддніпрянської України.Сообщение от ALKA
Социальные закладки