|
Женщина еврейка на коленях с поднятыми руками. Львов. 30 июня - 3 июля 1941
Издевательства на улице: украинцы заставляют женщину раздеваться. Львов. 30 июня - 3 июля 1941
А немцев здесь и рядом нет. Всё местные, цивильные
І про що з вами можна розмовляти?
хи-хи..ги-ги...
хоч,нічого дивного...тому й не заглядаю....
Я намагався...але то смачно обхаркали...
Suum cuique
привіт до Львову! не звертайте на дурню. не наша справа країну роздирати на москалів та бандерівців. кому це вигідно - хай тому грець. краще розкажіть про погоду та свята в жовтні та в якому стані туристичний сезон. а ще про шевченківський гай - чи можна відвідувати скансен без екскурсоводів? щасти!
Новость))
У Львові масово роблять безкоштовні тату
Зробити безкоштовне татуювання можна цими днями у львівському палаці мистецтв. Для цього потрібно взяти участь у лотереї, яку організовує фестиваль художнього татуювання "Тату Фест Львів". Фестиваль вперше проходить у Львові 1 – 3 жовтня.
Знакомые рожи
![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Я гадав, що висвітлення "позитивних" "новин" - прерогатива пані Olivi@, але, коли панєнка просить, відмовляти неможна.
До Івано-Франківської облради йдуть Шевченківські лауреати
http://www.zaxid.net/newsua/2010/10/2/160008/
Отож, я отримав допуск до диспутів?Конференція Івано-Франківської обласної організації політичної партії «Наша Україна» 2 жовтня назвала першу п’ятірку кандидатів у депутати обласної ради, які балотуватимуться за виборчими списками цієї партії.
Очолив її письменник, поет, публіцист і краєзнавець, лауреат Шевченківської премії Степан Пушик, депутат Верховної Ради України першого демократичного скликання, повідомляє Радіо «Свобода».
У списку є ще два письменники – директор обласного телебачення «Галичина» Ольга Бабій та публіцист, автор книги про діяльність Української Повстанської Армії «Брати Грому» Михайло Андрусяк, який за цю книгу цьогоріч став лауреатом Шевченківської премії.
Другим у п’ятірку увійшов народний депутат, керівник обласної організації партії «Наша Україна» Зіновій Шкутяк, є в ній також теперішній голова обласної ради Ігор Олійник.
Особисто я на ЗУ знав одного такого, і то лише з розповідей. Він дійсно служив у німецькому війську, жив в селі моєї бабусі.
Виливай свою жовч в темі про ОУН-УПА. Але додам, що під твій опис підходять бандити з НКВД - вони теж стріляли лише в спину і то своїм, або мирним жителям вкорочували віку. А величезна кількість з них преспокійно померла мало не героями, а нащадки їхні (як щодо тебе?) підносять їхні вчинки мало не миротворчими. Ганьба, правда?
Коментарі відсутні, цивілізований ти наш. Рідко почуєш щось більш безглузде. Ти, мабуть, перебільшив життєву позицію більшості твоїх трикольорових друзів. Але, я можу й помилятись...
Все вірно, пані, бо проміжок часу у 21 рік (1918 та 1939) має значення.
Ваших пращурів чи тих, на чиї садиби товарняками привезли з Росії та Білорусі, вже за цей час встигли переломити, замордувати Голодомором 1932-33рр., репресіями 1937р. А хто залишився?
Тому, до початку Другої Світової Війни, радянські війська були вже мало не рідними.
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Социальные закладки