Мій перший дерев'яний штамп для тканини. Розмір логотипчика 3 на 2 см.
На диво, відбитки виходять дуже якісними
А ще я зрозумів, що можу робити і складніші і більші штампики
![]()
|
Мій перший дерев'яний штамп для тканини. Розмір логотипчика 3 на 2 см.
На диво, відбитки виходять дуже якісними
А ще я зрозумів, що можу робити і складніші і більші штампики
![]()
Майстер улюблених іграшок :)
Совершенно случайно заглянула в эту темку и ...."пропала"""-не смогла оторваться пока не рассмотрела все (из видимых на фото) работ Dimokl
Это-нечто совершенно потрясающее! Все игрушки и аксессуары - тёплые-вот такие у меня ассоциации))Браво мастеру!!!
Вяжу теплые пледы! Мои мечты сбываются,желанья исполняются.
Лялькове крісло, а точніше трон. Виконаний у рибному стилі, адже герой народився саме під цим знаком зодіаку.
Висота 50 см, а розмір сидіння 15 на 15 см.
![]()
Dimokl,как всегда - БРАВО!!!
Какой материал? И где Вы его берете? -я понимаю,что в Карпатах с этим легче..Мне захотелось попробовать сделать что-то простое своими руками(((
спасибо что поделились ссылками)
Последний раз редактировалось Айрин19; 21.01.2016 в 10:24.
Найпоширенішим матеріалом з яким я працюю ось уже 8 років, є дуб, ясінь та вільха. Крісло-трон зроблене із вільхи.
Раніше весь матеріал (обрізки довжиною 10-20 см) брав на одному меблевому підприємстві.
Зараз закуповую великими партіями доски необхіних порід і розмірів.
Це в десяток разів дорожче, але дає більше маневрів для серійного виробництва іграшок та ідивідуальних замовлень.
Якщо вам захотілося, щось зробити своїми руками, то найдешевшим матеріалом для проби буде звичайна фанера.
Спасибо за обстоятельный ответ.
То, что я задумала из фанеры не сделаешь)))кашпо для цветов
Вот тут:
https://www.facebook.com/goosucc/
Я зрозумів.
Тому найдешевшим варіантом для вас буде такий:
1. Знайти і розібрати деревяний піддон. Вам треба лише квадратики. Зазвичай вони зроблені із сосни, вільхи або берези.
2. Мати електродриль.
3. Придбати перове сверло необхідного діаметру. Наскільки я розуміюся його діаметр мав би становити 40-55 мм. Але залежить від розміру горщиків.
Бажаю успіху!
А эти сверла что делают? Большие дырки по ширине широкой части пера?
Айрін, а як ви собі це уявляли без дрелі?
Звичайно без неї можна, але якщо є свердлильний станок
Але є ще один варіант: за методом випалювання, так як в давнину човни із стовбура дерева робили
Фармацевт, ви все правильно розумієте. № на свердлах каже яким буде отвір у мм.
Ще однин дитячий стільчик із улюбленим кольором. Пазлик у вигляді фігурки, що приносить щастя, теж став найбажанішим персонажем стільчика
Висота 20 см, а сидіння має 36 на 20 см.
![]()
Наборчик![]()
Розмір коробочки 15 на 20 см
Для довговічності покриті лляною олією, а безпеки - заокруглині кути і ребра
![]()
А здесь можно всем кому попало тоже показать свои игрушки ? Хочу тоже похвастаться .
Если друг оказался вдруг, и не друг и не враг, а так...
Ну и я похвастаюсь
Это аналог настольной игры "Коридор для детей". Мышки размером где-то 2-3 см. Я люблю игрушки "недоделанные" - без ярких цветов, как говорится - как природа создала и ничего лишнего человеческого. Но нужно было сделать как в оригинале, так что пришлось красить. В неокрашенных игрушках без глазок, ртов и т.д. есть какая то своя магия, на мой взгляд - есть простор фантазии как бы это могло выглядеть.
Это аналог настольной игры "Коридор для детей". Мышки размером где-то 2-3 см. Я люблю игрушки "недоделанные" - без ярких цветов, как говорится - как природа создала и ничего лишнего человеческого. Но нужно было сделать как в оригинале, так что пришлось красить. В неокрашенных игрушках без глазок, ртов и т.д. есть какая то своя магия, на мой взгляд - есть простор фантазии как бы это могло выглядеть.[/QUOTE]
Іграшка супер!
Мушу відзначити високу якість фарбування.
Але навіть в нефарбованих іграшок очка треба робити обовязково. Хтось колись мені із психологів порадив їх робити, бо тоді діти краще сприймають іграшку, наче живого персонажа. Пізніше я це перевірив на своїх дітках. І це дійсно правда![]()
Согласна, но мне больше нравится не рисованные, а просверлить, например, дырочку. Ну или если очень сильно заморачиваться, то выпилить глаз объемный. Но все равно без краски. Краска убивает живую энергетику деревянной игрушки и делает ее заводским штампом. Ну это так...просто мое отношение к дереву )))
Социальные закладки