|
там еще хуже.. Баннер был адресован топ-менеджерам ФК Карпаты: ген. директору Дедишину (2-й номер в избирательном списке Партии регионов во Львовский горсовет), спорт. директору клуба Юрчишину (баллотируется по спискам Партии регионов во Львовский облсовет).Во время матча "Карпат" и "Металлиста" на стадионе "Украина" в 12-м туре Премьер-лиги львовские фанаты выставили баннер, на котором послали "партию районов", намекая, очевидно, на правящую в Украине Партию регионов.
и как они по улицам Львова после этого ходят..
а так хорошо начинали.. заказали клубу новую форму, бандеровских расцветок.. и все слили..![]()
та ладно...
вот опрос по Луцку - думаю, что некоторое сходство со Львовом будет - хотя, полагаю, результат по т.н. "Свободе" во Львове будет значительно выше
Якби вибори депутатів міської ради проходили у найближчу неділю, то за представників якої партії або блоку Ви б проголосували?
http://www.volynnews.com/news/city/c...holovy_zayava/«Батьківщина» 21,95%
«Сильна Україна» 10,01%
Європейська партія України 9,88%
«Наша Україна» 7,42%
ВО «Свобода» 6,2%
Партія регіонів 5,81%
«Фронт змін» 5,29%
Партія лучан 4,26%
Партія Єдиний Центр 4,2%
«За Україну» 2,52%
КПУ 2,00%
ПРП 0,9%
Соціалістична партія 0,65%
Інша партія 4,91%
Ні за кого 14%
Последний раз редактировалось Sklif; 05.10.2010 в 11:27.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Не зовсім так, друже, Луцьк дещо відмінний за симпатіями від Львова чи Тернополя, чи Івано-Франківська.
Львів:
Тернопіль:Сім партій пройшли б до Львівської міськради, якби вибори відбулись найближчої неділі. Такі результати соціологічного опитування, проведеного Українським центром вивчення громадської думки "Соціоінформ" і оприлюдненого на прес-конференції в понеділок.
За даними директора центру Наталії Зайцевої-Чіпак, лідером симпатій виборців стало ВО "Свобода", за яке готові проголосувати 19,8% виборців Львова, на другому місці – ВО "Батьківщина" (15%), на третьому – "Фронт змін" (8,8%).
Трьохвідсотковий бар'єр також долають Партія регіонів (6%), "Наша Україна" і "Сильна Україна" – по 5,6%, а також партія "Пора" (3,9%).
Проти всіх готові голосувати 8,1% респондентів, 5,8% не підуть на вибори, а 13,8% ще не визначилися з вибором.
Водночас, на виборах міського голови більшість учасників опитування готові підтримати нинішнього мера Андрія Садовго – 33,8%. На другому місці – лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок (12,5%), на третьому – лідер львівської організації Партії регіонів, народний депутат Петро Писарчук – 11,8%.
Ще не визначилися зі своїм вибором 15% львів'ян, а 6,6% налаштовані голосувати проти всіх.
Опитування проводили 1-5 вересня методом поквартирного опитування 800 жителів Львова, старших за 18 років.
Івано-Франківськ:Лідерами симпатій на виборах до Тернопільської міської ради є ВО “Свобода” (28,2%) і “Батьківщина” (11,9%).
Такі дані опитування оприлюднив на прес-конференції в УНІАН керівник аналітичного відділу компанії FLGU Ігор МИКЛАЩУК.
Він повідомив, що опитування проводилося з 4 по 18 вересня. У ньому взяли участь 800 жителів Тернополя, і “похибка становить не більше 3,2% з довірчою ймовірністю 0,95”.
І.МИКЛАЩУК зазначив, що на третьому місці – Партія регіонів (5,4%).
Партію “Єдиний Центр” готові підтримати 3,7% опитаних жителів Тернополя, “Фронт Змін” - 3,5%, КУН - 2,4%, Українську партію - 1,6%, “Громадянську позицію” – 1,6%, КПУ - 1,6%. Не підтримають жодну кандидатуру 4,9% респондентів, не визначились 23%.
Заявлена активність виборців Івано-Франківська на місцевих виборах становить 58%, окрім того ще 21% оцінили вірогідність своєї участі у голосуванні 31 жовтня як високу.
Лідерами симпатій на виборах до міської ради є ВО Свобода (26,1% серед усіх опитаних) та ВО Батьківщина (19,2%).
Далі йдуть Наша Україна (8,9%), Партія регіонів (5,4%), Сильна Україна (3,4%), НРУ (2,9%), Народна самооборона (2,9%), УНП (2,1%), Народна партія (1,9%), Пора (1,8%), КУН (1,8%).
Решта партій – 5,7%, не підтримують жодну – 4,5%, не визначились – 10,8%.
Серед тих, хто візьме участь у голосуванні на місцевих виборах рейтинги партій наступні: ВО Свобода – 27,1%, ВО Батьківщина – 21,6%, Наша Україна – 9,2%, ПР – 6,2%, Сильна Україна – 4%, НРУ – 2,5%, Народна самооборона – 2,9%, УНП – 2,5%, Народна партія – 1,9%, Пора – 2,1%, КУН – 2,2%.
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Абсолютно согласна.Я тоже в этом году познакомилась с львовянками,молодыми девушками.Их всё интересовало,они постоянно задавали вопросы - о нашем городе,о георгиевских ленточках,о нашем Оперном театре,о нашей молодёжи ( почему они так ярко одеваются,во Львове так не принято).Они говорили по-украински,я по-русски,- и мы замечательно понимали друг друга.Единственное,что их смутило в нашем городе,так это грязь - на базарах,на улицах,в центре города.
именно поэтому я и указал
и то, что Волынь не Галичина, отмечаю постоянно с указанием коренных причин и различий - да спроси хоть у Лиубертаса ))) тебе недалеко ходить за ответом, я полагаю...полагаю, результат по т.н. "Свободе" во Львове будет значительно выше
по поводу обращения "друже" мне нужно еще раз напомнить о дохлой лошади или ты уймешься?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Это вряд ли.
По одной простой причине - я там прожил время, сравнимое с твоей сознательной жизнью
Тема об однополой любви находится где-то в разделе МиД, там ты найдешь единомышленников.А стосовно твого коня... Невже неможливо було врятувати бідолаху?!
Дуже шкода, мої тобі співчуття, друже!
Впредь не утомляй меня своими гейскими замашками,
будь здоров, цыпа.
Социальные закладки