Red Dan с меня пиво !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Red Dan с меня пиво !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сообщение от B.O.S.S.
Понимаешь это похоже на ситуацию - Тебя обвинили в преступлениях , причем не просто тишком нишком , а превселюдно , заявил про твою не порядочность , ты желая защитить свое доброе имя говориш: "Где факты , откуда информация ?"
А тебе отвечают: "Раследования проводить не буду тебе надо ты и раследуй"
Ты разницу чувствуешь между ПРОСТО надписью и тэгом, надписью в квадратных скобках [...]? В моём понятии ВСЕ, что написано правилах, касается именно [...].Сообщение от YOKO
Понимаю.. Понимаю, что тебе наплевать на правила форума..Сообщение от Slav K
Ссори за оффтоп
Последний раз редактировалось eKcTpaBepT; 19.10.2006 в 19:01.
Red Skin
А вас что не пригласили? По-моему приглашали всех. Скажите, вы на самом деле красный скин? А то киевские красные скины вместе с бендеровцами были. Если интересно зайдите на redskins.ru на форум почитайте.
Вже все давно розпитав про підозрілих.Сообщение от JIacKaBbIu DywuTeJIb
![]()
Про тих "бандерівців", яких моя бабуся бачила розказувала, що нікого з них не знала (місцевих більш-меньш знала, в селах людей не так багато живе), до них говорив весь час один, інші тільки між собою перемовлялися на далеко не волинському, або поліському діалекті. Незнаю хто то були, але точно не місцеві, може й з НКВД.
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Повторяю в этой теме, поскольку родственная похоже заглохла.
Как вам такое нравится ?
100 битв УПА с немецкими войсками
http://upa1.netfirms.com/army1uk1.htm
"09 травня німці силою 400 осіб напали на село Яполоть, Костопільщина, грабуючи людей. УПА силою двох сотень окружив німців з трьох сторін. Розгорівся шестигодинний важкий бій. Втрати німців: 80 вбитих і ранених; втрати УПА: 0 " Богатыри былинные, да и только.
Кстати назовите хоть один город который УПА освободило от немцев ??
Ну так что кто едет на следующий год? думаю лучше всего в місті Лева зібратись , там і до поляків поблище дасть бог скоро може кусок польщі ще приєднаємо)
А радянські, або польські партизани?Сообщение от Fman
Чого на цей рік до нас не приїхали, якщо такі герої? Не хочете взнати, що з вами зроблять люди, якщо ви нападете на ветеранів УПА, або пенсіонерів, які були на мітингу?
Ми в Київі були нас 3 кордона барса тримало в них одібрали з 10 заборів.якби не менти нашіб до вашіх бистродістались і вибилиб всяку дурість із голови
цьго разу наробили дубців с куском фанерки - плакат.
УПА Армія???? чи всежтики партизани?може УПП
партизанили по скронях з пляшкою самогону
Как писали на германских орудиях - последний убедительный довод.
Назовите хоть кто-нибудь населенный пункт, который освободила УПА.
В Рівному ситуація була б трохи інша, 3 кордона Беркута, які вас рятують від місцевого населення )))Сообщение от Fman
Та годі вам, вже всі повернулися назад з миром - згортайте тему!!! Нема чого списа ломати об скелю!!! Схаменіться, добродії!
Лягайте спати-спочивати! Надобраніч! Нехай сплять усі малятка, любі хлопчики, дівчатка! Добраніч, добраніч, добраніч!!!
Последний раз редактировалось Good++++; 20.10.2006 в 00:08.
Боже, Україну збережи,
Господи, помилуй нас!
Чим вони мали звільняти? Де в них була захована артилерія, бронетехніка, авіація?Сообщение от magentis
Fman , старих людей, які не мають відношення до УПА, а просто їх підтримують ви теж бити збирались?
Ну тогда мелко воруем поросят, вместо "освобождения" населенных пунктов Украины.Сообщение от STK
Ти про радянських партизан?Сообщение от magentis
Я прошу назвать хотя бы один населенный пункт, который освободила УПА.Сообщение от STK
Пока я вижу
http://upa1.netfirms.com/army1uk1.htm
ой шо ви такое кажите, я й сам старий еврейСообщение от STK
та у нас же небило ні пушек ні бонивичка ні самалетика, нупотомушо ми все продалі .. а деньги у нас забрали у нас ничего нету,ми украинские евреі мірние люди зачем нам с кемто воевать? вон есть руские пусть они с немцами и бются.
Хоті в би взнати, скільки тут є героїв, які б пішли невеликим загоном з гвинтівкою звільняти місто від німців? Не розумніше вести партизанську війну, якщо програєш в кількості і озброєнні?
Та все в нас було, тут в кожного атомна бомба на городі закопанаСообщение от Fman
![]()
Социальные закладки