картина маслом доперестроечного времени.
![]()
|
картина маслом доперестроечного времени.
![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
https://www.youtube.com/watch?v=7AdBroJ5dM0
"Це нечуваний прецидент. Теперішній міністр поводиться ще гірше, ніж азаров, а депутати ще гірше, ніж риги. Ніколи б не міг подумати, що люди, які так голосно кричали про зміну системи будуть поводитись настільки цинічно і нахабно. Вони порушують все, що можна і не можна. Вони не змінять країну, бо вони не хочуть нічого міняти.
Дорогий український народе, Вас розвели на рік вперед. Бо рівно через рік вийде кулявлоб і скаже: я працював як міг, дайте мені ще шанс. Я мрію, щоб він і всі його підручні депутати поховали себе як політично, так і морально. І перший камінь для цього вони вже заклали.
Тепер відповідь на питання "Що робити?" - А я не знаю. Думати треба було, коли йшли голосувати на виборах. Вітаю. 2015 рік - це рік виживання, хоча міг бути роком розвитку."
В. Парасюк
а парасюка сжирает система . вчитайся и поймешь что и нашим и вашим . не нравится - мандат сложил и на майдан . а нифига
та шо вы хаварите ? из грязи в князиТепер відповідь на питання "Що робити?" - А я не знаю. Думати треба було, коли йшли голосувати на виборах. Вітаю. 2015 рік - це рік виживання, хоча міг бути роком розвитку.
его свои порвут
Последний раз редактировалось Qwazar; 03.01.2015 в 21:35.
Социальные закладки