|
... да никто ни кого прогонять не будет (а следовало бы)
власть эта антинародная, а значит утопическая – сама себя уберет
вспомните как все начиналось на майдане, а сейчас все перегрызлись по несколько раз
на украинском языке, голодоморе и т.д. заостряют в итоге не политики, а их кукловоды
Георгиу, пока не было "украинизации", я тоже сразу отвечал, при обращении, на языке спрашивающего (если им владею). Сейчас, при обращении ко мне, на украинском - осознанно отвечаю только на русском. Кстати, при обращении на английском пытаюсь ответить на английском. И все это произошло за последних 4.5 года. Мне нравится украинский язык, но не то во что это все переросло ...
А адресок форума УП выложить не хотите? Там есть, что почитать...
И такой вот "дружелюбный" смайлик:БУТИ РОСІЯНИНОМ - СОРОМНО!
SindBadMorehod [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]
10 Jun 2009 13:16
IP/Host: ---.dynamic.peoplenet.ua
Останні 90 років історії людства додали ще одну тезу в трактат «що таке – Добре, і що таке – Погано».
Ця теза звучи так: бути російським – соромно.
І дійсно в багатьох країнах світу і на різних мовах я чув приблизно схожу фразу, коли хочуть дитину присоромити говорять щось подібне до «Як ти поводишся – ти ж не російський що б так робити!».
Як трапилася, що цілий народ став втіленням антикультури, цілі покоління, що живуть в россиі стали для світу живим віддзеркаленням хамства, тупості і ворожнечі?
Чи винні в цьому більшовики? Або може вплив азіатських кровей і вічної тяги росіян жити «як в зоні» і «за поняттями»? точно сказати не можна. Одне очевидне якщо росіяни хочуть перестати стати ізгоями світової спільноти і сміховиськом всього
світу їм потрібно ЗМІНИТИСЯ.
Чи можливо це? Ну, якщо пригадати слова відомої героїні такого ж відомого і, між іншим, російського фільму, то «Можна і зайця навчити палити.» Але скільки часу займе цей процес? І чи потрібний буде російським свій Мойсей?
І ще одне цікаве спостереження:
Коли люди питають – а чи потрібні нам такі дорогі пам'ятники голодомору? І російській окупації? Відповідаю – потрібні. Для того що б всі прийдешні українські покоління знали і пам'ятали Росія це те на що не можна бути схожим, і якщо не хочеш що б тебе назвали образливим
словом «росіянин» – поводься ПО-ЛЮДСЬКИ.
![]()
Последний раз редактировалось вразлет; 04.01.2012 в 01:41.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Ви на мій погляд і розуміння помиляєтесь відносно Русі. Згадайте слова О.С.Пушкіна: "Там руский дух, там русью пахнет". Чому пишу з однією буквою "с", тому що слово Русь має 1 букву "с". Або згадайте слова теж О.С.Пушкіна: "И случай Бог изобретатель." В радянські часи існувала така на ЦТ передача "Очевидное невероятное", яку вів вчений П.Капица. І саме ці слова з останьої строки п"ятистишія не читалась, і розумію не по волі П.Капіци, а по волі державної політики, яка в той час насильно проводилась в СРСР.
Тому і не дивно на яких духовних підставах мною написане, що сучасна Україна є основною, головною і Духовною частиною Християнської Київської Русі. І про це йде мова в писанині "Висотна Суть." написана мною ще 2004 р.
Последний раз редактировалось Істинко; 04.01.2012 в 14:53.
Что меня несколько удивляет - большинство весьма ярых сторонников моноязычия,с которыми я сталкивался, не говорит на мове.
Социальные закладки